2szarozielone 16.10.08, 20:33 Tak, Zeppelini wskoczyli na drugie miejsce mych ulubionych kapel wszech czasów i czuję, ze już tam pozostaną dopóki kopyt nie wyciągnę :) Ojajego, zawsze ich lubiłam, ale dopiero do mnie ich geniusz dotarł :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Achilles Last Stand... 16.10.08, 21:39 A ja jakoś cały czas nie mogę się do nich przekonać, teraz to włączyłem, dobre, ale czegoś mi tu brakuje, coś jest nie tak. Ten numer ma tyle samo lat co ja:) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Achilles Last Stand... 16.10.08, 22:12 A mnie właśnie wszystko powskakiwało na właściwe miejsca i wszystko jest tak :) Bezkompromisowi byli, pełni fantazji, bawili się muzyką, eksperymentowali, grali mocno i z gigantyczną energią. Tekstów nie kumam i nie wiem o co im chodziło, no ale trudno :) I mnie ani Jimmy, ani Robert erotycznie nie nakręcają. I chyba nie miałabym ochoty ich osobiście poznać. Ale to dlatego drugie miejsce ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Achilles Last Stand... 16.10.08, 22:25 Świetnie, ale zakładając, że na pierwszym masz Friediego, czego w sensie erotycznym mogłabyś oczekiwać? P.S I ten zawadiacki wąsik:) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Achilles Last Stand... 16.10.08, 22:26 P.S 2 W tej chwili słucham Summertime w wykonaniu Janis, to jest erotyzm, w tych dźwiękach. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Achilles Last Stand... 16.10.08, 22:30 Większą przeszkodą w seksualnym eksploatowaniu Freddiego jest dla mnie to, że nie żyje ;) Freddie był biseksualny z tego, co wiem. Tak czy inaczej - niezależnie od orientacji, wąsa, krzywych zębów i chudych nóg - Freddie mnie kręci jak jasna cholera :) I nic z tym nie zrobię. Przynajmniej brzuszka nie miał ;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Achilles Last Stand... 16.10.08, 23:15 tak czekałeś na ten moment? :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Achilles Last Stand... 16.10.08, 23:20 no nareszcie :) słucham sobie i bym się whisky napiła do tego, a nie mam :( Odpowiedz Link
autume Link 17.10.08, 07:40 www.wrzuta.pl/audio/rLkIBsp3Qx/led_zeppelin_-_achilles_last_stand Thank you www.wrzuta.pl/audio/mXLRnWczT9/led_zeppelin_-_thank_you Odpowiedz Link
autume Jeden z piękniejszych utworów LZ 17.10.08, 08:14 No Quarter rockmen.wrzuta.pl/audio/erqsv9hsR6/led_zeppelin_-_no_quarter Odpowiedz Link