ogabignac 09.06.09, 09:09 Dzięki Wam nie wygrał u nas PiS. Dlatego jesteśmy wdzięczni Olsztynowi że nas wyciągnął z pisiowego bagna. Sami nie dalibyśmy rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: weer Re: Białostocczanie dziękują Olsztynowi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 10:57 ktoś jednak głosował na Kurskiego?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białostocczanin olsztyńscy kompleksiarze IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 13:46 Za nic Ci Białostoczanie nie dziękują, wsiowy olsztyński prowokatorze. W Białymstoku akurat przy najwyższej frekwencji w tym żałosnym tworzonym z wioskami mazurskimi okręgu wygrało PO z przewagą ok 15% nad PiSem. Poza tym zacofany prowincjuszu chyba już zapomniałeś, że w poprzedniej kadencji Olsztyn reprezentował poseł z LPRu, podczas gdy Białystok był reprezentowany przez prof. dr hab Barbarę Kurdycką z PO, która obecnie jest ministrem nauki. Raz chociaż chciałeś zaimponowac "rozwojem" swojego zacofanego Olsztyna, a i tak się nie udało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białostocczanin Re: olsztyńscy kompleksiarze IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 13:56 Poza tym na 2.104.242 (mających ponad 18 lat) uprawnionych do głosowania w tym okręgu, 230.000 przypada na Białystok, więc widzisz kto tu miał decydujący głos i kto kogo za uszy wyciągał. Olsztyn to przy Białymstoku wiocha z marną siłą głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erty Re: olsztyńscy kompleksiarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:01 Podziwiam za głupotę lub niewiedzę tych co głosują na nieudaczników z PiSu. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: olsztyńscy kompleksiarze 11.06.09, 08:13 na choroby prostaty burku smutny są lekarstwa Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: olsztyńscy kompleksiarze 11.06.09, 08:14 to o prostacie było do białostoczczanina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianka Re: olsztyńscy kompleksiarze IP: 195.117.187.* 11.06.09, 06:21 a dlaczego ty obrażasz ludzi? Jesteś chamem prostym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianka Re: olsztyńscy kompleksiarze IP: 195.117.187.* 11.06.09, 06:23 Pytanie jest do forumowicza z Białegostoku.... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Sprawców odnaleziono. 10.06.09, 09:35 To tzw. szlachta zagrodowa, żelazny elektorat PiS-u z okolic Łomży. Radiomaryjni i rodziny tych z Jackowa i Greenpointu z USA. Opoka przed wschodnią i azjatycką dziczą Było im źle za PRL-u bo władza chciała budować wodociągi i kanalizacje na ich PRYWATNYCH posesjach to nie wpuścili. Niedobrze mają dzisiaj - głosują za PiS-em. Fatalnie mieli przed wojną -to znaleźli w Jedwabnem winnych. Ksenofobia, ciemnogród i zacofanie: miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35241,6706709,Wojewodztwo_politycznych_sprzecznosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Sprawców odnaleziono. 10.06.09, 15:56 :-) grunt, że dzięki W-M jestescie na mapce na niebiesko a nie na czerwono! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajacka Re: Sprawców odnaleziono. IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.06.09, 21:00 W podzięce Białostocczanie przysłali nam kilkanaście żubrów. Już się czuję jakbym była w puszczy. Zamiast porządnych ulic,parę żubrów i po co nam tyle jezior. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Sprawców odnaleziono. 11.06.09, 21:10 spoko babojacka: nie porównuj jezior do żubrów, one nie są tutaj nic winne , lepiej spytaj ratusz jak nas promuje a potem zacznij się znęcac nad tym niespodziewanym zjawiskiem, mnie to zaskoczyło jak mało co i przyznam jest zjawiskowe, zmęczony i wkurzony uśmiechnąłem się gdy je zobaczyłem, ktoś kto to wymyślił nie jest szablonowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajacka Re: Sprawców odnaleziono. IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.06.09, 21:52 Też się uśmiechnęłam, ale to nie zmienia mojego zdania,że żubry w Olsztynie mi zupełnie nie pasują.Koniec i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś