Dodaj do ulubionych

Co dalej z willą generała?

IP: *.Minsk-Maz.nett.pl 19.12.03, 23:19
Widać , że Zając zamiast leżeć w Liskach wziął się za politykę.
Dobrze wiedział od samego początku o tych domach.
Widocznie zachciało mu się sławy, żeby tylko mu bokiem nie wyszła.
Ja też mam działkę nad innym jeziorem i dom mam jeszcze bliżej jeziora
a żeby było śmiesznie zezwolenie wydawał ten sam Wiesław Zając co teraz
pyskuje.

Obserwuj wątek
    • Gość: bomboy Re: Co dalej z willą generała? IP: *.buckeye-express.com 19.12.03, 23:29
      cos mi sie zdaje ze nie tylko panu "fotoreporterowi" piuro obsunelo ale i
      aparat. umiescil zdjecie, owszem domku ale nie pana generala ale jego sasiada
      (jak znam szanownego sasiada to nie warto z nim wchodzic w glupie zarty panie
      lisek)

pozdro dla EGZORCYSTA nech cie Bog blogoslawi:)
      • Gość: zbyszekp Re: Co dalej z willą generała? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 14:51
        Zając jako osoba z pewnym jak widać upośledzeniem, podobno w Urzędzie już nie
        pracuje. Jestem ciekawy czy pracują jeszcze: autor tego artykułu, który podaje
        niesprawdzone i fałszywe informacje oraz jego szef odpowiedzialny za ukazanie
        się tego artykułu.
        • Gość: Mario Re: Co dalej z willą generała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 14:28
          Zbyszkup, biedny, upośledzony zbyszkup. Ile dostałeś za ten paszkwil? Dobrze
          śpisz w nocy? Zając mówi prawdę, a "Gazeta" prawdę pisze. Afera z tymi domami
          to nie jedyna wpadka waszej wójtowej. A Zająca sąd do pracy przywrócił i z
          waszych lokalnych podatków wójtowa musi mu odszkodowanie wypłacić.
          • Gość: zbyszekp Re: Co dalej z willą generała? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.03, 20:33
            Cha!cha!cha! Mario, jak ty dużo wiesz.Czy ty się przypadkiem nie urwałeś z
            drzewka owocowego. Jeżeli tak, to wystrzegaj się kompotów owocowych.
    • Gość: Swiadek Re: Co dalej z willą generała? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 15:25
      Zając pozwolenia żadnego nie wydał, bo gmina takich uprawnień nie posiada.
      Takie rzeczy załatwia się w Ełku.
      • Gość: EGZORCYSTA Re: Co dalej z willą generała? IP: *.Minsk-Maz.nett.pl 28.12.03, 16:11
        ALE WYDAŁ WARUNKI ZABUDOWY Z LINIĄ ZABUDOWY W ODLEGŁOŚCI 30 METRÓW OD JEZIORA
        • Gość: swiadek Re: Co dalej z willą generała? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.03, 17:59
          widocznie plan zagospodarowania terenu na to zezwalał. A może dom stoi na
          starych fundamentach? Tak czy inaczej decyzji na domki w Szczecinowie nie można
          było wydać....:(
    • Gość: Wiesław Zając Re: Co dalej z willą generała? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 15:34
      Lekkie sprostowanie: Gen. Tyszkiewicz i inni posiadają dokumenty zezwalające im
      na budowę tzn. decyzję o warunkach zabudowy wydaną przez Urząd Gminy w Starych
      Juchach i pozwolenie na budowę wydane przez ówczesny Urząd Rejonowy w Ełku.
      Całkowita wina spada na Urząd Gminy, który poświadczył nieprawdę ( co jest
      przestępstwem wg k.k.), że wydana decyzja lokalizacyjna jest zgodna z
      miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego. Ja w tym czasie nie
      pracowałem w Urzędzie.
      • Gość: 1 Re: Co dalej z willą generała? IP: *.hamburglan.sprint.pl 28.12.03, 22:41
        Gdyby to wszystko bylo takie proste jak wskazuja powyzsze posty pies z kulawa
        noga by sie tym nie zajal a tym bardziej prokuratura.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka