Dodaj do ulubionych

Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami

• Gość: detritus Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 08:33
      Khm... Traktuje zakupy mieszkan jako "lokate kapitalu"? W spoldzielni
      akademickiej? To te mieszkania ot tak sobie mozna sprzedawac?

Swoja droga, takie informacje nie dyskwalifikuja goscia - doskonale bedzie
      pasowal do towarzystwa... ;o)))))
    • Gość: gośc Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.ols.vectranet.pl 25.02.09, 08:47
      A czy tylko Krukowski jako wiceprezes otrzymał za pół darmo mieszkanie?? A
      reszta zarządu??? Każdy z nich ma po 2 mieszkania bez stania w kolejce, ja
      stałem i się nie załapałem, a okazało się że wszyscy z panią prezes i cały
      zarząd ma w 2 inwestycjach mieszkania i sprzedają je.
      • Gość: stara baba Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.ols.vectranet.pl 25.02.09, 09:02
        Do Joanny i innych - tacy ludzie nie wiedzą,co to WSTYD. Dlatego nie chodzę na
        wybory. Nie wiem, czy któryś z kandydatów zna to słowo.
        • Gość: GHJ Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.olsztyn.mm.pl 25.02.09, 11:10
          Stara babo ;o)

Właśnie dlatego trzeba takie rzeczy nagłaśniać i chodzić na wybory. W Olsztynie
          czasem kilkanaście czy kilkadziesiąt głosów potrafi coś zmienić, więc jeśli
          kilka takich "starych bab" pójdzie na wybory, to kolesie nagle mogą zacząć
          tracić stołki.
          • Gość: stara baba Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.ols.vectranet.pl 25.02.09, 20:33
            kolesie nagle mogą zacząć
            > tracić stołki.

Jedni mogą stracić stołki ale na nie wskoczą następne zadki,które nie wiedzą,co
            to wstyd.
      • Gość: UWM Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.uwm.edu.pl 25.02.09, 09:05
        Gdyby rynek mieszkań w Polsce funkcjonował normalnie, nie byłoby tego problemu.
        Wszystko to co z rozdzielnictwa, przydziału czy różnych preferencji pochodzi
        generuje korupcję i szarą strefę. Zapomnieliśmy już? Zawsze jakieś sępy się
        znajdą, które pożywią się na zupełnie poniekąd słusznej idei pomocy tym, którzy
        czegoś potrzebują. Dać pracownikom uczelni w Polsce godziwe zarobki, rozsądne
        warunki kredytowania i skończą się te problemy. Nikt w warunkach gospodarki
        rynkowej nie powinien liczyć na to, że ktoś mu coś DA. Za darmo można tylko
        dostać wiadomo co i po czym.
      • Gość: uwi Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 09:06
        Pewno wszyscy z PO
    • marconius Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami 25.02.09, 09:24
      Oj panstwo kolesiow. Ciekawe czy koledzy partyjni zajma w tej sprawie stanowisko?
      Biedny Olsztyn. Macie pecha do wlodarzy. Sami jednak jestescie sobie winni, bo
      macie przeciez orez zwany wyborami.

Anons towarzyski dla pan po piecdziesiatce
      www.atlantspace.de/anons/index22.html
    • Gość: Olsztyniak123 Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.uwm.edu.pl 25.02.09, 09:31
      W tym tekście jest dużo nieprawdy- jestem członkiem tej SPółdzielni i stałem w tej społecznej kolejce. Nie było nas 150 osób a jakieś 40 i nie zostało 14 mnieszkań tylko każdy kto stał miał okazję dostać mieszkanie- może nie zawsze tak położone jakby się chciało. I to cała prawda- najlepiej jest oczerniać nic nie wiedząc
      • Gość: pytanie jak mozna tak klamac... IP: 217.98.20.* 25.02.09, 09:33
        newsbar.pl/3514/trzy-mieszkania-krukowskiego
      • Gość: opanowany Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 09:37
        opanuj sie bo ja juz nie moge, co ty wypisujesz !!!???? no tak dla ciebie nie ma
        roznicy czy to 40 czy 150, OBOJETNE ! 40 rodzin bez mieszkania a KRUKOWSKI z 3
        mieszkaniami ! CHAMSTWO !
