Gość: realista IP: *.ols.vectranet.pl 10.06.08, 21:18 Ciekawe czy to prawda żę listonoszy w roznoszeniu zastąpili biurokraci z poczty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: listonoszom NIE Re: Listonosze strajkują, bo są przepracowani IP: *.olsztyn.mm.pl 10.06.08, 22:56 Wydaje mi się, że przymus pracy zlikwidowano parę lat temu... Zwłaszcza przymus pracy w konkretnej firmie. Szczęśliwie także (choć nieco później) zlikwidowano przymus korzystania z usług wcześniejszego monopolisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly listonosz Listonosze strajkują, bo są przepracowani IP: *.olsztyn.mm.pl 11.06.08, 00:37 nie dajcie sie koledzy ikolzanki z 10tki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr wybieram In-Post IP: *.ols.vectranet.pl 11.06.08, 15:00 oni nie strajkują.Wysyłam mnóstwo drogich paczek(Allegro).Od kilku dni InPost przejmuje cprawie wszystkie przesyłki z Allegro.Z nimi taniej , bezproblemowo i szybciej!Gratulacje dla pracowników PP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: wybieram In-Post IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 17:12 Ja korzystam z ich usług trochę dłużej niż kilka dni. I problemów wcale nie jest mniej. Mało punktów, nie można wysłać do mniejszych miejscowości, terminowość też nie za specjalna... Nie przesadzajmy z tą jakością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrzędnik Re: Listonosze strajkują, bo są przepracowani IP: *.ols.vectranet.pl 11.06.08, 17:17 rozumiem że listonosze postrajkują ,postrajkują , odpoczną i wrócą do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś