Gość: Były uczen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 16:46 Jak chodziłem do podstawówki , ta jakość nauczyciela określało sie przez ilość wypisanych uwag w dzienniczu na dzien . Czy Dzienniczki Ucznia jeszcze egzystują ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uczniak Re: Mamy superbelfra IP: *.rz.fh-offenburg.de 16.12.03, 18:02 A pani JAKUBEK z LO IV w Olsztynie to ne zasluzya na glosy?!?! oczywisce ze zasluzyla - tylko na co...? dlatego nie dostala zadnego! aahahahahah! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humanista Re: Mamy superbelfra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 11:40 Jak możecie cytować obraźliwe opinie zawierające dane -nazwiska, myślałem że jesteście poważnym portalem informacyjnym, widocznie podobnie jak większość nastawiacie się na bylejakość i sensację. Warto aby gazeta.pl zastanowiła się nad konsekwencjami moralnymi i prawnymi swojego postępowania, nie wystarczy napisać że nie bierze się odpowiedzialnośći za bzdury wypisywane przez internautów. To co robicie jest obrzydliwe i dowodzi, że źle rozumiecie pojęcie "demokracja" i tak naprawdę zależy wam tylko na ilośći odwiedzających wasze strony a nie na ich jakośći.to niewłaściwy kierunek rozumowania... Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Mamy superbelfra 17.12.03, 13:17 My nie cytujemy opinii na forum. To internauci je wpisują. My najwyżej - o ile złamane zostało prawo albo regulamin forum - wycinamy wypowiedzi. W innym wypadku tego nie robimy, by nie stosować cenzury wobec wypowiedzi, które z jakiegos powodu nam się nie podobają. Post o nauczycielce, na który Pan zareagował, mi się nie podoba, ale raczej nie łamie prawa. Nie jest obraźliwy, tylko oddaje jakiś żal ucznia (chyba byłego) do nauczycielki (zapewne jest niesprawiedliwy). Jeśli zaczną się epitety, obelgi, kłamliwe informacje, to oczywiście wytniemy takie posty. Roman Antonowicz „Gazeta Wyborcza Olsztyn” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były uczeń Re: Mamy superbelfra IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.14, 19:25 Treść komentarza jest wielce niesprawiedliwy dla osoby,którą znałem osobiście,gdyż uczyła mnie języka polskiego.Zajęcia te,jak żadne inne w tej szkole,nie wywierały na mnie tak ogromnego wrażenia. Polonistka prowadziła je z zaangażowaniem,emocjonalnie...o nudzie nie mogło być mowy.Do tej pory podziwiam Jej wiedzę. ..widać było,ze uczenie było Jej pasją.Potrafiła rozbudzic w nas wrażliwośc nie tylko na literaturę,ojczysty język..ale przede wszystkim na drugiego człowieka. To dzięki Jej inicjatywom w szkole coś się działo..montaże poetycko-muzyczne wzruszały i uczyły pięknych wartości. Wychowała wielu uczniów na dojrzałych i wspaniałych ludzi..Miałem szczęście..To dzięki Niej jestem tym,kim jestem. .Zawsze z ogromnym szacunkiem będę Ją wspominał ,moją polonistkę-Panią Profesor E.J. z IV LO w Olsztynie.Bardzo żałuję,że wcześniej nie trafiłem na komentarz,którego autor mija się całkowicie z prawdą. Jak można tak pisać o osobie lubianej,cenionej w naszej szkole i w środowisku olsztyńskim... m.in.dwukrotnie nagradzanej przez ministra oświaty .. i nie tylko.Mam cichą nadzieję,że Pani Profesor jako bardzo wrażliwy człowiek nie czytała tego komentarza na swój temat...bo bardzo by Ją to zabolało. Takich nauczycieli,jak Ona,rzadko można spotkać w swym życiu.To człowiek o wspaniałej osobowości. Mam pytanie do redakcji: Jak można podawać informacje o kimś bez sprawdzenia ich wiarygodności? P.S. Wśród wychowanków Pani Profesor jest wielu m.in.dziennikarzy. Mam nadzieję,że pamiętają o tym,że słowa mogą ranić,szczególnie gdy nie są prawdziwe. Do redakcji :Krzywdy wyrządzonej drugiemu człowiekowi nie da się naprawić. Do Pani Profesor: Droga Pani Profesor,gdyby jednak tak się stało,że w jakiś sposób ów negatywny komentarz na temat Pani osoby dotarłby do Pani,to proszę przyjąć moje słowa jako przeprosiny w imieniu wielu uczniów, darzących Panią ogromnym szacunkiem....Sytuacja powstała za sprawą redakcji nigdy nie powinna mieć miejsca....sytuacja kafkowska,niestety.Piotr Odpowiedz Link Zgłoś