Gość: nikt IP: 80.51.193.* 23.12.03, 20:03 Pan Skoneczny pieprzy bzdury , a tym co nie maja oszczendnosci nie przedluza umowy o prace , wiem cos o tym , jestem z mpk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dudaLa wspomnijmy jeszcze punktualność... IP: 217.98.64.* 23.12.03, 20:36 Przez te śmierdzące MPK o spóźniłem się na pociąg, który na szczescie tez byl opoźniony."SYF,MRÓZ,NIEPUNKTUALNOŚĆ'-Oto hasła reklamowe adekwatne do uslug MPK w OLSZTYNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: wspomnijmy jeszcze punktualność... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 25.12.03, 19:01 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quanta Re: Autobus jak lodówka IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 23.12.03, 21:11 W Olsztynie nie ma autosanów, więc nie ma przynajmniej połowy problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Wyborcza dała ciała IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.03, 15:21 Wyborcza dała ciała. Ale numer. Wejdźcie na www.mpkolsztyn.pl. Gratuluję rzetelności dziennikarskiej i zatrudniania "prawdziwych" dziennikarzy. Kabaret. Swoją drogą jeszcze kilku kierowców powinni zwolnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JarOl Re: Wyborcza dała ciała IP: 80.51.196.* 24.12.03, 15:43 Rybeńko, fakty są takie: - szef mówi,że kierowcy mają grzać, a płaci premie za niegrzanie a) czyli jest wersja oficjalna (dla gawiedzi) b) oraz wersja służbowa (dla kieszeni kierowców) ........... ile Ty masz lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Wyborcza dała ciała IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.03, 16:01 Więcej od Ciebie "tatuśku". Jeden z tych co dają się łapać na manipulacje prasy. Wierz w drukowane dobrze na tym wyjdziesz. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JarOl Re: Wyborcza dała ciała IP: 80.51.196.* 24.12.03, 16:04 ... pomimo wszystko - Zyczę Wesołych Świąt !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERBE Re: Autobus jak lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 23:15 Skoro termometr wskazywal TYLKO minus 4 stopnie :)))!!! to kierowca nie miał obowiązku włączac ogrzewania. Więc gdzie jest problem? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.es Re: Autobus jak lodówka 25.12.03, 01:06 Słuchajcie jeszcze jakie głupoty wali ten Sz>P Skoneczny na stronie mpkolsztyn.pl Uzasadnia chłód tym że drzwi są często otwierane i w Ikarusach są tylko 3 generatory ciepła. Jechalem we wtorek 23.12 z Wilczyńskiego/Boenigka do Jagiellończyka i facet ani razu nie zapodał ogrzewania.Szyby zamarźnięte od środka. Mam nadzieje ze gazeta może jakos doprowadzi ten problem do jakiegoś rozwiązania,bo na razie się nie wykazali Odpowiedz Link Zgłoś