Gość: JM IP: *.ols.vectranet.pl 07.11.08, 20:11 Czy czasem nie referendum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JM Re: ciekawe co dziś świetują urzędnicy u Kicerman IP: *.ols.vectranet.pl 07.11.08, 20:53 Zaoszczędzili na inwestycjach to i mają za co imprezować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymenel Re: ciekawe co dziś świetują urzędnicy u Kicerman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 21:21 kolejny debilizm drogowy w Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: ciekawe co dziś świetują urzędnicy u Kicerman IP: *.gprs.plus.pl 08.11.08, 14:26 właśnie też się zastanawiałam. Załatwiałam parę dni temu sprawę w ratuszu i zwróciłam uwagę na zaproszenie dla urzędników na imprezę integracyjną u Kicermana. Bardzo ciekawe, bo dla mnie to kolejna w tym mieście historia, gdzie nieroby z ratusza bawią się za nasze pieniądze, które w dodatku trafiają do kieszeni zaprzyjaźnionego biznesmena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: ciekawe co dziś świetują urzędnicy u Kicerman IP: *.ols.vectranet.pl 08.11.08, 20:43 wWadze ratusza urządziły przed referendalną imprę dla urzędników.600 urzędników wraz z rodzinami i znajomymi ,to jednak spora grupa wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ciekawe co dziś świetują urzędnicy u Kicerman IP: *.ols.vectranet.pl 07.11.08, 23:26 integrują się tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf23 Re: ciekawe co dziś świetują urzędnicy u Kicerman IP: *.gprs.plus.pl 08.11.08, 19:30 Mówiło się podczas wizyty Czesia w pierdlu, że Kicek wyprzedaje biznesy i wieje za Wielką Wodę. Teraz chyba się polepszyło. No i roboty w Gutkowie przy Kuźni ruszają śmielej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g* Re: ciekawe co dziś świetują urzędnicy u Kicerman IP: *.olsztyn.mm.pl 08.11.08, 18:03 A na wieży ratuszowej to nie łaska? Szlaki przetarte do integracji i fraternizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JM Re:to było pytanie na inteligencję IP: *.ols.vectranet.pl 10.11.08, 18:30 No a że z tym tu krucho, to nie od dziś wiadomo.Otóż forumoska inteligencjo ! Urzędnicy w piątek 7 listopada na przystani u kicka świętowali rocznicę rewolucji piżdziernikowej, która jak wiadomo rozpoczęła sie właśnie 7 listopada.No i kto mi udowodni że coś się w III POskiej RP od tamtych wydarzeń zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś