Gość: mamut IP: *.sympatico.ca 03.01.04, 19:14 Pytanie do wsz ystkich, jakie sa wasze noworoczne plany ktore zamierzacie zrealizowac w Nowym 2004 Roku? pisac prosze i sie nie wstydzic.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: JAKIE WIELKIE PLANY NA NOWY ROK? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:49 plany duże tylko nie moge jeszcze przegłosować i uchwalić swojego budżetu, a od niego zależą wszak plany Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: JAKIE WIELKIE PLANY NA NOWY ROK? 04.01.04, 00:13 Od dawna nie planuję i jakoś leci... Gdybym zaplanowała to by się sp*** z przyczyn ode mnie niezaleznych - wcześniej tak było. Więc nie planuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: JAKIE WIELKIE PLANY NA NOWY ROK? 04.01.04, 00:30 Zaplanowałem - pozbycie się palenia na maj, ale doszedłem do wniosku, że tzreba coś zmieniać i rzucam w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: JAKIE WIELKIE PLANY NA NOWY ROK? 04.01.04, 00:47 Oso. Rzuc w styczniu. Ja to zrobilem 1.01.1996 r. i do dzis nie pale. Mam pewne plany zawodowe polegajace na czesciowym przeprofilowaniu mojej firmy. Poza tym to oczywiscie wypoczynek. W tym roku chcemy wiosna tradycyjnie odwiedzic okolice Kolobrzegu / trzy dni /, we wrzesniu Krynice / z zaliczeniem festiwalu im. J. Kiepury /, Bieszczady i Sandomierz / w sumie 7-8 dni/. A jak sie uda, to w polowie pazdziernika chcemy zaliczyc "cieply kraj" /10-14 dni /. Tylko co z tego wypali ???. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: JAKIE WIELKIE PLANY NA NOWY ROK? 04.01.04, 05:51 Ja, podobnie jak Bpkw, planuje wycieczki krajoznawcze:) No i postanowilam sobie - mniej kompa, wiecej ksiazek. Nie chce miec jajecznicy w glowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: JAKIE WIELKIE PLANY NA NOWY ROK? IP: *.norampac.com 05.01.04, 15:43 Ja aktualnie planuje moj slub, za niecale pol roku nie bede juz w stanie wolnym, do tego planuje wyprawe najprawdopodobniej gdzies na poludnie.. ale to czas pokaze... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: JAKIE WIELKIE PLANY NA NOWY ROK? 05.01.04, 21:55 Suuuper, mamut, trzymam kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: JAKIE WIELKIE PLANY NA NOWY ROK? IP: *.com / 66.36.249.* 07.01.04, 21:46 Tak jest mamut, tak trzymaj. Dlaczego miałbyś mieć lepiej od nas ? Odpowiedz Link Zgłoś