      • Gość: Jarotymen Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 09:41
        Tylko dlaczego okłamał, że ma jedno mieszkanie. To go dyskwalifikuje dożywotnio.
        Dobry uczeń wszystkich olsztyńskich
        POpaprańców. Zawiódł wielu młodych ludzi , którzy chcieli na niego głosować. I
        • Gość: fric Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.olsztyn.mm.pl 25.02.09, 09:46
          Tusk brachu kogo ty chcesz popierać?
      • Gość: do Olsztynaka Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 10:02
        Z Twojego postu wynika, że Pan Krukowski uratował spółdzielnię, bo
        wykupił mieszkania na które nie było chętnych (kupił każdy kto
        chciał) Dla mnie to bohater ;)
        • Gość: POpaprany Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 10:06
          Żałosny jest ten twój wywód, ciekawe czy powiedziałabyś tak samo gdybyś była w
          kolejce po właśnie te mieszkanie które zagarnął sobie Krukowski. Pomyśl zanim
          coś napiszesz ...
          • Gość: do POpapranego Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 10:10
            To była ironia :) pozdr.
      • Gość: Bzdura Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.olsztyn.mm.pl 25.02.09, 11:11
        Każdy kto stał, miał okazję dostać mieszkanie. Owszem, okazję miał, tyle że nie
        wszyscy dostali. No i powiedz jeszcze, czemu o tych mieszkaniach było na UWM cicho?
      • Gość: oburzona Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.olsztyn.mm.pl 25.02.09, 13:50
        nie wiem jak można opowiadać takie banialuki!!!
        Ja też stałam w tej kolejce (mieszkania nie dostałam) i wiem, że lista
        kolejkowiczów była baardzo długa, choć mieszkań było tylko 14 do zdobycia. A co
        się stało z pozostałymi 129 mieszkaniami? Przecież inwestycja dotyczyła 143
        mieszkań? Może ktoś się powinien tym zainteresować? Może więcej było takich
        "inwestorów" lokujących w nieruchomości?
    • Gość: GOŚĆ Oświadczenie IP: *.olsztyn.mm.pl 25.02.09, 10:33
      Olsztyn, 25 lutego 2009
      OŚWIADCZENIE
      Szanowni Państwo!
      Pragnę wyjaśnić Państwu wszelkie sprawy związane z moim członkostwem w
      Akademickiej Spółdzielni Mieszkaniowej. Mam nadzieję, że przedstawione poniżej fakty
      rozstrzygną jednoznacznie moje intencje i zaangażowanie w ten projekt. Przyniósł
      on wiele
      korzyści naszej uczelni i miastu. Dla mnie osobiście jest on powodem do dumy i
      satysfakcji.
      W odpowiedzi na przedstawione wątpliwości pragnę oświadczyć:
      1. W swoim życiu zakupiłem trzy mieszkania angażując własne oszczędności oraz
      zaciągając kredyty hipoteczne w banku.
      2. Pierwsze z nich nabyłem w latach 90-tych w spółdzielni akademickiej „Akademia 2”,
      zaciągając kredyt hipoteczny w banku.
      3. Kolejne mieszkania zakupiłem w 2007 roku w „Akademickiej Spółdzielni
      Mieszkaniowej”, której byłem członkiem założycielem. Wraz z pozostałymi
      jedenastoma osobami, członkami założycielami spółdzielni, zaryzykowałem własny
      majątek celem wybudowania 87 mieszkań dla pracowników UWM w Olsztynie.
      4. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski nie przekazał Spółdzielni żadnych gruntów.
      Spółdzielnia mogła jedynie, zgodnie z uchwałą senatu UWM w Olsztynie, zakupić na
      zasadach komercyjnych (wycena biegłego rzeczoznawcy) grunt pod budowę 87 lokali
      mieszkalnych. Mało kto z pracowników UWM wierzył wówczas w sukces naszego
      przedsięwzięcia. Nie mniej jednak zadanie zrealizowaliśmy w terminie, zachowując
      cenę ryczałtową niższą prawie o połowę w stosunku do cen deweloperów.
      5. Nasz sukces skłonił Rektora UWM i Senat uczelni do sprzedaży kolejnej
      nieruchomości Spółdzielni. Sprzedaż dokonana została po cenie rynkowej, zgodnie z
      wyceną rzeczoznawcy majątkowego. Decyzję tą zatwierdził Minister Nauki i
      Szkolnictwo Wyższego oraz Minister Skarbu Państwa.
      6. Plan budowy zakładał wybudowanie 143 mieszkań.
      7. Statut spółdzielni przyjęło walne zgromadzenie członków, a w styczniu 2005 roku
      zapisy statutu zatwierdził sąd. Do dnia dzisiejszego statut spółdzielni nie został
      zmieniony. Regulamin sprzedaży mieszkań opracowała i zatwierdziła Rada
      Nadzorcza Spółdzielni. Zarząd nie by uczestnikiem tego postępowania. Oskarżenie
      mnie o to, że mogłem wykorzystać stanowisko do zmiany statutu spółdzielni, co
      wynikało z wypowiedzi anonimowego członka założyciela, jest bezpodstawne.
      8. Funkcję wiceprezesa spółdzielni przez cały ten czas pełniłem społecznie. Nie
      pobierałem z tego tytułu żądnego wynagrodzenia. Jedynie raz do roku, na mocy
      uchwały Walnego Zgromadzenia, Zarząd Spółdzielni i Rada Nadzorcza otrzymywała
      jednorazową nagrodę. W moi wypadku było to 2 tysiące złotych.
      9. Realizacja przedsięwzięcia opierała się na gwarancjach członków założycieli
      spółdzielni własnym majątkiem oraz na naszej społecznej pracy.
      10. Umowy za zakup mieszkań z członkami Zarządu Spółdzielni podpisuje Rada
      Nadzorcza Spółdzielni i ona decyduje o sprzedaży mieszkań.
      11. Dzięki naszej pracy 230 pracowników naukowych UWM mogło zakupić mieszkania
      po cenach ich wybudowania bez marży deweloperów.
      12. Należy dodać, że wszystkie sprawozdania z pracy zarządu spółdzielni przyjęte
      były
      bez zastrzeżeń.
      Pragnę dodać, że jestem dumny z tego co wspólnie z żoną osiągnęliśmy. Dorobek
      naszego życia jest wynikiem ciężkiej, uczciwej i wytrwałej pracy.
      Zakładam, że głód sensacji został zaspokojony. Wyrażam głęboką nadzieję, że w
      ostatnich kilku dniach przed wyborami podejmiemy merytoryczną dyskusję o przyszłości
      Olsztyna. Stworzony przeze mnie „Plan dla Olsztyna” ciągle czeka na komentarz
      kontrkandydata. Liczę, że nasza dyskusja skupi się na sprawach ważnych dla
      przyszłości
      miasta. Olsztyn potrzebuje dobrej zmiany!
      dr Krzysztof Krukowski
      kandydat Platformy Obywatelskiej na Prezydenta Olsztyna
      • Gość: fric Re: Oświadczenie IP: *.olsztyn.mm.pl 25.02.09, 10:36
        Komentarz zbyteczny?
        img7.imageshack.us/img7/1861/66540700.jpg
        • Gość: marionetka Re: Oświadczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 10:41
          Jest pa dumny ?? Dlaczego nie przyznał się pan ze posiada 3 mieszkania. OKŁAMAŁ
          PAN WYBORCÓW na łamach GAZETY OLSZTYŃSKIEJ. NIE MÓWIŁ TEZ PAN O TYM ZE BYŁ
          CZŁONKIEM CZY TAM W ZARZĄDZIE TAKOWEJ SPÓŁDZIELNI !!!! DOPIERO JAK WYSZŁO
          WSZYSTKO NA JAW TO SIĘ ŁASKAWIE PAN DO WSZYSTKIEGO PRZYZNAJE ! CZY TAKI MA BYĆ
          PREZYDENT OLSZTYNA ! ? ?????????????????????????????
          • Gość: mario Re: Oświadczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 10:43
            Ten facet ma tupet i te jeszcze jego haslo na końcu oświadczenia.
      • Gość: WYBORCA Re: Oświadczenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 10:45
        JEŚLI TO PRAWDA TO PROSZĘ ZWOŁAĆ KONFERENCJĘ PRASOWĄ I STAWIĆ SIĘ Z
        ODPOWIEDNIMI DOKUMENTAMI DOT. KAŻDEGO Z MIESZKAŃ.
      • Gość: hen Re: Oświadczenie IP: *.ols.vectranet.pl 25.02.09, 13:00
        Szanowny Panie Kandydacie

Proszę porównać niektóre elementy Pańskiego oświadczenia z wywiadami udzielanymi
        prasie przez byłego pracownika UWM, byłego prezesa innej spółdzielni, dziś
        określanego jako Zenon P.
    • Gość: d.p. Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 10:47
      dlaczego Pan Krukowski zataił liczbę posiadanych mieszkań?
      • Gość: gość Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 11:12
        Nie dociera do was że nikt i nic nie zataił tylko nastąpiło przekłamanie w notce
        prasowej?
        • Gość: jurek Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 11:33
          Przekłamanie ?? No oczywiście Krukowski kłamał, zrobił się czerwony jak burak
          gdy dziennikarze spytali go czy rzeczywiście posiada 3 mieszkania !
          Tutaj stoi jak wół 1 mieszkanie:

prezydent.wm.pl/Krzysztof-Krukowski--kandydat-komitetu-Platformy-Obywatelskiej,63115
          Taka sama informacja podana przez Krzysztofa Krukowskiego była wydrukowana w
          gazecie olsztyńskiej !
    • Gość: Zenon Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 12:36
      W tej chwili te mieszkania sprzedają po 4700 za metr biedni nauczyciele
      akademiccy
    • Gość: Boruś Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.centertel.pl 25.02.09, 13:44
      Jestem z PO i dla mnie to jest przykra sprawa, że tak zostaliśmy wkopani. Jednak
      odpowiedzialność za to ponosi Zarząd Krajowy, w którym wszyscy głosowali za
      Krukowskim. Ktoś oczywiście im to rekomendował, chyba któryś z posłów (nie wiem
      który). I teraz tego posła bardzo proszę o kilka słów wyjaśnienia!

I ktoś już pisał tu na forum, ze raczej Tusk się nie zjawi jutro w Olsztynie,
      aby poprzeć tego kandydata i rzeczywiście jeśli tak będzie, to już znaczy, że i
      Premier wie, że został wkopany...
    • Gość: info Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 14:10
      Olsztyn, 25 lutego 2009
      OŚWIADCZENIE
      Szanowni Państwo!
      Pragnę wyjaśnić Państwu wszelkie sprawy związane z moim członkostwem w
      Akademickiej Spółdzielni Mieszkaniowej. Mam nadzieję, że przedstawione poniżej
      fakty
      rozstrzygną jednoznacznie moje intencje i zaangażowanie w ten projekt.
      Przyniósł on wiele
      korzyści naszej uczelni i miastu. Dla mnie osobiście jest on powodem do dumy i
      satysfakcji.
      W odpowiedzi na przedstawione wątpliwości pragnę oświadczyć:
      1. W swoim życiu zakupiłem trzy mieszkania angażując własne oszczędności oraz
      zaciągając kredyty hipoteczne w banku.
      2. Pierwsze z nich nabyłem w latach 90-tych w spółdzielni akademickiej
      „Akademia 2”,
      zaciągając kredyt hipoteczny w banku.
      3. Kolejne mieszkania zakupiłem w 2007 roku w „Akademickiej Spółdzielni
      Mieszkaniowej”, której byłem członkiem założycielem. Wraz z pozostałymi
      jedenastoma osobami, członkami założycielami spółdzielni, zaryzykowałem własny
      majątek celem wybudowania 87 mieszkań dla pracowników UWM w Olsztynie.
      4. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski nie przekazał Spółdzielni żadnych gruntów.
      Spółdzielnia mogła jedynie, zgodnie z uchwałą senatu UWM w Olsztynie, zakupić na
      zasadach komercyjnych (wycena biegłego rzeczoznawcy) grunt pod budowę 87 lokali
      mieszkalnych. Mało kto z pracowników UWM wierzył wówczas w sukces naszego
      przedsięwzięcia. Nie mniej jednak zadanie zrealizowaliśmy w terminie, zachowując
      cenę ryczałtową niższą prawie o połowę w stosunku do cen deweloperów.
      5. Nasz sukces skłonił Rektora UWM i Senat uczelni do sprzedaży kolejnej
      nieruchomości Spółdzielni. Sprzedaż dokonana została po cenie rynkowej, zgodnie z
      wyceną rzeczoznawcy majątkowego. Decyzję tą zatwierdził Minister Nauki i
      Szkolnictwo Wyższego oraz Minister Skarbu Państwa.
      6. Plan budowy zakładał wybudowanie 143 mieszkań.
      7. Statut spółdzielni przyjęło walne zgromadzenie członków, a w styczniu 2005 roku
      zapisy statutu zatwierdził sąd. Do dnia dzisiejszego statut spółdzielni nie został
      zmieniony. Regulamin sprzedaży mieszkań opracowała i zatwierdziła Rada
      Nadzorcza Spółdzielni. Zarząd nie by uczestnikiem tego postępowania. Oskarżenie
      mnie o to, że mogłem wykorzystać stanowisko do zmiany statutu spółdzielni, co
      wynikało z wypowiedzi anonimowego członka założyciela, jest bezpodstawne.
      8. Funkcję wiceprezesa spółdzielni przez cały ten czas pełniłem społecznie. Nie
      pobierałem z tego tytułu żądnego wynagrodzenia. Jedynie raz do roku, na mocy
      uchwały Walnego Zgromadzenia, Zarząd Spółdzielni i Rada Nadzorcza otrzymywała
      jednorazową nagrodę. W moi wypadku było to 2 tysiące złotych.
      9. Realizacja przedsięwzięcia opierała się na gwarancjach członków założycieli
      spółdzielni własnym majątkiem oraz na naszej społecznej pracy.
      10. Umowy za zakup mieszkań z członkami Zarządu Spółdzielni podpisuje Rada
      Nadzorcza Spółdzielni i ona decyduje o sprzedaży mieszkań.
      11. Dzięki naszej pracy 230 pracowników naukowych UWM mogło zakupić mieszkania
      po cenach ich wybudowania bez marży deweloperów.
      12. Należy dodać, że wszystkie sprawozdania z pracy zarządu spółdzielni
      przyjęte były
      bez zastrzeżeń.
      Pragnę dodać, że jestem dumny z tego co wspólnie z żoną osiągnęliśmy. Dorobek
      naszego życia jest wynikiem ciężkiej, uczciwej i wytrwałej pracy.
      Zakładam, że głód sensacji został zaspokojony. Wyrażam głęboką nadzieję, że w
      ostatnich kilku dniach przed wyborami podejmiemy merytoryczną dyskusję o
      przyszłości
      Olsztyna. Stworzony przeze mnie „Plan dla Olsztyna” ciągle czeka na komentarz
      kontrkandydata. Liczę, że nasza dyskusja skupi się na sprawach ważnych dla
      przyszłości
      miasta. Olsztyn potrzebuje dobrej zmiany!
      dr Krzysztof Krukowski
      kandydat Platformy Obywatelskiej na Prezydenta Olsztyna
      • Gość: antykruk Re: przestań co chwila wklejać IP: *.ols.vectranet.pl 25.02.09, 14:23
        te oświadczenie,nie rozumiesz że to już jest za pózno.Ten pan zataił prawdę ,bo
        widocznie miał nieczyste sumienie w tej sprawie.Trudno bowiem pomylić się,
        podając liczbę mieszkań jak się ma ich trzy,gdyby miał ze setkę,to co innego.Ja
        też mam trzy mieszkania i gdyby mnie ktoś zapytał o stan posiadania ,nigdy by mi
        do głowy nie przyszło podać, że mam jedno.
      • Gość: Merytoryczny Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 14:27
        Te oświadczenia ma się nijak do głównego zarzutu, który postawił sam JM Rektor.
        Stwierdził on, że te zachowanie jest niemoralne i naganne.
