Dodaj do ulubionych

Strefa platna na Jarotach

10.01.02, 06:47
Gratuluje dobrego pomyslu. No tak... Miasto przeciez wydalo pienadze na budowe
zatok postojowych, a to sie musi zwrocic. Sugeruje aby pobierac tez oplaty za
przejscie na swiatlach. Przeciez Miasto musi wydawac pieniadze na montowanie
sygnalizatorow, itd. itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: toko Re: Strefa platna na Jarotach IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 09:37
      Strefa płatnego parkowania w Jarotach - BARDZO ZŁUSZNE ROZWIĄZANIE !!!
      Podpowiadam naszym władzom miejskim takie rozwiązanie: strefa w Śródmieściu - w
      godzinach 9:00 - 16:00, a na osiedlach Jaroty, Nagórki, Pieczewo, Kormoran - w
      godzinach 16:00 - 9:00 !! Sukces finasowy murowany.
      • Gość: detritus Re: Strefa platna na Jarotach IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 10:04
        Nie rozumiem czemu protestujecie. Przeciez Jaroty to tylko "sypialnia", o tej
        porze wiekszosc ludzi powinna siedziec w pracy lub szkole, zas parkingi powinny
        byc puiste? ;o)
        • Gość: XVZ Re: Strefa platna na Jarotach IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 15:39
          nie wiem jak wy możecie być obużeni - moja propozycja to zrobić strefe płatnego
          parkowania w granicach administracyjnych olsztyna od godziny 7 do godziny 18 po
          2 zł za 1h dla wszystkich przez sześć dni w tygodniu (w niedziele dajemy ofiare
          na tace) i w ten sposób załatwimy wszystki potrzeby finansowe miasta
          • Gość: detritus Re: Strefa platna na Jarotach IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 17:36
            Plus podatek od emitowanych spalin, coby komus nie przyszlo do glowy spedzic
            czas do 18 jezdzac po miescie ;o)
          • Gość: Ed Re: Strefa platna na Jarotach IP: 10.100.2.* 24.01.02, 01:07
            Gość portalu: XVZ napisał(a):

> nie wiem jak wy możecie być obużeni - moja propozycja to zrobić strefe płatnego
            >
            > parkowania w granicach administracyjnych olsztyna od godziny 7 do godziny 18 po
            >
            > 2 zł za 1h dla wszystkich przez sześć dni w tygodniu (w niedziele dajemy ofiare
            >
            > na tace) i w ten sposób załatwimy wszystki potrzeby finansowe miasta

Jestem za, pod warunkiem zlikwidowania parkingu dla ratuszowych na zapleczu
            ratusza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka