being28 31.08.09, 20:09 Za rok proponuję zorganizowanie Święta Pajaca. Reprezentacja urzędników powinna być bardzo silna. Konkurencją mogą być politycy i dwie drużyny stworzą widowisko na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swiatowy specjalnie dla urzednykow z ratusza IP: 91.104.91.* 31.08.09, 20:20 www.youtube.com/watch?v=tKydLy3ZrC0 Kochani lapiemy sie pod rece i bujamy na boki spiewajac ta piosenke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Felieton: Promocyjny odlot IP: *.olsztyn.mm.pl 31.08.09, 20:21 A ja ma pytania następujące: Czy Pani redaktor ma wiedzę na temat, który pisze? Czy ma przygotowanie merytoryczne ( szkołym, studia itp) by wyrażać sądy w temacie promocji, PR, marketingu i im podobnym. No i po trzecie, ile gazeta zarobi na promocji tej imprezy, tzn. ile kasy wyciągnie od ratusza za promocję latawców? A może odmówi zamieszczenia reklam lub zrobi to za darmo? Bo jak weźmie kasę to obłuda i dla mnie będzie już całkowicie nie wiarygodnym brukowcem. A jak za darmo - to hmm, to chyba znak, że impreza przypadła do gustu:) Pożyjemy zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojcekr Re: Felieton: Promocyjny odlot IP: *.olsztyn.mm.pl 31.08.09, 21:26 ja mam szkoły i doświadczenie sytuacja jest prosta to nie święto latawca czy czegoś tam tylko koncert Madame Maryli Rodowicz sukces gwarantowany ze wzgledu na Panią Rodowicz a tak poza tym to jest dobry moment by robić napis z ludzi bo przyjdzie kilka tysięcy ludzi a nie 200 czy 300 osób ale wieczorem i telefonami jak pisałem organizatorom wcześniej nie tzreba mieć szkól a wyobraźnie jedni lubią jazza inni kaszankę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Felieton: Promocyjny odlot IP: *.hsd1.fl.comcast.net 01.09.09, 05:51 Ratusz stracil pieniadze na bzdure i powinen sie do tego po prostu przyznac."Promowanie" miasta bzdura,nazywa sie znieslawianiem - a to blad trudny do wybaczenia.Czegos sie jednak z tej promocyjnej ideologii dowiedzialem....Bede wladal przestrzenia...wroca do mnie porzucone dziatki...nie bede dyskryminowany bo wyznaje FUKU MUKU... moge tez liczyc na romantyczna przygode, mimo ze walnelo mi wlasnie 93 lata. LUDZIE ZROBCIE IMPREZE,ALE NIE PROMUJCIE W TEN SPOSOB MIASTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i28 Felieton: Promocyjny odlot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 07:27 będzie lało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonista Ortografia IP: *.uwm.edu.pl 01.09.09, 10:08 Pogratulować znajomości ortografii i zasad pisowni - na stronie są nawet takie kwiaty jak "świerze powietrze" <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat głowa Felieton: Promocyjny odlot IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.09, 12:50 Pani Redaktor, jak i wszyscy mega komentatorzy. Mam do Was jedno pytanie - czemu, jak ogłoszono przetarg, nie wystartowaliście w nim, przygotowując swoje lepsze propozycje, które z pewnością by wygrały? I to za mniejsze pieniądze? Dlaczego? Zarobilibyście troche pieniędzy, bylibyście obiektem świetnych artykułów gratulujących Wam pomysłów i to Wy zbieralibyście wszystkie laury. Trzeba było naprawdę ruszyć dupska sprzed klawiatur i działać... Szkoda, że Wasze pomysły, których macie mnóstwo i o wiele lepszych wychodzą tylko na forach internetowych o określonym poziomie, bardzo tego żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b28 Re: Felieton: Promocyjny odlot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 13:20 Ale po co ja mam wysyłać swoje pomysły? Ja w głosowaniu wybieram prezydenta miasta oraz radnych i oczekuję od nich rządzenia miastem. W Ratuszu siedzi na tyłku kilkadziesiąt osób, które z założenia mają zajmować się promowaniem miasta, jeżeli sobie nie radzą to niech zostaną wyrzucone z roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogórek Re: Felieton: Promocyjny odlot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 15:50 Chłopie, miała wygrać Eskadra, więc wygrała Eskadra. Proste. A co do startowania w przetargu - od czego mamy tak zwany wydział tak zwanej promocji w tak zwanym urzędzie miejskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: Felieton: Promocyjny odlot 01.09.09, 17:40 Strategia Eskadry to ściema, ale czego chcecie od święta latawców? To akurat bardzo fajny pomysł na koniec lata. Nie wiem, jak wyjdzie sama impreza, ale i pani Bełza, i forumowicze przekraczają wszelkie granice krytykanctwa. Odpowiedz Link Zgłoś