      • Gość: obywatel Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.ols.vectranet.pl 25.02.09, 14:42
        Z wypowiedzi kandydata:
        "zakupiłem trzy mieszkania"
        "Funkcję wiceprezesa spółdzielni przez cały ten czas pełniłem społecznie"
        "Pragnę dodać, że jestem dumny z tego co wspólnie z żoną osiągnęliśmy"
        To się nazywa społecznikostwo w wydaniu kandydata na stołek po Małkowskim,
        istotnie może być z siebie dymny.Nawet nie rozumie o co wszyscy mają do niego
        pretensję . A ja się pytam :po co było jeść tę żabę ,bo mnie ,czytając te
        oświadczenie, po prostu rzygać się chce.
    • Gość: osa Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.ols.vectranet.pl 25.02.09, 14:40
      Jak by się przyjrzeć tej liście to by się okazało, że mieszkania
      otrzymali nie potrzebujący, tylko ci co już mają więcej mieszkań na
      wynajem dla studentów. Biedni naukowcy mało zarabiają to muszą sobie
      dorobić!!! A to dobra okazja!!!
    • Gość: fikimiki Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: 82.160.33.* 25.02.09, 15:03
      A swoją drogą, ciekawe co robi z tymi mieszkaniami, pewnie wynajmuje studentom,
      a jeżeli tak to czy robi to legalnie i płaci podatek, hmm, na pewno tak - to
      przecież "przyzwoity" człowiek
    • Gość: aza społecznik od siedmiu boleści IP: *.ols.vectranet.pl 25.02.09, 15:07
      Miał prawo zarobić na lokalach kilkaset tysięcy zł ,no bo przecież działał
      społecznie.
    • Gość: Tatra Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.ols.vectranet.pl 25.02.09, 15:24
      I znowu Musielak z Łukaszewkim pod.... kandydata PO na prezydenta !
    • Gość: pawulon Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.ols.vectranet.pl 25.02.09, 16:56
      tanie mieszkania..tani prezydent.. ogarneło mnie uczucie taniosci..
    • Gość: asia Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 17:54
      koleżanko partyjna - Lidio Staroń, do boju!!! Jest spółdzielnia,
      jest robota ,,,,,,,,,,
    • Gość: heniek Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.xdsl.centertel.pl 25.02.09, 18:56
      No to gość POszedł na całość! Po numerze z arbuzem Palikota, to już przelało
      szalę goryczy. Idę głosować na Grzymowicza!!! I Wam też radzę tak zrobić...
    • Gość: student Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.olsztyn.mm.pl 25.02.09, 19:37
      Niech doktór prezes Krukowski razem z doktórem prezesem Wiesławem
      Barańskim stworzą na UWM nową katedrę spółdzielczego cwaniactwa
      stosowanego.
    • Gość: Bond.James Bond Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 20:06
      A kto jest w Radzie Nadzorczej rzeczonej Spółdzielni ? Kto rozliczał mieszkanka
      pana K. Czy nie inny specjalista od wszystkiego, telewizyjny komentator Dr
      Krzysztof (nomen omen) Szulborski ?
    • Gość: * Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.gprs.plus.pl 25.02.09, 20:06
      Jeśli chodzi o spółdzielnię mieszkaniową w której kandydat na prezydenta zakupił
      mieszkania to miała zaspokoić potrzeby mieszkaniowe pracowników,którzy mieli z
      tym problem.I właśnie tacy stali w kolejce i duża część odeszła z kwitkiem, a
      kupili mieszkania pracownicy posiadający już mieszkania np. w spółdzielni
      pracowników UWM na ul. Iwaszkiewicza. Zawsze są wygrani "znajomi i przyjaciele
      króliczka".
    • Gość: Szetyna Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.ols.vectranet.pl 25.02.09, 20:35
      Zobaczyć, jak Tusk własnoręcznie urywa jaja Cichoniowi - bezcenne!
      • Gość: do Szetyny Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:42
        Jakie jaja? To on je ma?
        • Gość: WYBORCA Re: Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 10:49
          DOBREEE
    • Gość: czardasz Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 22:06
      matematyka.pl/49171.htm
    • Gość: olsztyniak_na_emig Kandydat na prezydenta z tanimi mieszkaniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 23:06
      I ten bezczelny Tusk śmiał nam go polecać !!! Jak miałem te wybory olać to przyjechałem aby go wyciąć na pohybel cwaniaczkom !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka