Dodaj do ulubionych

Cichoń czyli nowy błazen w Szkle Kontaktowym?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 07:20
Mam pytanie, czy poseł Cichoń, który wczoraj w Sejmie sypał "przysłowiami" i
był bohaterem na krótki czas w Szkle Kontaktowym, to poseł z Olsztyna?
Maksyma, którą cytował "Jeżeli mijasz się z prawdą, to przynajmniej się jej
ukłoń" jest mi dziwnie znana z tego forum.
Obserwuj wątek
    • muraszka1 Re: Cichoń czyli nowy błazen w Szkle Kontaktowym 05.09.08, 07:46
      januszcichon.pl/index.php?page=310
      polecam pkt 12 Pozostale umiejetnosci ;)
      • Gość: Truteń Re: Cichoń czyli nowy błazen w Szkle Kontaktowym IP: *.centertel.pl 05.09.08, 08:47
        Może punkt 11? Pszczoły mają problem,niech spróbuje ten problem
        rozwiązać!w końcu kto ma pszczoły ten ma miód ....Chyba że lubi
        upajać się smrodem
    • Gość: antymenel Re: Cichoń czyli nowy błazen w Szkle Kontaktowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 09:51
      Tak, Janusz Cichoń to poseł olsztyński.Jeżeli uzywa dowcipnych
      maksym to mu się chwali.Jeżeli czyta to forum to bardzo
      dobrze.Cudowni sa ci polscy zawistnicy.
      • Gość: Sługa Uniżony Re: Cichoń czyli nowy błazen w Szkle Kontaktowym IP: *.centertel.pl 05.09.08, 09:58
        Cenne! Majestat spotyka się z ludem i słucha jego głosu
    • Gość: Pszczoła Re: Cichoń czyli nowy błazen w Szkle Kontaktowym IP: *.centertel.pl 05.09.08, 10:06
      Jeżeli mijasz się z Osą, to przynajmniej uskocz!
      • Gość: fanka Re: Cichoń czyli nowy błazen w Szkle Kontaktowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 13:17
        Dzięki za odpowiedź! Znajomi pokazywali mi jego zdjęcie w bardzo niepolskim
        tygodniku. Chciałam sie upewnić, czy to olsztyński poseł.
        • Gość: zyz Cichoń w tygodniku! IP: *.olsztyn.mm.pl 05.09.08, 14:48
          Gość portalu: fanka napisał(a):

> Dzięki za odpowiedź! Znajomi pokazywali mi jego zdjęcie w bardzo niepolskim
          > tygodniku. Chciałam sie upewnić, czy to olsztyński poseł.

To straszne! Nie dość że pokazują jego zdjęcie, to jeszcze w bardzo niepolskim
          tygodniku! A który to był tygodnik? Time Magazine, Paris Match czy może
          Najwyższy Czas lub Wprost?
          • Gość: fanka Re: Cichoń w tygodniku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 14:59
            To jest bardzo straszne! Nawet nie masz pojęcia, jaki to horror!
            • yadol Re: Cichoń w tygodniku! 05.09.08, 18:21
              Fanko, jaki to tygodnik ? jestem ciekaw, chociaż się domyślam...
              • Gość: fanka Re: Cichoń w tygodniku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 18:41
                Pewnie się domyślasz, że to ten antypolski tygodnik "Nasze Słowo", wydawany
                przez Związek Ukraińców w Polsce. W numerze z 31 sierpnia 2008 roku trzej
                panowie: cichoń, sycz i migus (na zdjęciu z uśmiechem na twarzy) obchodzą
                wspólnie rocznicę Wielkiego Głodu na Ukrainie. Czego to się nie robi, by zdobyć
                głosy zdezorientowanych wyborców!
                • yadol Re: Cichoń w tygodniku! 05.09.08, 18:55
                  niestety , moje obawy się spełniają, dzięki panie cichoń za patriotyczną
                  postawę, był pan kiedyś na Wołyniu? pewnie pacanie nawet nie wiesz gdzie to jest!!!!
                  • Gość: kokol Re: Cichoń w tygodniku! IP: *.ols.vectranet.pl 05.09.08, 19:10
                    Sycz i Cichoń, dwaj przyjaciele z boiska. Nierozłączki.
                    • yadol Re: Cichoń w tygodniku! 05.09.08, 19:21
                      bratcziki
                      • Gość: POPCIO Re: Cichoń w tygodniku! IP: 91.94.234.* 05.09.08, 19:39
                        Szkoda! kto teraz będzie polował na czarnych?
                        • yadol Re: Cichoń w tygodniku! 05.09.08, 19:49
                          sorry, ale gdy ktoś boi się o własną dupcie to raczej nie poluje, szuka raczej
                          pieluszki XXXXXXL
                          • Gość: Słowo na sobotę Re: Cichoń w tygodniku! IP: *.ols.vectranet.pl 05.09.08, 20:12
                            Szukanie ofiar - w amoku - bo gruczoły wciąż produkują ślinę -jad?(Yad to nie do
                            Ciebie. Coś trzeba zrobić z tą wydzieliną, ona się wciąż gromadzi!!
                            Są inne niż plucie sposoby rozwiązania problemu nadmiaru śliny. Np smaczny
                            posiłek. Porozmawiaj o tym ze swoim partnerem, jutro jest sobota można
                            przyrządzić coś pysznego. To może sprawić również przyjemność, nie tylko ulgę.
                            • Gość: lady Re: Cichoń w tygodniku! IP: *.ols.vectranet.pl 05.09.08, 23:18
                              na swój temat lepiej nie czytać komentarzy. To bolesne doświadczenie dla każdej
                              osoby publicznej. Każda obrywa "po polsku", anonimowo, zza węgła.
                              • Gość: fanka Re: Cichoń w tygodniku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 23:52
                                Obrywa wówczas, gdy sobie na to zasłuży! Jak jest u władzy i oszukuje,
                                kłamie,korumpuje,był związany z esbecją, wyłudza lub bezczelnie okrada
                                społeczeństwo lub robi z siebie błazna to musi się liczyć,że "oberwie".
                                Społeczeństwo ma prawo oceniać i komentować poczynania tych, którzy żyją (do
                                tego nieźle) na jego koszt. Osoba publiczna powinna być tego świadoma.
                                • yadol Re: Cichoń w tygodniku! 06.09.08, 07:40
                                  nie wolno bać się prawdy, wcześniej czy później ona i tak zwycięży, wszystko w
                                  końcu wychodzi na jaw i wstyd spada na dzieci czy wnuki, szkoda tylko , że dla
                                  niektórych za późno a inni i tak tego nie chcą zrozumieć, na przykład
                                  krótkodystansowi "polytycy"
                                • Gość: Akta paszport Re: Cichoń w tygodniku! IP: 91.94.32.* 06.09.08, 07:41
                                  katalog.bip.ipn.gov.pl/showDetails.do?lastName=cichoń&idx=&katalogId=0&subpageKatalogId=3&pageNo=1&osobaId=
                                  6624&
                                  • Gość: fanka Re: Cichoń w tygodniku! IP: 83.9.39.* 06.09.08, 09:40
                                    Nie można otworzyć strony. Proszę o ten link jeszcze raz.
                                    • Gość: Zakluczionyj! Re: Cichoń w tygodniku! IP: *.centertel.pl 06.09.08, 10:06
                                      katalog.bip.ipn.gov.pl/showDetails.do?lastName=cichoń&idx=&katalogId=0&subpageKatalogId=3&pageNo=1&osobaId=
                                      6624&
                                      • yadol Re: Cichoń w tygodniku! 06.09.08, 14:41
                                        wyczyszczony, coś mi to przypomina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka