Gość: olga IP: *.ols.vectranet.pl 15.05.08, 21:25 w ostaniej audycji w radiu mlody pistolet z ipn o nazwisku Warot - podał, że za tydzień będzie o "Jeżu", czy ktos wie o kogo chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goooglers Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 10:38 Jeśli nie Jerzy, to kto? Wszystkie tropy wiodą do Ratusza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 11:35 Pytanie powinno brzmieć: Czy i tym razem TW "Jeż" się wywinie? Młodemu gniewnemu zawsze można zakneblować usta. Zwłaszcza w mieście, w którym rządzą ludzie związani kiedyś z bezpieką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 13:01 Mam nadzieję, że się nie przestraszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 13:04 gazetaolsztynska.wm.pl/Z-oswiadczenia-wynika--ze-najubozszy-jest-Tomasz-Glazewski,46187 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wróżki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 21:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: surminski Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 21:53 O której są te audycje IPN - może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 23:27 no właśnie, o której ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 23:36 Z ARCHIWUM IPN - czwartek - godzina 17.15 poprzednie audycje na stronie Radia Olsztyn tinyurl.com/6njwuq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azali Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 00:49 jaform.wrzuta.pl/audio/4EEudT5EQR/jan_krzysztof_kelus_-_przypowiesc_o_jezach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymenel Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 16:21 Często zmieniasz nicki?Piszesz na zamówienie czy za honorarium? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Theo Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 20:46 Na pewno to prowokacja SB. Ta organizacja podobno nadal działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 08:49 To wcale nie jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymenel3 Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 12:42 Jako mieszkaniec tego miasta domagam się przeprowadzenie wreszcie skutecznej dezubekizacji i odkomuszenia Olsztyna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj,oj Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.olsztyn.mm.pl 18.05.08, 14:07 do antymenel3: To pierwsze jest możliwe to drugie siedzi w umysłach, nie tylko tych co sie przyznają do tego rodowodu, wiec chyba trzeba na to lat, może i pokoleń, chciałbym się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.ols.vectranet.pl 18.05.08, 21:35 to na prawde o głażewskiego chodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 23:20 Wydaje się że to bzdura bo Głażewski ożenił się z panią której tata był wysoko postawionym oficerem Ludowego Wojska Polskie. Każdy choć trochę zoreintowany wie że bespieka trzymała się z daleka od takich ludzi i ich rodzin... Bzdury które wyciąga PiSiorstwo i Pan Szostek są poniżej poziomu krytyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeż siedzi w Ratus Re: Kim jest "Jeż"? IP: 83.238.101.* 19.05.08, 10:54 POwoli wyłaniaja się sekrety archiwów. Jedne z nich wskazują, ze Jeż dodreptał do Ratusza i na dodatek ma sporo władzy, ale może archiwa nie takie ??? Czas POkazauje, ze deklaracje o przyjażni wśród TW mają swe podstawy w działaniach na rzecz PRL. Ludzi zawsze coś łączy. szkoda tylko, ze im większa miernota, to i POwiązań więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 14:05 Żyliśmy sobie w Nytszlo, a teraz się okazuje, że to jest Esbekistan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:04 ESBEKISTAN dobre, a może Jeżygród, albo Jerzygród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroto Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 07:48 Kolejny esbek-donosiciel przestaje być "niewidzialny". Ilu ich jeszcze w Olsztynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i cóż na to Tom Re: Kim jest "Jeż"? IP: 83.238.101.* 20.05.08, 12:10 ciekawe, czy Tomasz będzie miał odrobinę honoru i wylezie spod biurka ? Nie sądzę, bo tchórz z niego najzwyczajniejszy. Kto mieczem wojuje od miecza ginie i zjuż po panu panie G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszk.Esbekistanu Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 12:30 Na pewno "nie widział potrzeby lustracji". Podobnie jak część olsztyńskich dziennikarzy. No bo czy to jakiś "zawód zaufania społecznego"? Nie rozśmieszajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:51 Kim jest "Jeż"? Godnym zastępcą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 23:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj,oj ...Jeżu-sie porobiło... IP: *.olsztyn.mm.pl 21.05.08, 01:17 To w końcu jak to było? Czy TG był TW, czy TW był TG, a może TT był GW lub WG, albo GW lub WG był TT???... Już sam się pogubiłem. Kto mi to wyjaśni? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korniszon Re: ...Jeżu-sie porobiło... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 06:52 No i sam widzisz, ze bez IPN-u się nie obejdzie! Samemu "Jeżykowi" powinno na tym zależeć, bo plotki idą za nim od lat jak smrodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: ...Jeżu-sie porobiło... IP: 83.238.101.* 21.05.08, 09:44 TO JUŻ PRZESTAŁA BYĆ PLOTKA Taka płotka została kimś w ratuszu, ale charkter donosicielski pozostał Odpowiedz Link Zgłoś
imperatyw-czasowy Re: ...Jeżu-sie porobiło... 21.05.08, 09:59 Już dawno pisałem że wszelkiego rodzaju chołota bolszewicko- esbecka powinna podlegać urzędowej utylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POnoć Re: Kim jest "Jeż"? IP: 83.238.101.* 21.05.08, 12:03 o Jeżu mówić będą JUTRO W RADIO OLSZTYN o 16,15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logik Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 12:18 Jutro Boże Ciało, więc został mu się jeszcze tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słyszałem Re: Kim jest "Jeż"? IP: 83.238.101.* 21.05.08, 13:12 że bardzo biega by info nie wyszła na jaw. a co na to Donald Tusk i Schetyna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i jak Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 19:07 się Jeżu czujesz ??? już robisz w galotki ? Kundel z ciebie straszny, a nazwali cię jeż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj,oj ...zatroskanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 19:42 Czy to pora na jeże? Ostatnio tyle ich na drogach rozjechanych. Martwię się o los Jeża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolczasty Re: ...zatroskanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 20:30 Jeśli uczciwie złożył oświadczenie lustracyjne, to przecież nie ma się czego obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieszosteknieszmit Re: ...zatroskanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 22:43 A jeśli nie... ...pora pakować swoje rzeczy do jakiegoś kartonu. Ciekawy, że Czesiu jak mu się już koło ogona dymiło zaczął bajdurzyć o tramwajach i wieżowcach. Ten robi tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specsłużby J.Sz znów nadaje - IP 83.238.101.* IP: *.anonymizer.ccc.de 21.05.08, 22:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=79863130 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.szostek Re: J.Sz znów nadaje - IP 83.238.101.* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 01:05 do J23 - czy tez innego TW Jeża. Przyjęliście towarzysze metodę dyskredytowania osób, które nie godza się na Wasze przekręty w tym mieście. Nawet trochę się Wam udawało. Próbowaliście zepchnąć niewygodnych POza margines, ale to nie ja byłem TW Jeż... Kazdy z nas popełnia w życiu błędy i ja to rozumiem, jesli widać po człowieku, ze chce się zrechabilitować i załuje przeszłości, ale jeśli kiedyś kanalia, dalej stara się pPOzostac kanalią i stosuje metody kanalii to kończy tak właśnie. .. w strachu by to się nie wydało. Nie odwracaj uwagi TW jeżu od swoich występków. Jeśli jeszcze tkwi w Tobie odrobina honoru - złóż w piątek dymisję... Zaraz, zaraz, zapomniałem, że ty nie wiesz co to honor, wszak ćwiczyliśmy to juz parę razy. Przypomnij sobie głosowanie w jednej waznej sprawie, której konsekwencje dzisiaj POnosimy - też wzywałem cię do honorowego zachowania, a ty wolaleś o honorze zapomnieć i byłeś sędzia we własnej sprawie. W tym zakresie jesteś POdobny do Jerzego - Jeżu. Drzyj do przyszłego czwartku, ze strachu przed tym co o sobie usłyszysz, choć przecież to nie nowina dla Ciebie. Wszak wiesz kim jesteś -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Re: J.Sz znów nadaje - IP 83.238.101.* IP: *.olsztyn.mm.pl 22.05.08, 09:32 Panie Radny (jeśli to Pan napisał ten post). Jest on strasznie mocny w swej wymowie. Jest Pan pewien, że nie oskarża Pan bezpodstawnie człowieka? Nie mówię tu juz o obrażaniu i widocznym zaangażowaniu emocjonalnym oraz pewnej nutce radości z tego, że komuś może przytrafić się "kuku". A tak na marginesie, zrobił Pan w swoim poście bląd ortograficzny. Poprawna pisownia brzmi "zrehabilitować". Każdy ma jednak prawo do pomyłek. Zarówno w ortografii jak i życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.szostek Re: J.Sz znów nadaje - IP 83.238.101.* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 18:20 słuszna uwaga - byk jest bykiem i za niego przepraszam. Stukanie w klawiaturę wiąże się z ryzykiem ... popełnienia błędu. Mój tekst nie był emocjonalny - bo w tej sprawie nie może być emocji. Czy napisałem coś nieprawdziwego ? NIE- samą prawdę... Wszak nie wymieniłem nazwiska Jeża, bo jeszcze go nie znam. Czekam jak większość z forumowiczó na przyszły czwartek. Jeśli okaze się, ze Jeżem jest Tomasz Głażewski, to będzie duży kłopot dla PO. I tu nie moze być weówczas żadnego PObłżania. tak na marginesie T. Głażewski ponad osiem miesięcy temu twierdził, ze złożył wniosek o wykluczenie mnie z PO. Nic o tym nie wiem i czekam cierpliwie i spokojnie, bo ja uprawiam jawne działania i nie miałem i nie mam zwyczaju donosić na innych. W POlityce trzeba być cierpliwym i spokojnym, nawet wówczas, kiedy tak jak na tym forum próbuje się opluwać, xczego sami Państwo jesteście świadkami. Stare rzeczy, stare pomówienia tak dla przypomnienia i PPOgrożenia - bój się facet, bo będziemy gryźć. facet się nie boi. i jakoś ci odważni nie mają odwagi podpsać się tak jak ja mam zwyczaj to czynić. Choć czasem robię wyjątki :). Wracając do jeża - nie zauważyłem, by Głażewski zaprzeczył temu co pisze się na jego temat na forum... Myślę, że tak jak większość mieszkańców Olsztyna, człowiek który był ubekiem nie powinien zarządzać tym miastem. Ucieszę się szczerze jeśli sprawa nie dotyczy Głażewskiego - bo to dla PO będzie bardzo dobra informacja. Jeśli nie PO będzie musiało POważnie się zastanoweić jak zapobiec na przyszłość przypadkom, ze donosiciele stają się ważnymi funkcjonariuszami PO i sięgają po władzę w róznych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: J.Sz znów nadaje - IP 83.238.101.* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 23:34 To chyba PO ma mały problem. Na pocieszenie - byli współpracownicy SB zasilili obficie nie tylko szeregi Platformersów! Problem "co zrobić ze spuścizną ludzką PRLu" w postaci SBeckich kapusi i PZPRowskich aktywistów jest ogólniejszej natury. Na pewno nie powinno się na nich budować mediów i służby publicznej. Wystarczy nam Czesława. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega2 J.Sz znów nadaje - IP 83.238.101.* IP: *.superkabel.de 22.05.08, 12:11 Gość: Mariusz Pawlowski 15.11.07, 12:52 Odpowiedz Tam gdzie Jaroslaw Szostek tam i klopoty i ferment. Pamietem jeszcze za czasow Unii Demokratycznej jak to pan Szostek przychodzil sobie do biura unii (nie mylic z poselskim) i nie pytajac sie nikogo o zgode dzwonil sobie do Warszawy. Byly to czasy kiedy dopiero co komuna padla nie bylo komorek i internetu i najlepsze polaczenia uzyskiwalo sie zamawiajac wczesniej rozmowe. Tak tez i robil J. Szostek ku wielkim zdenerwowaniu skarbnika Unii, bo wszystkie pieniadze za skadki szly na jego telefony a kolo olsztynskie liczylo wtedy 40 osob. Tez go chciano usunac z partii, ale sie skonczylo na tym ze zostal przeniesiony do Warszawy i dzialal sobie w Warszawie. Pozniej spotykalem go w pociagu jechal ratowac klub pilkarski Stomil, ktory spadl wtedy do drugiej ligi. Rzutem na tasme zostal wyprany ku ogolnemu zdziwieniu do zarzadu klubu. Co sie stalo dalej wszyscy wiedza. Pan Szostek wywodzi sie z PZPN. Jest lub byl sedzia pilkarskim. Takze pan Tomasz Glazewski rzuca sie z motyka na slonce, a jego poronione pomysly z laptopami dodaja panu Szostkowi tylko zwolennikow i juz widac czym to sie skonczy. Jesli chodzi o samego pana Szostka jako dzialacza partyjnego to jego dzialanie polega na rzucaniu hasel samemu nic nie robienia i wymagania od innych ludzi zeby jego hasla zostaly realizowane. Pozdrawiam M. Pawlowski b. czlonek zarzadu kola olsztynskiego Unii Demokratycznej od 1995 na emigracji Cancun/Mexico Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega3 [...] IP: *.ephaone.org 22.05.08, 12:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do zbaczających Re: J.Sz znów nadaje - IP 83.238.101.* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 15:16 Ten wątek nie jest o Jarosławie Szostku (chyba nie był TW-esbekiem, skoro tego nikt nie wyciąga), tylko o niejakim TW "Jeżu". Kto to był i jakie miał "dokonania" za PRL-u dowiemy się już za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekoder Re: J.Sz znów nadaje - WZ znowu szyfruje IP: *.olsztyn.mm.pl 22.05.08, 15:26 Waldek-chodz wcześniej spać i podpisuj się własnym imieniem a nie maskujesz ip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwierz Re: J.Sz znów nadaje - WZ znowu szyfruje IP: *.olsztyn.mm.pl 22.05.08, 16:15 Hej dekoder. Czy masz aktualną kartę do odkodowywania? WZ to jest trasa w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.ols.vectranet.pl 22.05.08, 11:43 Już dajcie spokój Tomaszowi. Jeżeli nawet cokolwiek podpisał to przecięż nie jest taki zły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzinka Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 15:17 Ewuniu - jeśli złożył uczciwe oświadczenie lustracyjne może spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeżyk malutki Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.olsztyn.mm.pl 22.05.08, 15:24 teraz wyraźnie widać, po wpisach powyżej ze to ta sama esbecka ferajna kilka razy próbował atakować radnego Sz. Prawda boli. TW Jeż nie ustaje w atakach - wyciąga stare odgrzewane kotlety i POmówienia, po to by odwrócić uwagęod własnej działalności, która go kompromiytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 16:35 A może po prostu boi się ujawnienia kłamstwa lustracyjnego. Każdy kto współpracował z SB jest przecież dziś "niewinny". Nie ma się też czego obawiać (no może poza odrobinką delikatnego zawstydzenia). Czy jakieś konsekwencje poniosły osoby ze środowiska UWM, których esbecką działalność ujawnili młodzi historycy z IPN? Siedzą na stołkach jak siedzieli. Tyle, że jeśli wiadoma osoba okaże się TW "Jeżem", to nie chciałbym, aby zasiadała w ratuszu i reprezentowała społeczność naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-a-n-z Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 16:53 olsztyn.wm.pl/Nowe-centrum-na-starym-stadionie,46664 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-a-n-z Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 16:55 Powtórzę: coraz mniej czasu zostało do czwartkowej audycji Radia Olsztyn Z ARCHIWUM IPN - - w czwartek 29. maja o godzinie 17.15 dowiemy się kto był Tajnym Współpracownikiem SB o ps. "Jeż". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Niejeż Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 17:01 Jednego można być pewnym: w Olsztynie sensacja goni sensację. Tut. pisemko "EkstraSukces" proponowałbym przemianować na "EkstraSkandal"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kluska Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 18:03 I co, była audycja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-a-n-z Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 19:00 Powtórzę: coraz mniej czasu zostało do czwartkowej audycji Radia Olsztyn Z ARCHIWUM IPN - - w czwartek 29. maja o godzinie 17.15 dowiemy się kto był Tajnym Współpracownikiem SB o ps. "Jeż". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siili Hedgehog Gallery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 13:41 www.niksula.hut.fi/~mdobruck/siililand/hedgehogs/gallery/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.sz Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 23:42 obserwator z pełnym przekonaniem odpisał na mój tekst - no to PO ma problem. czyżby wiedział, ze jednak Jeż to Tomasz Głażewski ??? Jeśli tak, to Chyba prawej ręce Premiera posłowi Rybickiemu będzie bardzo głupio, bo to on POstawił na Głażewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.olsztyn.mm.pl 22.05.08, 23:56 PO ma chyba coraz więcej problemów na olsztynskim podwórku? A co do Jeża, nie wiem o co chodzi. Jedno wiem na pewno, jeże maja kolce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 07:53 Zwłaszcza te przeszkolone na SB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.sz Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 10:41 bez względu na to kim jest - TO PO prostu KANALIA. Przypomnę fragment pewnego wiersza: "ODWAŻNYM WSZYSTKIM POKŁON NISKI, POGARDA DLA KANALII". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skąd ta zajadłość Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 07:27 Kanalia, to jak rozumiem "osoba która musi chodzić kanałami". Każdy może popełnić błędy młodości i każdy może się potem poprawić. Tylko krowa nie zmienia poglądów. Skąd ta zajadłość? Niech Pan lepiej zdradzi czy wszyscy radni składali oświadczenia lustracyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.sz Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:27 myli pan ocenę człowieka /i nie tylko o błąd młodości chodzi, ale o całokształt/ z niechęcią , zajadłością etc. Tak, każdy radny musi złozyć oświadczenie lustracyjne. Pan Tomasz też przez dwa miesiace był radnym, musiął więc złożyć. Co napisał - nie wiem. Mam nadzieję, ze po czwartkowej audycji dowiem się. Wracając do błędó młodości. Do błędów każdy ma prawo i jeśli tylko są to błędy nie zasługuje na miano kanalii. Niektórzy jednak zasługują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reszka Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 18:33 Chyba powinien Pan wziąć udział w tej audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 20:25 Oświadczenia lustracyjne muszą złożyc wszyscy radni. Przypomnieć nalezy,że jedynie RADNI PiS OKAZALI SWOJE OŚWIADCZENIA PUBLICZNIE. Oswiadczenia radnych PiS pokazano w TVP Olsztyn. Żaden z pozostałych radnych nie ujawnił publicznie swojego oświadczenia. Na elementarnie uczciwy wobec wyborców gest radnych PiS posypały się glosy zjadliwe. Oskarżano radnych o tani populizm i inne bezeceństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Kim jest "Jeż"? 24.05.08, 16:40 www.jezjerzy.pl/home.html ;) Odpowiedz Link Zgłoś