Dodaj do ulubionych

JAKIE WIELKIE PLANY NA NOWY ROK?

IP: *.sympatico.ca 03.01.04, 19:14
Pytanie do wsz ystkich, jakie sa wasze noworoczne plany ktore zamierzacie zrealizowac w Nowym 2004 Roku?

pisac prosze i sie nie wstydzic....
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: JAKIE WIELKIE PLANY NA NOWY ROK? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:49
      plany duże tylko nie moge jeszcze przegłosować i uchwalić swojego budżetu, a od
      niego zależą wszak plany
      • andulka7 Re: JAKIE WIELKIE PLANY NA NOWY ROK? 04.01.04, 00:13
        Od dawna nie planuję i jakoś leci... Gdybym zaplanowała to by się sp*** z
        przyczyn ode mnie niezaleznych - wcześniej tak było. Więc nie planuję :)
        • oso1 Re: JAKIE WIELKIE PLANY NA NOWY ROK? 04.01.04, 00:30
          Zaplanowałem - pozbycie się palenia na maj, ale doszedłem do wniosku, że tzreba
          coś zmieniać i rzucam w marcu.
          • bpkw Re: JAKIE WIELKIE PLANY NA NOWY ROK? 04.01.04, 00:47
            Oso. Rzuc w styczniu. Ja to zrobilem 1.01.1996 r. i do dzis nie pale.

Mam pewne plany zawodowe polegajace na czesciowym przeprofilowaniu mojej firmy.
            Poza tym to oczywiscie wypoczynek. W tym roku chcemy wiosna tradycyjnie
            odwiedzic okolice Kolobrzegu / trzy dni /, we wrzesniu Krynice / z zaliczeniem
            festiwalu im. J. Kiepury /, Bieszczady i Sandomierz / w sumie 7-8 dni/. A jak
            sie uda, to w polowie pazdziernika chcemy zaliczyc "cieply kraj" /10-14 dni /.
            Tylko co z tego wypali ???.
            • mika_1 Re: JAKIE WIELKIE PLANY NA NOWY ROK? 04.01.04, 05:51
              Ja, podobnie jak Bpkw, planuje wycieczki krajoznawcze:)
              No i postanowilam sobie - mniej kompa, wiecej ksiazek. Nie chce miec jajecznicy
              w glowie;)
              • Gość: mamut Re: JAKIE WIELKIE PLANY NA NOWY ROK? IP: *.norampac.com 05.01.04, 15:43
                Ja aktualnie planuje moj slub, za niecale pol roku nie bede juz w stanie
                wolnym, do tego planuje wyprawe najprawdopodobniej gdzies na poludnie.. ale to
                czas pokaze...
                • mika_1 Re: JAKIE WIELKIE PLANY NA NOWY ROK? 05.01.04, 21:55
                  Suuuper, mamut, trzymam kciuki:)
                  • Gość: Gość Re: JAKIE WIELKIE PLANY NA NOWY ROK? IP: *.com / 66.36.249.* 07.01.04, 21:46
                    Tak jest mamut, tak trzymaj. Dlaczego miałbyś mieć lepiej od nas ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka