Dodaj do ulubionych

Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz 23.20

IP: *.dobremiasto.net 19.05.08, 22:39
superwizjer.onet.pl/581073,zapowiedz.html
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 23:58
      Cynik , dziwkarz, obłudnik, kłamca, człowiek bez honoru, porównywalny do tych
      najgorszych z lat wojennych , którzy służyli najeźdcom ze wschodu i zachodu - po
      obejrzeniu reportażu w TVN i jego wypowiedzi na Sesji Rady Miasta
      zarejestrowanej kamerą TVN.
      • Gość: postek Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.08, 07:30
        Ale jaja .Kto nie widział niech zobaczy puścili w obieg wszystko.Małkowski z
        gołym ptaszkiem......do wglądu tvn Superwizjer.
        • Gość: ja Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 11:38
          oto krótkie streszczenie programu
          www.tvn24.pl/-1,1550341,wiadomosc.html
          • Gość: ktoś Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 11:41
            i następne podsumowanie
            www.dziennik.pl/polityka/article176601/Dzialacze_SLD_na_sekswycieczce_po_jeziorach.html
            • Gość: Levinsky Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.08, 11:51

Dajcie link do powtórki superwizjera .Było mocne!!!!!!!

• Gość: proszę Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 11:53
                oto link
                superwizjer.onet.pl/1487566,archiwum.html
                • Gość: Dzięki Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.08, 11:55
                  Dzięki!!!!!
                • Gość: levinsky Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.08, 11:57
                  Nie ma całego?.......
            • Gość: Levinsky Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.08, 11:54
              Dajcie linki powtórki superwizjera .Było mocne!!!!
              • Gość: nie ma całego Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.08, 11:59
                Nie ma całego reportażu tylko zwiastun .Please dajcie cały
                • Gość: oglądałam Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 12:09
                  oglądałam i program był tak mocny, że zdjęli go z uwagi nadawanej przed 20-tą, a
                  nadali w superwizjerze nadawanym o 23:20. Puszczali sprośne nagrania rozmów
                  Małkowskiego bez wyciszania i wycinania, w głowie się nie mieści!!!! po prostu
                  szok!! To chory człowiek!
                  • Gość: i jeszcze to Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 12:16
                    i jeszcze to do kompletu o Czesiu
                    interwencja.interia.pl/archiwum/news?inf=1109861
                  • Gość: oj,oj osobowosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:05
                    to nie choroba to taka osobowosc... ciekaw jestem czy ogladal to pleban x. Lesinski
      • Gość: olo Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.chello.pl 21.05.08, 03:19
        Ale jaki głosi uświęcony i natchniony ma ten wasz prezydent. Nic
        dziwnego ze tak ulubiony przez kościół. Tyle obłudy tylka ta firma
        nam na codzień przez swoich urzędników nam dostarcza.
    • Gość: lulka Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.08, 13:06
      Widziałam.Koszmar.Zboczeniec jak nic.Teksty oblesne i ohydne.
      • Gość: turysta Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:24
        I pomyśleć, że portrety tego pana "zdobią" większość publikacji
        wydawanych przez ostatnie lata w Olsztynie. Obrzydzenie ogarnia, gdy
        się toto bierze do ręki i widzi tą gębę na okładce lub na pierwszej
        stronie. Na przemiał to się nawet nie nadaje ze względu na koszty.
        Co się stało z tym miastem?
        • Gość: Pi Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:30
          przejdźcie się na stoisko pod stary ratusz - na każdej książce i
          broszurce gęba tego degenerata
          • Gość: Z innej strony Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:58
            Przecież dlka turystów to pamiątka z Olsztyna jak się patrzy!
            Czesiek jest gwiazdą ogólnopolską, a może nawet światową. Książeczka
            z jego podobizną i facsymile autografu to prawdziwa zdobycz -
            zobaczcie co przywiozłem... Nadworne wydawnictwa cara Małkoszenki
            powinny teraz zrobić furorę(np.Wers - nie widziałem książeczki
            wydanej przez to wydawnictwo bez portretu prezia)
        • Gość: x x Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:30

"Zabawne" jest to, że wielebni akceptowali jego wyczyny.
          • Gość: xyz Re: Seksafera w ratuszu - Superwizjer w TVN godz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:51
            a tu jeszcze krótki artykuł i ciekawe zdjęcie
            newsbar.pl/489/wakacje-na-pryczy#more-489
            • Gość: ala sami go wybraliście .. IP: 213.184.17.* 20.05.08, 14:36
              hm wybraliście go wy drodzy mieszkańcy -mam nadzieję że przy
              następnych wyborach się zastanowicie i nie będziecie głosować w
              owczym pędzie .. .
              • Gość: olsztyniak Re: sami go wybraliście .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 14:52
                Masochiści tak mają...
                • Gość: jovan Re: sami go wybraliście .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 16:33
                  Szkoda, że nie można zobaczyć tego wczoreajszego reortażu....
                  Może będą powtarzać? Ktoś coś wie?
                  • Gość: uczestnik Re: sami go wybraliście .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 19:11
                    dziś w tv Olsztyn podsumowali wszystkich 3 tenorów, chociaż się najpierw
                    wypierali zabaw na statku miłości, to potem pokazali ich zdjęcia z tych uciech!
                    ww6.tvp.pl/2902,20080520719101.strona
                    • Gość: news Re: sami go wybraliście .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 20:04
                      jest już pełny reportaż dostępny pod adresem: superwizjer.onet.pl/
                    • Gość: olsztyniak Re: sami go wybraliście .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 22:03
                      TVP Olsztyn nadaje takie nieprawomyślne wiadomości? Nie mogę uwierzyć! Tego
                      jeszcze nie było!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka