kkuki 04.08.14, 16:06 Tak sobie ostatnio wspominalam czasy mlodosci i swietnosci foruma i mi sie ckliwo i teskno zrobilo i tak Wam powiem, ze dobrze bylo Was miec wtedy jak czlowiek taki gupi byl jeszcze :) Ktos tu dycha jeszcze? :) Kuki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta-death Re: 'Bry! :) 04.08.14, 16:59 Łomatko, duch. Ty dalej na obczyźnie, czy wróciłaś do kraju? Odpowiedz Link
kkuki Re: 'Bry! :) 04.08.14, 19:10 Lomatko, dzie?! Dalej na obczyznie, chociaz teraz to juz jak swojczyzna sie wydaje, nigdzie nie wracam :) Odpowiedz Link
mazgalis Who are yó?! :> 06.08.14, 00:34 Chcesz sie bić?! :> Oraz ile maszjusz dzieci? Oraz w jakich kolorach, gdyż słyszałę, że girlsy z Bolandy to tam na Wyspach gustują w egzotyce niestety bynajmniej. :P Odpowiedz Link
mazgalis PS 06.08.14, 00:37 kkuki napisała > Tak sobie ostatnio wspominalam czasy mlodosci stara ruro :P Odpowiedz Link
wilowka Re: PS^2 06.08.14, 18:24 Ty weź się nie pszezywaj, bo ja Ją widziałam, ma włos długi, powłóczysty, takież spojrzenie i wykwintny mejkap... :) Odpowiedz Link
kkuki Re: PS^2 06.08.14, 19:03 Teraz to ma do kompletu jeszcze rumieniec wyrazniejszy niz zazwyczaj :D Odpowiedz Link
mazgalis Re: PS^2 07.08.14, 22:55 kkuki napisała: > Teraz to ma do kompletu jeszcze rumieniec wyrazniejszy niz zazwyczaj :D I nadal ją tam identyfikują jako dziewczę z Europy Wschodniej? Czy już przejszło? :) Odpowiedz Link
mazgalis Re: PS^3 07.08.14, 23:02 Oraz jakiego ma teraz postkoda, niech no zapoda tótej. :) Odpowiedz Link
mazgalis Re: PS^3 10.08.14, 22:39 Ale nazwa zawsze podobała mnie się. 'naczy Shepherd's Bush, zasadniczo. :) Odpowiedz Link
mazgalis Re: PS^2 07.08.14, 22:54 óileu napisała: >... ma włos długi, powłóczysty, takież spojrzenie ... :) Jak niedźwiedź coneny? :) Ale wąsy to chyba już nie, wąsów nie ma, co? Odpowiedz Link
kino.mockba Re: PS^2 15.08.14, 20:41 mazgalis napisał(a): > Jak niedźwiedź coneny? :) Ale wąsy to chyba już nie, wąsów nie ma, co? Niedźwiedź coneny wśród niedźwiedzi z wąsami wiedzie prym? Bo kóki to się chyba goli przed robieniem zdjęć:] Odpowiedz Link
kkuki Re: Who are yó?! :> 06.08.14, 19:02 Hu emaj? No the duch przecie ! Stara rura owszem, prochno, wapniak i stary rower tez, ehhh <czule tuli do piersi krem na zmarszczki> Dzicka ni ma, wcale. I nie widzi mi sie zeby bylo kiedys. Jak mnie instynkty dopadaja to sie ide z dzieckiem kolezanki integrowac i szybko mi przechodzi :) a egzotyka, no, tego... Ojtam. A wasc kto zacz, heeeeeee? :P Jakichs zmiennonikowych troli Wam tu nawialo! Odpowiedz Link
mnop2 Re: Who are yó?! :> 06.08.14, 19:11 wam... ....ja tu samiuteńka zostałam.... p.s. rozmnażanie jest cool albo kotka weź : : :) Odpowiedz Link
kkuki Re: Who are yó?! :> 06.08.14, 19:21 No jak samiutenka to wez trola zasymiluj :) Jest cool, ale ja chyba wole jednak ta wolnosc i wygode , do odwolania :D E tam kotka, bede sie jako Ulubiona Ciocia spelniac i cudze dzicka rozpuszczac :D Odpowiedz Link
mnop2 Re: Who are yó?! :> 06.08.14, 19:25 no przecie on i ja to ta sama osoba nieosobna! kocham trola w sobię :D to zapraszam Ulubionem Ciociem do siebie :) poproszę łososia z frytkami, co by nie było zbyt zdrowo zbyt :) Odpowiedz Link
kkuki Re: Who are yó?! :> 06.08.14, 20:07 Ze jakies zespolenie mialo miejsce jak mnie nie bylo? ;P Losos z frytkami tak! Za zdrowo jest bessesu. Odpowiedz Link
mazgalis Re: Who are yó?! :> 07.08.14, 23:01 kókókóki napisała: > Dzicka ni ma, wcale. I nie widzi mi sie zeby bylo kiedys. Jak mnie instynkty d > opadaja to sie ide z dzieckiem kolezanki integrowac i szybko mi przechodzi :) No tak, zapomniałem, że początki w Krainie Deszczowców to były ciężkie walki z tamtejszymi bachorami w domach kilku. :/ > a egzotyka, no, tego... Ojtam. A w jednym z tamtych zaprzejszłych domów tatuś też był egzotyczny, o ile dobrze pamiętam... :) Odpowiedz Link
kkukii Re: Who are yó?! :> 08.08.14, 21:44 Tatus byl egzotyczny a i owszem. Ino z Afryki a ich postrzeganie zwiazkow jakies ciut zbyt egzotyczne dla mnie chyba :D Za to Britisz-Karibijan, khem, noo, tu mozemy rozmawiac :D Odpowiedz Link
mazgalis Re: Who are yó?! :> 10.08.14, 22:33 > Za to Britisz-Karibijan, khem, noo, tu mozemy rozmawiac :D No tak, tylko tego brakowało. Wzięła i óległa szatańskim podszeptą asqe. :> Bjada, ach bjada! :( Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: 'Bry! :) 11.08.14, 18:09 Ja tu dycham jeszcze, tylko się nie udzielam. Ale dał pambuk że hasła nie zapomniałam, więc oto się ójawniam. Kóki i inni wiedzo, że przybyło mi młodych, sztuk : 1 , ale nie wiem, czy warto wspominać bo to blondas taki czystej krwi słowiąskiej, żadna tam egzotyka :P W związku z powyższym siedzę w domu, mózg mi się lasuje od kupek i zupek , wiec chętnie przyłączę się do reaktywacji forum coby pogadać o poważniejszych sprawach (tutaj nastąpił radosny i donośny rechot hamowany tylko myślą, że obudzę młode i trza będzie znowu po raz milionowy pokazać jak się woda z kranu leje) Odpowiedz Link
mazgalis Re: 'Bry! :) 12.08.14, 01:29 > to blondas taki czystej krwi słowiąskiej, żadna tam egzotyka :P A jużci, genuine Słowianin aus Sheffield. Kiedyś przyjedzie i powie, że jego ciocia mieszka w Bydgoszczu. :P > chętnie przyłączę się do reaktywacji forum Terefere :P Każden, co sie pińć lat temu zmył, zajrzy tótej raz na rok i wzdycha "łojezusież jak tu pusto", po czym spowrotę spierdala na ryjbóka. 'naczy nie będzie żadnej reaktywacji. :> > trza będzie znowu po raz milionowy pokazać jak się woda z kranu leje Ale tam na zadupió w Yorkshire pewnie wciąż oddzielne krany, 'naczy nie jest aż tak monotonnie - to jeden, to znów drugi możesz odkręcić, w zależności od tego, jaki akórat masz kaprys... :cool: Poza tym cierpliwości - rok, dwa, i młody nada się do wioseł. Wtedy sam się sobą zajmie. :D Odpowiedz Link
mazgalis Re: 'Bry! :) 13.08.14, 12:24 A jak, każden jeden naprawi. Bo nie ma takiej rury... Odpowiedz Link
berta-death Re: 'Bry! :) 12.08.14, 07:30 Nie wiem co się tak Mazgalis do tej egzotyki przyczepił. W końcu nie ważne jaki kolor, ważne jaki tatuś. Bo jak to ktoś w komentarzu napisał, niedaleko pada debil od debila. ;D babol.pl/kat,1025465,title,Jego-zdjecie-to-legenda-internetu-Tak-teraz-wyglada,wid,16801593,wiadomosc.html Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: 'Bry! :) 12.08.14, 10:43 Chejrzechola, już nie z Sheffield! Angielskie wiatry wywiały mnie letko poza, aczkolwiek do Bydgoszczy jeszcze mnie daleko. Oraz krany to mam ci ja już wszędzie pojedyncze, i w ómywalkach i w zlewach, i pod prysznicem nawet :P A nie chceta się reaktywować to nie, w takim razie będę tylko wpadać utyskiwać jakpuściutko. I tak nie mówiłam poważnie, kto ma młode to i wie, że przy takim nawet pierdnąć nie ma kiedy :ł Odpowiedz Link
mazgalis Re: 'Bry! :) 13.08.14, 12:22 > I tak nie mówiłam poważnie ... Ha ha, i tak wiedziałę, iż kłamiesz i się zmyjesz (nawet jak kontynętalnym kranem, to i tak po angielskó). Pierdź se zBogię. :P Odpowiedz Link
mazgalis Re: 'Bry! :) 13.08.14, 12:35 berta-death napisała: > Nie wiem co się tak Mazgalis do tej egzotyki przyczepił. Nie "się przyczepił", tylko zapytał óprzejmie. A że kolejne marnotrawne zaczynają same z siebie raportować, to nie moja wina niestety bynajmniej. :P A ten młody to to tatoo ma chyba zmywalne - na pełnoletniego wciąż nie wygląda, a takiej sprawy zgoda rodziców nie załatwia. A przynajmniej nie powinna, na mój gust. Odpowiedz Link
berta-death Re: 'Bry! :) 13.08.14, 13:52 Nie zdziwiłabym się, jakby to tato mu to tatoo zrobił. Odpowiedz Link