Gość: Wojtek IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 08:29 to jest smieszne bo niewiem jak np mam dojechac do szkoly... mieszkam dosyc daleko i mi to troche nie pasi... chyba poprostu niepojde do szkoly... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rekinolo Re: Dziś lepiej pieszo 09.09.03, 08:45 Wojtuś to Ty z Warszawy do szkoły w Olsztynie dojeżdżasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Dziś lepiej pieszo IP: *.eu.org 09.09.03, 09:54 kto zapłaci nadgodziny opiekunce, jeżeli na czas nie dojade po pracy do domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Dziś lepiej pieszo IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 15:57 Proszę wystąpić do MPK o zwrot kosztów. To wina przewoźnika, który nie wprowadził komunikacji trasą zastępczą, a taka istnieje. M. in. Gazeta podała ulice, którymi można dojechać. MPK ma mikrobusy mogła je puścić tymi trasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Zwrot od MPK IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 16:01 Janie dzieki za radę. Jadąc z dworca na Redykajny autobus miejskiej komunikacji wywiózł mnie do Kortowa. Z uwagi na fakt, że mam wykupiony bilet miesięczny, a MPK nie wywiązało się z umowy jako przewoźnik, tylko naraziło mnie na dodatkowe koszty dojazdu, wystąpię do MPK o zwrot poniesionych kosztów. Jest to totalnym skandalem i chamstwem, ze strony MPK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Dziś lepiej pieszo IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 16:36 jednym slowem - blokada cetrun Olsztyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Dziś lepiej pieszo IP: *.skane.se 10.09.03, 05:49 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > to jest smieszne bo niewiem jak np mam dojechac do szkoly... > mieszkam dosyc daleko i mi to troche nie pasi... chyba poprostu > niepojde do szkoly... Odpowiedz Link Zgłoś