Dodaj do ulubionych

Święty Mikołaj

20.12.03, 14:07
Ileż to nadzieji, marzeń chociaż w myślach przekazywanych temu staruszkowi.
Ileż to westchnień kierowanych, by móc zaspokoić chociaż jedno, to wyśnione,
wspomniane marzenie - i co?
A właśnie. Ja przynajmniej raz na jakiś czas staram się realizować marzenie
innych, ale i swoje. Ech, marzenia - powiecie. Ja mówię o tych, takich
maluśkich, które składają się na całość. Jedno z marzeń spełnionych dwa lata
temu to zakup prezentu zabawki. O dziwo był to prezent zabawka dla mnie. Była
to tarcza do lotek z której do dzisiaj korzystam w każdej wolnej chwili. Niby
małe a cieszy. Z tym ostatnim, to bym nie polemizował z dziewczynami, bo
zbytnio się na tym nie znam.
;)
Obserwuj wątek
    • oso1 Re: Święty Mikołaj 20.12.03, 23:39
      Cóż - nie macie marzeń świątecznych?
      Ja to chyba się starzeję (a może nie "chyba"), ale dla mnie prezent jest
      właśnie ukoronowaniem Świąt Bożego Narodzenia. Co najważniejsze, aby była to
      niespodzianka. teraz co prawda idziemy w kierunku prezentów praktycznych, czyli
      skarpetki, bokserki itp. Ale jak bym dostał jako niespodziankę ww. to bardzo
      bym się cieszył. A takim moim marzeniem jeszcze na ten rok jest - urlop.
      • Gość: rita Re: Święty Mikołaj IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 23:55
        teraz nie czas na marzenia, czas prac przedświątecznych, będę marzyć w święta i
        rozwijać prezenty - tu mogą być zaskoczenia
        Po rozpakowaniu prezentów zamelduję się z wieściami, o bieliżnie nie będę
        wspominać w Wigilię :)
        Jednej to musze rano zapakować piżamę w której spała, bo za wcześnie wyniuchała
        prezent :)))
        • oso1 Re: Święty Mikołaj 21.12.03, 00:02
          U mnie w większości wszystko jasne, zebarałem wszelkie oszczędności całego
          mojego życia i zakupiłem drugi komputerek do domu. A że będzie dopiero w
          poniedziałek, to taki lekki prezencik dla chłopaków (nie będą zajmowali mojego).
          • Gość: rita Re: Święty Mikołaj IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 00:06
            uuuuuuuuuuuuu
            aleś Pan - to zrobiłeś sobie uciechę - gratuluję, to nie będzie malutkich
            zawiniątek pod choinką z kokardkami
            • oso1 Re: Święty Mikołaj 21.12.03, 00:16
              Będą - dla mniie prezent imieninowy - kupiłem sobie wodę kolońską "bruno banani"
              www.brunobanani.com
              • oso1 Re: Święty Mikołaj 21.12.03, 17:11
                UWAGA!!!
                Macie jeszcze czas, dostałem numer telefonu do św.Mikołaja.
                Zgłaszajcie marzenia odnośnie prezentów, może cuuś wyproszę.
                Pozdrówka - spotkanie w eNce za 50 min.
                • Gość: giga Re: Święty Mikołaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 21:47
                  Ja poproszę odrobinę szczęścia:)
                  Czy to dużo?
                  • oso1 Re: Święty Mikołaj 21.12.03, 21:51
                    Z kim?
                    ;)
                    • Gość: giga Re: Święty Mikołaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 21:52
                      Tak ogólnie rzecz biorąc:)
                      Załatwione?
                      • oso1 Re: Święty Mikołaj 21.12.03, 22:00
                        Pamiętaj, że tylko w szczegółach, ale nie ma sprawy - odnośnie szczegołów
                        przekażę osobiście.
                        ;)
                        • Gość: rita Re: Święty Mikołaj IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 22:04
                          odrobinę szczęścia na codzień - dokończę mysli gigi
                          • Gość: giga Re: Święty Mikołaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 22:06
                            Tak, Ty Rita mnie rozumiesz doskonale:)
                            • Gość: giga Re: Święty Mikołaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 22:09
                              A Ty jakie masz życzenia?
                              • Gość: rita Re: Święty Mikołaj IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 22:23
                                wiesz, to bardzo trudne pytanie i wiesz, że nie wiem co odpowiedzieć ale oprócz
                                odrobiny szczęścia na codzień to spokoju ducha, czystego sumienia, żeby się nie
                                bać i żeby nie krzywdzić

popatrz, nie mam żadnych życzeń, myślę i myślę i tyle czasu już mineło i nic
                                nie wymyślę, ale spokój jest najważniejszy chyba
                                a dla was ?
                                • Gość: giga Re: Święty Mikołaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 22:30
                                  Tak, prosimy Mikusia o spokój, zdrowię i troszkę radości na codzień
                                  • oso1 Re: Święty Mikołaj 21.12.03, 22:33
                                    Cóż za skromność! A wygraną w totka, a nową kieckę na sylwestra - cóż jest
                                    kobitki?
                                    • Gość: rita Re: Święty Mikołaj IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 22:36
                                      no to dobra
                                      Mikusiu !
                                      jeszcze nie chcę być babcią
                                      jeszcze mam czas
                                      • Gość: rita Re: Święty Mikołaj IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 22:40
                                        Mikusiu !
                                        jeszcze życzę sobie sukcesów
                                        sukienke na bal mam tylko balu nie ma
                                        może tak na początek lipca w Olsztynie wielki bal zrobić !
                                    • Gość: giga Re: Święty Mikołaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 22:41
                                      My nie wymagające, znamy życie i wiemy co jest najważniejsze:)
                                      Prawda Rita?
                                      • oso1 Re: Święty Mikołaj 21.12.03, 22:45
                                        No to i Wam prezentów nie potrzeba, ale tu nie chodzi o wiedzę co
                                        najważniejsze, tu chodzi o realizację skrytych marzeń, jeszcze macie kilka
                                        chwil (do wtorku), a spełni Wam się wszystko to o co poprosicie.
                                      • Gość: rita Re: Święty Mikołaj IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 22:47
                                        my nie szalejące, my tylko degustujace życie tak by nie zgrzybieć, ny mądre
                                        dziewczynki, my doświadczone dziewczynki i wiemy co możemy brać od życia co nie.
                                        • Gość: giga Re: Święty Mikołaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 22:51
                                          Nie mam jeszcze sukienki, ale na lipiec się piszę.
                                          A Mikołaj-do wtorku coś wymyślę:)
                                        • Gość: rita Re: Święty Mikołaj IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 22:53
                                          no to z innej beczki:)
                                          samochód terenowy
                                          i wczasy w Olsztynie jako promocja
                                          • oso1 Re: Święty Mikołaj 21.12.03, 22:55
                                            Wczasy masz jak w banku, samochód terenowy też masz jak w banku jeżeli tylko
                                            spełniasz warunki kredytowe.
                                            ;)
                                            • Gość: rita Re: Święty Mikołaj IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 23:00
                                              tango też mam w banku
                                              wolę gotówkę
                                              • oso1 Re: Święty Mikołaj 21.12.03, 23:04
                                                A Ty Ritka myślisz, że św. Mikołaj to cudotwórca?
                                                ;)
                                                • sola28 Re: Święty Mikołaj 22.12.03, 19:21

Czy on istnieje?
                                                • sola28 Re: Święty Mikołaj 22.12.03, 19:21

Czy on istnieje?
                                                  • sola28 Re: Święty Mikołaj 22.12.03, 19:23
                                                    sola28 napisała:

>
                                                    > Czy on istnieje?
                                                    (coś mi się dwa razy puściło)Bo jak istnieje to ja chciałabym...
                                                  • lustroo Re: Święty Mikołaj 23.12.03, 07:45
                                                    A ja bym chciała dostać zdrowie, poczucie bezpieczeństwa i pojechać latem nad
                                                    morze. Mikołaju Ty wiesz z kim ;O)
                                                  • oso1 Re: Święty Mikołaj 23.12.03, 18:40
                                                    Sola - bo jak zdzielę rózgą od Mikołaja to od razu uwierzysz
                                                  • oso1 Re: Święty Mikołaj 23.12.03, 22:01
                                                    Lustroo - masz to jak w banku, lato jest Twoje i życzenia się spełnią,
                                                    dzwoniłem i wyprosiłem u Mikołaja.
                                                  • inka28 Re: Święty Mikołaj 24.12.03, 09:20
                                                    Ja tam wierzę - bo nawet jeśli on nie przynosi to na pewno inspiruje tych, co
                                                    przynoszą:)))
                                                  • Gość: ak Re: Święty Mikołaj istnieje IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.12.03, 11:57
                                                    www.allkar.de/mik/MikolajIstnieje.html
                                                  • oso1 Re: Święty Mikołaj istnieje 26.12.03, 19:06
                                                    Słuchając muzyczki - Święty Mikołaj istnieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • lustroo Re: Święty Mikołaj istnieje 29.12.03, 07:49
                                                    Oso dziękuję Ci bardzo :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka