marigold222 08.05.09, 19:47 ktoś może polecić? Muszę się przejść z moją prawie dwulatką na kontrolę, ale ona jest trudna jak chodzi o pokazywanie buzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sliw.ka Re: dobry stomatolog dziecięcy w Olsztynie 10.05.09, 19:37 Ja mogę polecić dr Sławomira Segienia, przyjmuje na NFZ ale jeśli ktoś sobie życzy np. białe plomby to można dopłacić. Lekarz jest super!!! Oprócz tego że jest stomatologiem to ukończył również "zwykłą" medycynę. Jest bardzo delikatny. Ma bardzo pozytywne podejście nie tylko do dzieci(świetnie z nimi rozmawia:) Jedyny mamnkament to to że zazwyczaj nie wchodzi sie o umowionej porze lecz nieco później. No i na wizytę trzeba się umawiać jakiś miesiąc wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczeks1 Re: dobry stomatolog dziecięcy w Olsztynie 19.06.09, 09:25 ponawiam watek czy ktos poleci dobrego stomatologa w olsztynie???? Odpowiedz Link Zgłoś
tomblibus Re: dobry stomatolog dziecięcy w Olsztynie 19.06.09, 11:05 Z moim malym chodzilam do pani Dowgird na Jarotach jak mial 2 latka a teraz chodzimy do Anny Wyszomirskiej na Pstrowskiego (maly ma 5 lat). Obie polecam za super podejscie i cierpliwosc. Niestety byly to wiyty prywatne. Nie wiem, czy przyjmuja one gdzies w ramach NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczeks1 Re: dobry stomatolog dziecięcy w Olsztynie 19.06.09, 18:11 niestety do 6 lipca pani anna ma urlop a wiec moze jeszcze jest jakis sympatyczny stomatolog w olsztynie?? z dobrym podejsciem bo moje dziecko wogole nie chce zebow pokazywac nie wiem jak ja lekarz przekona:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynawitryna Re: dobry stomatolog dziecięcy w Olsztynie 21.06.09, 14:32 Ja polecam Barbarę Jaworowską-Szałkowską, która przyjmuje na Jarotach (przychodnia Dentestetic naprzeciw kościoła przy Wilczyńskiego, tel. 089 543 03 93, a na NFZ w przychodni "Jaroty" tel. 089 543 70 61). Chodzę tam z dziećmi - dwu i czteroletnim, jesteśmy bardzo zadowoleni. Pani doktor też ma nieduże dzieci i temat zna z własnego doświadczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczeks1 Re: dobry stomatolog dziecięcy w Olsztynie 13.07.09, 19:56 skorzystalam z polecenia poprzedniczki i rowniez polecam Barbarę Jaworowską-Szałkowską nie dosc ze ma dobry sprzet dentystyczny to ma wspaniale podejscie do dzieci!!! moja mala ma 2 latka Odpowiedz Link Zgłoś
marigold222 znalazłam na Kanta 10.08.09, 15:18 panią Pytlowany- była histeria przed wejściem do gabinetu, ale ząbki dało sie obejrzeć. brawa dla pani dr za cierpliwośc i podejście Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczeks1 ul barcza 10.08.09, 21:38 przy przedszkolu urwis na barcza jest placowka dentystyczna bylam zaskoczona kiedy dentystka tak zagadala moje dziecko ze dalo ono sobie nie tylko zajrzec do buzi ale rowniez wykonac fluoryzacje polecam bardzo ta opieke stomatologiczna moja mala ma 2 latka i 1 miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
ewazin Re: ul barcza 14.06.13, 12:38 Może i dobra, ale jak chciałam zapisać dziecko z bólem zęba- ta Pani poradziła mi pogotowie dentystyczne- to przecież jakaś kpina!!!! Dobry lekarz nie odmawia w takich przypadkach, tym bardziej dziecku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qumpelina Re: dobry stomatolog dziecięcy w Olsztynie 12.04.10, 00:50 Słyszałam że Haponik ma bardzo dobrą opinię ale trudno się do niego dostać. Pracuje chyba w szp. dziecięcym na NFZ Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: dobry stomatolog dziecięcy w Olsztynie 12.04.10, 19:55 Haponik tak, super jest, pracuje w wojewódzkiej poradni stomatologicznej. Pro-dentis na Kanta (czy Witosa) też polecam Odpowiedz Link Zgłoś
orzecane Re: dobry stomatolog dziecięcy w Olsztynie 20.08.10, 18:07 a ja z czystym sumieniem polecam uśmiechniętego i bardzo kontaktowego w obcowaniu z dziećmi pana doktora Karola Sujka www.sujka.com.pl/?p=p_1 Ma on niesamowity kontakt z dzieckiem, zagaduje, tłumaczy, opowiada tak fajnie ze ani sie nie obejrzelismy a zolta - słoneczna plomba byla w zabku:) Serdecznie polecam - doktor na 10:) Odpowiedz Link Zgłoś
zefir84 Re: dobry stomatolog dziecięcy w Olsztynie 27.12.12, 22:41 podzielam zdanie - cudowne podejscie do dzieci ! Moja mala tak sie bala dentystow, ze tylko podstepem udawało się ją zaprowadzić, albo obietnicami, ale po kilku wizytach bylem bardzo zaskoczony, zdarzylo się jej nawet zapytac o nastepną wizyte ... bylem w szoku! Bardzo polecam za wrecz magiczne podejście do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
melania173 Re: dobry stomatolog dziecięcy w Olsztynie 22.12.13, 22:08 A jak kształtują się ceny u dr Sujko? Jak długo trzeba czekać na wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.75 Re: dobry stomatolog dziecięcy w Olsztynie 28.11.14, 16:19 Nie czeka się długo, ceny mają niewiele powyżej średnich tak mi się wydaje, ale to jak na moją kieszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
karo.linalina Re: dobry stomatolog dziecięcy w Olsztynie 07.11.14, 00:02 Dokładnie, również podzielam zdanie.Doktor Sujka ma kontakt z dzieckiem tak dobry, że aż lepszy od nie jednego pedagoga. Przegadane w tak fajny sposób, że rzeczywiście nim się moja córcia zorientowała było już po sprawie. Strach wyfrunął przez dziurkę od klucza, a ząbki zdrowe. W tym przypadku czary mary nabiera odpowiedniego znaczenia. Bajkowy dentysta dla każdego malucha. Odpowiedz Link Zgłoś
mikulitek Re: dobry stomatolog dziecięcy w Olsztynie 30.01.18, 04:25 MY także lubimy tego lekarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_1234567 olsztyn 12.01.15, 12:21 A ktoś może był z dzieckiem u doktora Rojka? Widziałam, że ma sporo pozytywów. Odpowiedz Link Zgłoś
mikulitek Re: dobry stomatolog dziecięcy w Olsztynie 30.11.17, 01:21 Ja polecam doktora Karola Sujkę. Moja córka go uwielbia :) Odpowiedz Link Zgłoś
alleena Re: dobry stomatolog dziecięcy w Olsztynie 30.06.18, 23:47 W Olsztynie polecam Sujkę. Bardzo fajnie przyjmują dzieci, mają dobre podejście Odpowiedz Link Zgłoś