Gość: w IP: *.ols.vectranet.pl 04.08.08, 16:50 Jakie są proceduty? Można anonimowo ? Opiszcie swoje doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ace Re: Zgłaszanie sprawy do PIP IP: *.olsztyn.mm.pl 04.08.08, 18:13 poszukaj na forum ,było już to omawiane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adg Re: Zgłaszanie sprawy do PIP IP: *.chello.pl 04.08.08, 22:46 jeśli rzeczywiście oczekujesz pomocy to daj miary na swój adres mailowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: Zgłaszanie sprawy do PIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 23:02 Dzisiaj ok. 17 pod Dukatem widziałem dziewczynkę, może miała 12-13 lat. Rozdawała ulotki APedukacji. Wziąłem. Popatrzyłem. nie ma Pip-u w Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Zgłaszanie sprawy do PIP IP: *.timplus.net 16.09.15, 06:01 Szukam pomocy w związku z remontem dachu w Kętrzynie. PracowaŁem tam 2 miesiące i oszukali mnie nie dość żę praca bez umowy to jeszcze obcieli mi ilość godzin. Nie mam zrobionych badań na wsokość. Nie wiem do kogo mam się zwrócić. Odpowiedz Link Zgłoś