Gość: jo IP: *.olsztyn.mm.pl 28.04.09, 21:59 Polityczne odpady na sesji rady miasta - tytuł godny brukowca. Ale chyba Wyborcza jeszcze tak nisko nie upadła. Z Grzesiem co prawda wszytko możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Polityczne odpady na sesji rady miasta IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.04.09, 22:48 Ja też się przestraszyłam ,że ponownie rzecz będzie o radnej Joannie!! Tak nie można. To jest niesmaczne. Proszę , w przyszłości napiszcie wprost ,że będzie o śmieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Polityczne odpady na sesji rady miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 23:10 PO nie będzie nastawiała głowy a może nastawi dupe bo zapracowała na porzadnego kopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Polityczne odpady na sesji rady miasta IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.04.09, 23:37 PO to nam zafundowało razem z koalicjantem Małkowskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ho ho Re: Polityczne odpady na sesji rady miasta IP: *.olsztyn.mm.pl 29.04.09, 00:12 Gość portalu: kolo napisał(a): > PO to nam zafundowało razem z koalicjantem Małkowskim I tylko Grzymowicz, siedem lat ścisłej współpracy z Małkowskim, pozostał jako ta lelija śnieżnobiała, teraz wszystkich nas zbawi, amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo lelija to hicior IP: *.olsztyn.mm.pl 29.04.09, 07:29 jeszcze nikt tak dobrze nie nazwał Grzyma. A jaką ma krótką pamieć. Wszyscy winni, ja niewinny. A ja do dzisiaj nie wiem jak to się stało, że tam gdzie zamieszkał Grzymowicz tak szybko wybudowali ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siknet Re: lelija to hicior IP: 217.98.20.* 29.04.09, 08:23 tam on od dawna mieszka wiec normalne ze ma droge mnie bardziej ciekawi ze do Pani Ciunel z PO tak ma sie rozwijac preznie droga dla kilku domkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ol Polityczne odpady na sesji rady miasta IP: *.olsztyn.mm.pl 29.04.09, 08:44 Do forumowiczów, dlaczego dyskutujecie o mało istotnych sprawach. Ważne jest to, że decyzja radnych trąci hipokryzją. Stawka niższa za segregowane śmieci (tylko 5% ogółu). Przecież to wina PGM (przez tych radnych kontrolowanej), że brak w mieście wystarczającej ilości odpowiednich pojemników i samochodów do wywozu posegregowanych śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Polityczne odpady na sesji rady miasta IP: *.olsztyn.mm.pl 29.04.09, 23:17 Po pierwsze to rece precz od Grzesia, po wtore tytul jest jasny i prosty, chodzi o Rynskiego jako odpad taki i siaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Polityczne odpady na sesji rady miasta IP: 195.47.201.* 30.04.09, 16:14 Dąbkowski ne nadaje sie na przewodniczącego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zybi Re: Polityczne odpady na sesji rady miasta IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.04.09, 23:23 Dlaczego tak uważasz? Podaj argumenty Odpowiedz Link Zgłoś