ol4 10.12.03, 09:40 Co ten mamut taki podajarany? Odgrzewa jakies stare kotlety w topicach, podbija cisnienie, zrzedzi... Nadgorliwy? Doceniam jego energie ale bez paniki. forum ma swoje cykle koninkturalne ale nie uwazam zeby zdychalo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyszek07 Re: Mamut sie podjaral? 10.12.03, 09:46 a Ty, podzielisz sie oplatkiem i odbierzesz zalegly prezent? czy sie o cos gniewasz? - na forumowa koszulke sie nie piszesz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Mamut sie podjaral? 10.12.03, 10:06 No coz nie sadze abym 18 grudnia byl w Ol. ale na Swieta na mur beton sie zjawie i odbiore prezenty. jeden z nich to koszulka, wiec nie wiem czy jest sens inwestowac w nastepna:) potem bede cale lato obrandowany na GW??:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Mamut sie podjaral? 10.12.03, 12:23 nie chce sie chwalic ale... nie, lepiej o konkurencji nie napisze... Ale koszulka z Olsztyniaka "Kocham Olsztyn" bardzo mi pasi... niestety, porwal mi ja jakis domowy wirus i uzywa! :-) daj znac to moze inny termin wypali. piwkowanie w swiatecznej atmosferze wskazane. Moze czasem ktos odezwie sie ludzkim glosem!? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: ol4 IP: *.norampac.com 10.12.03, 23:36 Mniam mniam, kotleta bym faktycznie zjadl... Nie martw sie ol4 ja bede dalej odgrzewal, bedziesz mial nakogo sie jeszcze pozloscic lub pogniewac... Wiem jaka masz z tego frajde... nie martw sie napewno chocby tylko dla ciebie napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol4 Re: ol4 IP: 213.76.128.* 11.12.03, 09:27 Facet ja tu jestem tu od 2 lat i niejedna gwiazda jak ty tu juz sie madrzyla przez pare tygodni a potem znikala. Na to czekam Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: ol4 12.12.03, 18:55 Tak tak, pelnia potem now... przyplyw potem odplyw! Obysmy tylko zdrowi byli i piwka w milej atmosferze sie napili! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: ol4 14.12.03, 15:56 oj zbyszek widze ze masz wielka ochotę .... :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: ol4 15.12.03, 10:24 ochote to ja mam... niestety nie mam szczescia do eNki, bylem w niedziele...(ok 16,00) krata, bylem w czwartek jw... szkoda. Piwkuje u konkurencji. ostatnio swiezo nagrodzony "Dublin" nie pasteryzowany z beczki w Carpentierze... Swietny koncert "Carrantuohil" - folk irlandzki... :-) Odpowiedz Link Zgłoś