Dodaj do ulubionych

Gabinet figur wioskowych

04.12.08, 22:26
Dostałem tan link od kolegi. Zdjęcie jak zdjęcie ale podpis jest rzeczywiście
powalający :) :) :)
W sumie coś mi to przypomina... Czyżby to byli nasi przyszli politycy???
Dla wyjaśnienia wieś Porwity leży na południowym zachodzie Polski a nie w
okolicach Elbląga i nic z tym miastem wspólnego nie ma ... :)

www.widelec.org/zdjecie,porwity-hooligans,2565.html
Obserwuj wątek
    • Gość: ???? Re: Gabinet figur wioskowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 13:24
      ?????????????
    • Gość: swiatowy Re: Gabinet figur wioskowych IP: 91.104.106.* 06.02.09, 18:32
      Leon jestes pewien ze to nie Elblag?Ten perchydrol na glowie
      chlopakow jakis taki swojsko- elblonski
      • leon.1 Re: Gabinet figur wioskowych 06.02.09, 19:25
        Ooo tak ! :) To zdjęcie w pełni oddaje elbląskość - mentalność elbląską... :) :)
        :). Czyli stosunek mniemania o sobie, do możliwości :) :) :)
        • taras70 Re: Gabinet figur wioskowych 06.02.09, 20:22
          ostrzy goscie . mialem miec z nimi ustawke /powod: potwierdzenie
          absolutnej dominacji w Europie Srodkowo-Wschodniej/ tydzien temu
          pod Zgnilocha, ale PKS sie zepsul i nie dojechali . szkoda, bo jak
          sie mierzyc to z najlepszymi
          • leon.1 Re: Gabinet figur wioskowych 06.02.09, 22:46
            Z młodzieżówką Samo...(hmmm) lepiej nie zadzieraj :) :) :) Bo jak się zdarzy że
            dojadą?? :) :) :) Znikasz... :) :) :)
            • taras70 Re: Gabinet figur wioskowych 06.02.09, 22:58
              termin troche przesunelismy , bo obiecali,ze dojda pieszo . jeden ,
              jak widac , kupil sobie nawet laske na droge . troche trenuje dzu-
              dzitsu , mam juz czarny pas . jutro poszukam jeszcze "na miescie"
              brazowego . zawsze warto miec dwa,zeby dobrac pod kolor apaszki .
              mam rowniez tajna bron: kontrolowany cios asekuracyjno-psioniczny
              ala Mazowiecki.
              • leon.1 Re: Gabinet figur wioskowych 06.02.09, 23:21
                Życzę powodzenia. Wiem co to znaczy "Porwity Hooligans" widziałem ich w akcji i
                powiem Ci są naprawdę wściekli i szybcy... :) Mnie uratowało oryginalne
                zaświadczenie z klasztoru Shaolin. Pokazałem i odstąpili. Był to lekki blef, bo
                zaświadczenie wprawdzie oryginalne ale kupione od Rosjanina na bazarze, który
                mówił że oryginalne... No i pamiętałem film "Ojciec chrzestny I " scena sprzed
                szpitala... ;) Na samo wspomnienie oblewa mnie zimny pot...
                • Gość: el_buraker Re: Gabinet figur wioskowych IP: 91.104.106.* 06.02.09, 23:45
                  Lolsztyn my wom pokazemy-mancza z Porwit/elblagowa
                • taras70 Re: Gabinet figur wioskowych 07.02.09, 11:24
                  mialem wlasnie telefon , ze oponenci dojda do Olsztyna w
                  poniedzialek . zmienilem miejsce potyczki na bardziej
                  wyeksponowane . umowilem sie z nimi w poniedzialek , o godzinie
                  17.00 w kawiarni GW przy ulicy Kollataja . ustalilismy, ze
                  dresy /choc wygodne/ zostana zmienione na garnitury :) wiem, ze
                  oponenci nie beda mieli problemu ze zdobyciem /po drodze/ stosownej
                  odziezy /nie takie rzeczy zdobywali /. a teraz biegne poszukac
                  brazowego pasa ...
                  • taras70 Re: Gabinet figur wioskowych 07.02.09, 12:19
                    brazowy pas juz udalo mi sie zdobyc . i cale szczescie, bo jeden
                    z "Porwiciakow" zaklepal juz sobie pas czarny / nie wiem czy to ten
                    z pala , ale na pewno ktorys z tych wiekszych/ . dla tych wiekszych,
                    zaklepane sa rowniez pasy: zielony i niebieski . mniejsi "PH" dojada
                    w pasach; czerwonym i rozowym. a ten najmniejszy , nadrabiajacy mina
                    ma podobno zalozyc pas koloru br.../nie, brazowy jest moj/,
                    bru.../nie, z pewnoscia bedzie to pas zolto-niebieski/. dobra
                    wiadomosc jest taka, ze jeden z przeciwnikow nie dojdzie . podobno
                    nie ma butow albo lokalna spolecznosc mu zabronila, bo /na razie/
                    jest za maly na takie potyczki. przewidywany rozwoj wypadkow jest
                    taki, ze bedzie krotka szamotanina i wszyscy wroca obolali do domu .
                    • leon.1 Re: Gabinet figur wioskowych 07.02.09, 15:26
                      GW wprawiona nie takie rzeczy widziała :) Ostatnio widziałem byłego szefa jej
                      oddziału w Olsztynie z kierownicą taxi... :) Zdziwiło mnie to bardzo ale
                      pomyślałem sobie że to pewnie jakaś prowokacja dziennikarska. Lecz gdy
                      zobaczyłem kolejny raz, to już zastanowiło mnie to... :) :) :) Widocznie też
                      miał ustawkę z "Porwity Hooligans". Po walce napisz - mam znajomego, który
                      tanio odstąpi swoje Audi 100. Na taxi jak znalazł... :) :) :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka