Dodaj do ulubionych

A co z naszą "bohaterką"?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 17:35
Coś przycichło o Lidzi bez zmazy i skazy, czyżby znowu knuła i szuka nowych
ofiar? Strzeżcie się, bo i na was może paść jej sauronowe oko - albo kakaowe
:-))) ... pfujjjjj!
Czekam na wpisy, na kakofonię wpisów z jej biura, nicki te same, co zwykle.
Obserwuj wątek
    • Gość: kik Re: A co z naszą "bohaterką"? IP: *.olsztyn.mm.pl 04.12.08, 19:19
      Czuję coś TROMBOCYT,żeś taki sam głupi ,zawistny, podły i z
      ogromnymi kompleksami jak Kaczyński!
      • Gość: prawdziwy kik Re: A co z naszą "bohaterką"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 19:28
        nie podszywać się pode mnie oszustko Lidziu!!! ja mam jak najgorsze zdanie o
        Lidzi, bo ja znam i wiem, co to za oszustka!
    • Gość: mk J e zel przyszło by do wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 20:00
      będę głosował za nią jako przeciwstawieniem sie dotychczasowo brylującemu
      ukraińskiemu estabislishmentowi.
      • Gość: piach Re: J e zel przyszło by do wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 20:03
        do piachu z glupota lidzi
        • Gość: iga Re: J e zel przyszło by do wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 20:09
          A ja zawsze zagłosuję na Lidzię. Nie bała się walczyć z tym ukraińskim
          krętaczem,który manipuluje wojewodą. Wszyscy powinniśmy ją wspierać, bo obcy
          zawłaszczają nam województwo.
          • Gość: Mulder Re: J e zel przyszło by do wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 20:14
            Dziecko drogie obcy to są w archiwum X, może czas się leczyć?
            • Gość: iga Re: J e zel przyszło by do wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 20:16
              Zdrajców ci u nas dostatek!
              • Gość: chłopina Re: J e zel przyszło by do wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 21:01
                Zdrowych mózgów też.
        • Gość: mk Re: Jeżeli przyszło by do wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 21:13
          Słusznie waść prawisz. Do piachu należy wysłać nie tylko wszystkich głupich ale
          także wszelkich naiuwnych zamieniających kozi zad w instrument muzyczny ;)
          • imperatyw-czasowy Re: Jeżeli przyszło by do wyborów 05.12.08, 11:54
            CO TO ZA PADLINA ? TEN TROMBOCYCEK CZUĆ GO MOCZEM Z MONITORA
    • Gość: trombocyt Re: A co z naszą "bohaterką"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 20:07
      Niektóre nicki zmienione ale jednak się odzywają! Pełna satysfakcja! Czekam, bo
      zbyt mało brudu się polało, do roboty lenie za co kasę bierzecie?! Czekam aż
      odpalicie te swoje prymitywne inwektywy.
      • Gość: ja Re: A co z naszą "bohaterką"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 20:27
        brawo trombocyt!
        • Gość: joi Re: A co z naszą "bohaterką"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 09:50
          Brawo trombocyt!!!
          Takiego chamstwa i k.restwa pomieszanego w jednym poście jak u ciebie
          trombocycie to forum dawno nie widziało. Ona i tak będzie prezydentem a ty gnido
          podświadomie już się do tego przygotowujesz! A może wypad w rodzinne strony na
          słoneczną Ukrainę? Tutaj zrobi się już dla ciebie duszno ...
    • Gość: trombocyt Re: A co z naszą "bohaterką"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 14:48
      Jestem szczerze zawiedziony, czyżby popsuły się komputery w biurze, a może
      zabrakło jadu w magazynie?
      Nic się nie staracie! Za karę będzie wzmożone lizanie dupy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka