Dodaj do ulubionych

Dziekuję za forum

29.12.03, 13:19
Bo dzięki niemu, zostałam przywrócona do życia, bo dzięki niemu poznałam
wspaniałych ludzi, bo dzięki niemu mam przyjaciółki od serca, bo dzieki niemu
mam koleżanki, kumpli, znajomych.
Bo dzięki temu wszystkiemu innymi oczami patrzę na wiele spraw.
Dziękuję za forum Olsztyn, za to, że więcej wiem o moim mieście, za to że
dzięki niektórym ludziom poznałam wiele nowych - forumowych i nieforumowych
osób w realu. I dziękuję za te nasze gadania, sprzeczki, wspieranie,
dyskusje. Redakcji dziękuję za "wspieranie" naszych wątków.
I na Nowy Rok każdemu życzę aby poznał takich ludzi jak ja poznałam.
Obserwuj wątek
    • ol4 Re: Dziekuję za forum 29.12.03, 14:22
      Coz, to smutne.
      Tak bardzo zaangazowac sie w zycie internetowe nawet jesli wynika z niego duzo
      kontaktow realowych?
      Mam nadzieje ze ci to przejdzie:)
      • lustroo Re: Dziekuję za forum 29.12.03, 14:40
        ol4 Nie bywasz na spotkaniach naszych, wypiąłeś się nawet na koszulkę, która
        dla Ciebie czeka. Nie wiesz jacy jesteśmy w realu i jak nam jest fajnie razem i
        to właśnie jest smutne.
        • ol4 Re: Dziekuję za forum 29.12.03, 14:48
          Ja sie nie wypinam kochana:)
          Po prostu bywam w Olsztynie sporadycznie i mam wtedy tyle do zrobienia ze
          zapominam:(
          A co do twojej wypowiedzi to nie wiem jak dlugo blakasz sie po Internecie ale
          ja jakies 6 lat i sporo sie nasluchalem historii.
          Rozne sa akcje: irce, czaty, blogi ale potem kazdy dochodzi do wniosku ze real
          to podstawa.
          Chybe detritus tu kiedys napisal, ze w momencie gdy czlowiek uporzadkuje swoje
          zycie w realu to net przestaje mu byc az tak potrzebny.
          i chyba mial racje
          spojrz na takiego beinga:)
          nie kumam jak mozna spedzac wieczory w eNce zamiast z kumplami z osiedla.
          • bpkw Re: Dziekuję za forum 29.12.03, 20:58
            ol4 napisał:

> spojrz na takiego beinga:)
            > nie kumam jak mozna spedzac wieczory w eNce zamiast z kumplami z osiedla.

Moze dlatego, ze przychodzi tam Beingowa. Czasami towarzystwo kobiet jest
            rownie interesujace, jak kumpli z osiedla.
          • Gość: sari Re: Dziekuję za forum IP: *.ols.vectranet.pl 29.12.03, 21:54
            Czytając posty niektórych osób wydaję mi się, że trochę przesadzacie, jakby
            poza forum Olsztyn nic juz nie istniało. I czasami te bezsensowne posty- żeby
            tylko cos napisać! I dostac następny kubek!
            • bpkw Re: Dziekuję za forum 29.12.03, 22:06
              Sari. Czy Ty, jak sie spotykasz z przyjaciolmi w realu, dazysz do rozwiklania
              najwiekszych problemow tego swiata, poczynajac od glodu w Afryce, a konczac na
              terroryzmie ???. Czy tez czasami pozwalasz sobie na "luzne" tematy ???. To
              forum ma rozne oblicza : od powaznych, do luzackich. I niech takim pozostanie.
              Jesli masz ciekawy pomysl to wywal go na forum. Z pewnoscia znajdziesz ciekawe
              glosy w tej sprawie.
              • Gość: rita Re: Dziekuję za forum IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 22:11
                a ja brdzo gratuluję Lustereczkowi , że jest zadowolone i szczęśliwe - o to w
                tym wszystkim chodzi, by choć trochę urozmaicić sobie monotonne zycie
                jeszcze raz ci gratuluję, trzymaj się !
              • Gość: sari Re: Dziekuję za forum IP: *.ols.vectranet.pl 29.12.03, 22:11
                "Czy Ty, jak sie spotykasz z przyjaciolmi w realu ..."
                Przyjaciele w necie? Ewentualnie: tylko znajomi! W internecie każdy jest
                ładny, miły i przyjacielski.
                To jest przykład przeceniania tego forum!
                • bpkw Re: Dziekuję za forum 29.12.03, 22:18
                  Gość portalu: sari napisał(a):

W internecie każdy jest ładny, miły i przyjacielski.
                  To jest przykład przeceniania tego forum!

Niczego w zyciu nie mozna przecenic, zwlaszcza marzen.
                  Ciesze sie, ze jestem ladny, mily i przyjacielski...choc tylko w necie.
                  • Gość: rita Re: Dziekuję za forum IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 22:22
                    sari - w realu bpkw - też jest przyjacielski
                    • bpkw Re: Dziekuję za forum 29.12.03, 22:25
                      Gość portalu: rita napisał(a):

> sari - w realu bpkw - też jest przyjacielski

Rita, nie klam. Zwlaszcza w realu jestem wredny. Niech nikt nie pozbawia mnie
                      mojej wredoty.
                      • mika_1 Re: Dziekuję za forum 30.12.03, 02:16
                        Wiesz ol4, wydaje mi sie, ze wszystko zalezy od czlowieka. Mam nadzieje, ze w
                        realu nie jestes tak cyniczny, jak jestes tutaj. Ja osobiscie uwazam, ze czasy
                        sie zmieniaja, a wraz z nimi formy kontaktow, nawiazywania znajomosci itp.
                        Zauwaz, nasze forum sprawilo, ze poznalismy i polubilismy sie w realu.
                        Jeszcze rok temu, gdyby mi ktos powiedzial, ze w necie mozna poznac fajnych
                        ludzi, to popukalabym sie w glowe. Ale teraz... Poznalam mnostwo ludzi, kazdy,
                        kto potem stal sie moim znajomym w realu byl wlasnie taki, jak mial byc.
                        Wyjezdzajac z Polski znalam tylko jedna osobe tutaj - poznalam ja przez net. I
                        to wlasnie ta osoba okazala sie byc prawdziwym przyjacielem - kims, kto pomoc,
                        nie chcac niczego w zamian... Net daje nam mozliwosc poznania ludzi, ktorych
                        normalnie bysmy nie poznali. Wiec co Ci to przeszkadza? Jesli ludzie sa
                        zadowoleni, to chyba dobrze.
                        Ja dzieki forum Chicago poznalam wspanialych ludzi, dzieki ktorym sie nie nudze
                        i milo spedzam czas. Mnie to nie przeszkadza. Zarzucisz mi, ze jestem nudna,
                        malo interesujaca? Nie znasz mnie...
                        • Gość: spoko Re: Dziekuję ci Miko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 02:37
                          Głosy realistów sa równie cenne, co uwagi oszczerców. Dla mnie to Forum jest
                          odrobiną intymnośdci w zwariowanym świecie i bezduszności internetu. Nie
                          brakuje mi doznań w realu (jako to ktoś określił ale to moje miejsce i Ludzie
                          mi bliscy. I za to dziękuję ci Miko.
                          • lustroo Re: Dziekuję za forum 30.12.03, 07:34
                            OL4 jestem na tym forum od lutego, marca. Moje sprawy są już prawie
                            uporządkowane :O) a jednak wciąż tu jestem. Moje przyjaciółki sa realne nie
                            internetowe chociaż z jedną mam tylko kontakt w inter. i na tel. Kumple z
                            osiedla może są ciekawi ale można połączyć jedno i drugie i spotkac się z
                            kumplami i spotkać z forumowiczami, czasem pójść na spacer.
                            A co do tego, że Ciebie z nami nie ma niektórzy ostatnio stwierdzili, ze Ty
                            się boisz :o) i chyba wiemy dlaczego, ale psssttt... to tajemnica ;O)
                            • Gość: sari Re: Dziekuję za forum IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 08:24
                              Jak Wam tak dobrze w realu, to po co wątki typu: "Stefan, dziękuję ci wiesz za
                              co"??? Nie możecie sobie tego powiedzieć przez telefon albo na żywo?? Tylko Wy
                              dwoje wiecie o co chodzi i chyba jesteście szalenie podnieceni swoją
                              tajemniczością!
                              • jar_ol Re: Dziekuję za forum 30.12.03, 08:40
                                Gdzie ja trafiłem ?
                                ...zaczynam się bać !
                                ...a jestem z Wami dopiero od dwóch, trzech tygodni ...
                                ...ale i tak uważam, że we wszystkim co się robi najważniejszy jest zdrowy
                                rozsądek...
                                ... i też dzękuję Stefanowi - on wie za co ...
                              • ol4 Re: Dziekuję za forum 30.12.03, 10:53
                                Gość portalu: sari napisał(a):

> Jak Wam tak dobrze w realu, to po co wątki typu:"Stefan, dziękuję ci wiesz za
                                > co"??? Nie możecie sobie tego powiedzieć przez telefon albo na żywo?? Tylko
                                Wy dwoje wiecie o co chodzi i chyba jesteście szalenie podnieceni swoją
                                > tajemniczością!

No wlasnie, sari to konkretna osoba i rozumie co mialem na mysli.
                                A reszta poczula sie strasznie skrzywdzona.
                            • ol4 Re: Dziekuję za forum 30.12.03, 10:54
                              lustroo napisała:

> A co do tego, że Ciebie z nami nie ma niektórzy ostatnio stwierdzili, ze Ty
                              > się boisz :o) i chyba wiemy dlaczego, ale psssttt... to tajemnica ;O)

Dokladnie:) ale mnie rozszyfrowaliscie. boje sie i dlatego was unikam.
    • Gość: Leszek Re: Dziekuję za forum IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.03, 14:47
      Pozwole sobie wsadzic moj /niezakatarzony jeszcze / nos w ten watek.
      Jak wszystko na tym globie zalezne jest od Dawki ,jezeli przedsadzisz -
      - rozczarujesz sie . Dawkowanie zalezne jest od osobnika ,jeden(na)
      ma wieksze lub mniejsze potrzeby . Ja osobiscie b. ciesze sie ze od
      czasu do czasu mozliwe mi jest branie udzialu w tej zabawie
      /niekiedy nawet powaznie traktowanej/
      20 lat wstecz nie mialbym tej mozliwosci . Staram sie robic to w
      mniej lub wiecej kulturalnym i iscie przyjacielskim tonie ,gdyz podobnego
      traktowania oczekuje od innych internautow.
      I w tym sensie ciesze sie z tymi ,ktorzy znalezli tu swoich przyjaciol,
      rzeczowe krytyki, akceptuje pyskowki, nie znosze ublizania i ponizania.
      A na Forum tym tych ostatnich na szczescie brak.Dlatego tez zycze nam wszystkim
      w tym Nowym 2004 jeszcze wiecej dobrej zabawy i samych przyjaciol na forum
      :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: (inka+being)28 Re: Dziekuję za forum IP: 81.186.235.* 30.12.03, 14:58
        Gdyby nie net, pewnie my wszyscy byśmy się nie poznali. Siedzielibyśmy w swoich
        domach, pracach, miastach, nie dzielilibyśmy się w te święta opłatkiem.
        Na marginesie - nie każdy z każdym ma tu kontakt poza forum - czasem się nie da
        inaczej!
        Lustereczko, trzymaj się, fajnie że Ci się sprawy porządkują, będzie dobrze,
        następnym razem może już dwa piwa wypijesz;)))
        • zbyszek07 Re: Dziekuję za forum 30.12.03, 15:01
          Dziekuje za forum!
          :-)))
        • lustroo Re: Dziekuję za forum 30.12.03, 15:06
          Inka i Being - dwa piwaaa??? Chyba małe przez cały wieczór.
          Chyba się komplikuje nie rozwiązuje, ale co tam "Jakoś to będzie panie".
          Ol4 nie bój się, spoko luzik, żarty żartami.
          Pozdrówka dla Wszystkich
          • ol4 Re: Dziekuję za forum 30.12.03, 15:23
            a ta pani beingowa to inka?
    • andulka7 Re: Dziekuję za forum 30.12.03, 15:45
      Ja też dziękuję za Forum, a co!!! Dzięki olsztyńskim forumowiczom mam już jasną
      wizję swojej emerytury ;)))
      • ol4 Re: Dziekuję za forum 30.12.03, 15:55
        czyli? picie browara w eNce?:)
        • Gość: rita Re: Dziekuję za forum do sari IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 20:53
          Sari - wiem, że niektórym się krzywdzi , czasmi za banalne posty typu, dziękuję
          za telefon, ale właśnie z tą myślą zostało utworzone podforum dla załatwiania
          spraw osobistych i ekipy współpracujących ze sobą forumowiczów. Myślę, że tą
          sprawę wyjaśniliśmy i mniej tego typu będzie wątków, jeśli wyskoczą to przez
          przypadek, a teraz zapraszamy cię do współpracy i wypowiadania się, oraz do
          zabawy w dobrej wierze
          pozdrawiamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka