krakus.b6 23.02.08, 19:13 Bo ludzie siedza na naszej-klasie. Myle sie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edek40 Re: Automobil umiera!!!! 23.02.08, 21:23 Nieprawda. Ja dzis robilem lozeczko dla lalek. Udalo mi sie zmniejszyc konsumpcyjne zapedy mojej starszej, ktora do lalki baby-born chce miec wszelkie akcesoria. Obiecalem jej, ze zrobie jej ladniejsze lozeczko niz w katalogu. Wiec robie. Nasza-klasa ciagle sie zacina, wiec mnie wkurza. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Automobil umiera!!!! 23.02.08, 22:06 Ja nie siedze na naszej klasie, ale biegam jak kot z pęcherzem w sprawach pracowo-wypadkowych. Ale zauważyłem, że ostatnio zaczęliście pracować bo już nie ma takiej rozbieżności w aktywności tygodniowej i weekendowej :-) Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Automobil umiera!!!! 24.02.08, 18:05 tomek854 napisał: > Ja nie siedze na naszej klasie, ale biegam jak kot z pęcherzem w sprawach > pracowo-wypadkowych. > > Ale zauważyłem, że ostatnio zaczęliście pracować bo już nie ma takiej > rozbieżności w aktywności tygodniowej i weekendowej :-) A ja na NK jestem codziennie.Kompletuję klasę. Czasem szukam znajomych.Znalazłem orysia i lexusa.:D Odpowiedz Link
lexus400 Re: Automobil umiera!!!! 25.02.08, 22:18 krakus.b6 napisał: > A ja na NK jestem codziennie.Kompletuję klasę. > Czasem szukam znajomych.Znalazłem orysia i lexusa.:D Ja już jestem po 2-ch spotkaniach klasowych z podstawowej szkoły, jedno było w ubiegłym roku a 3-go lutego było drugie. Na 5-go kwietnia mamy 3-cie spotkanie w powiększonym gronie, bo co jakiś czas ktoś jeszcze dołącza. W ubiegłym tygodniu byłem w Nowym Targu 2 razy, robiłem kompleksowo wszystkie badania u mojego szkolnego kolegi, który jest obecnie ordynatorem oddziału kardiologii w tamtejszym szpitalu. Dzisiaj spotkaliśmy się w Nowym Targu prywatnie poza szpitalem. Tak więc, dzięki temu portalowi odnowiłem stare kontakty od dawna zapomniane a które odżyły po blisko 32 latach. Każde spotkanie w gronie kolegów i koleżanek z ławy szkolnej daje niesamowitą radochę a czas spotkania w restauracji w godź. 15.30-22.00 ucieka błyskawicznie i po prostu nawet nie zdąży się ze wszystkimi osobami dobrze pogadać. Jak dotychczas nasze grono to było 10 osób ale odnaleźliśmy kolejne 2 osoby z ogólnej liczby 32 osób:)) Jest to taka bardzo sympatyczna odskocznia od codzienności. Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Automobil umiera!!!! 26.02.08, 19:25 Fajnie,jak znajduje się ludzi z którymi mamy sympatyczne wspomnienia.Na dodatek,jak ci ludzie zajmują obecnie ważne posady. Ja dzięki NK odszukałem typa,który zniknął z mojej pamięci na kilkanaście lat.Wtedy pożyczyłem typowi pewną sumę, z którą zniknął za granicę.Teraz wiem że mieszka w Polsce i mam zamiar go odwiedzić,by obić mu mordę i wyegzekwować dług z nawiązką. Odwiedzę go w towarzystwie kolegów,nazwijmy ich "lubiącymi sport" i mającymi silny argument w mięśniach. NK przydaje się też do takich celów.:) Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Automobil umiera!!!! 24.02.08, 12:35 o wlasnie! dobrze ze mi przypomniales, od 3 dni sie nie logowalem tam :P Odpowiedz Link
bassooner Re: Automobil umiera!!!! 24.02.08, 13:43 Na Naszej Klasie nie byłem ani razu...;-))) A co do aktywności to nawał dymania mam teraz...;-))) Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Automobil umiera!!!! 24.02.08, 18:06 bassooner napisał: > Na Naszej Klasie nie byłem ani razu...;-))) > A co do aktywności to nawał dymania mam teraz...;-))) Z tym dymaniem to uważaj,bo ci żyłka pęknie.:) Odpowiedz Link
plawski Re: Automobil umiera!!!! 25.02.08, 09:25 W moim przypadku na pewno się mylisz. Odpowiedz Link