Gość: ol4 IP: 213.25.60.* 04.11.03, 11:35 Co o tym sadzicie? Ja osobiscie zachecam do bojkotu:) mogliybsm chociaz raz pokazac ze Polak nie jest taki glupi! Precz z badziewnymi kasetami Emtec!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leszek Re: Bojkot BASF i Emtec IP: *.dip.t-dialin.net 04.11.03, 19:26 Wydaj mi sie iz troszke przesadzasz z tym bojkotem , Emtec nie nalezy do Basf , Basf - Magnetics to juz historia od z gora 5 lat. Wiem cos o tym ,pracowalem tam zanim turcy i inni postanowili produkowac "biliger". Na efekty nie trzeba bylo dlugo czekac. A swoja droga ,bojkot to takze droga do celu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: Bojkot BASF i Emtec IP: *.norampac.com 05.11.03, 16:44 Kasety wymieraja... Za rok lub dwa bedzie ich znikoma ilosc. Nie bedzie chetnych, to nikt ich nie bedzie produkowal. Teraz wszystko praktycznie na CD lub DVD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Bojkot BASF i Emtec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 21:37 To mozna jeszcze kupic kasety? ;) Odpowiedz Link Zgłoś