Dodaj do ulubionych

co z tym Patrykiem?

21.07.09, 21:47
witam wszystkich serdecznie
przez przypadek natknęłam się na artykuły na temat tego przedszkola i muszę przyznać że jak tak się czyta opinie na temat tego przedszkola to można pomyśleć że tam dzieci to związują na cały dzień i wypuszczają przy odbiorze....ja mam tam swoje dziecko już prawie 3 lata wpierw byliśmy na zielonej górce ale z tytułu przeprowadzki na jaroty przeniosłam dziecko na żurawskiego i jestem bardzo zadowolona z tamtejszej opieki a najlepszym przykładem jest dla mnie moje dziecko które chętnie do przedszkola chodzi, w domu śpiewa mnóstwo piosenek których się tam nauczył, również po angielsku, szybko opanował nieumiejetność mówienia R itp itd owszem mam czasami zastrzeżenia ale chyba każdy rodzic mógłby się do czegoś przyczepić a to że dziecko ma nowego siniaka a to że bluzkę ma uwaloną sokiem a to że pani krzyknęła ale ogólnie mogę polecić to przedszkole, nawet gdy słucham opowieści koleżanek w pracy które posyłają dzieci do publicznych przedszkoli to widzę przepaść pomiędzy umiejętnościami nabytymi w przedszkolu przez naszych równolatków bądź też temat na czasie mianowicie zamknięte przedszkola na czas wakacji...dla mnie nigdy nie było to problemem bo przedszkole jest czynne tak więc może płacę trochę więcej ale myślę że jest naprawdę ok. Co do pani dyrektor to mogę jej zarzucić pazerność na kasę ale co się dziwić w końcu to prywatna placówka a nie za pieniądze miasta ale nie mam co narzekać, ciekawa jestem waszych opinii na temat tego oddziału
Obserwuj wątek
    • mieszkowamama Re: co z tym Patrykiem? 22.07.09, 01:11
      forum.gazeta.pl/forum/w,608,94375959,94375959,Przedszkole_Patryk_na_Wilczynskiego.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka