04.08.14, 16:06
Tak sobie ostatnio wspominalam czasy mlodosci i swietnosci foruma i mi sie ckliwo i teskno zrobilo i tak Wam powiem, ze dobrze bylo Was miec wtedy jak czlowiek taki gupi byl jeszcze :) Ktos tu dycha jeszcze? :)

Kuki.
Obserwuj wątek
    • berta-death Re: 'Bry! :) 04.08.14, 16:59
      Łomatko, duch. Ty dalej na obczyźnie, czy wróciłaś do kraju?
      • kkuki Re: 'Bry! :) 04.08.14, 19:10
        Lomatko, dzie?!
        Dalej na obczyznie, chociaz teraz to juz jak swojczyzna sie wydaje, nigdzie nie wracam :)
    • qw994 Re: 'Bry! :) 04.08.14, 19:10
      Ja czuwam i czytam od czasu do czasu :)
      • kkuki Re: 'Bry! :) 06.08.14, 18:55
        Tak raz na kwartal wystarczy, nie? :)
    • mazgalis Who are yó?! :> 06.08.14, 00:34
      Chcesz sie bić?! :>

Oraz ile maszjusz dzieci?
      Oraz w jakich kolorach, gdyż słyszałę, że girlsy z Bolandy to tam na Wyspach gustują w egzotyce niestety bynajmniej. :P
      • mazgalis PS 06.08.14, 00:37
        kkuki napisała

> Tak sobie ostatnio wspominalam czasy mlodosci

stara ruro :P
        • mazgalis PS^2 06.08.14, 00:38
          róro
          • wilowka Re: PS^2 06.08.14, 18:24

Ty weź się nie pszezywaj, bo ja Ją widziałam, ma włos długi, powłóczysty, takież spojrzenie i wykwintny mejkap... :)
            • kkuki Re: PS^2 06.08.14, 19:03
              Teraz to ma do kompletu jeszcze rumieniec wyrazniejszy niz zazwyczaj :D
              • kkuki Re: PS^2 06.08.14, 19:03
                Czy dobrze sie podpielam? :D
              • mazgalis Re: PS^2 07.08.14, 22:55
                kkuki napisała:

> Teraz to ma do kompletu jeszcze rumieniec wyrazniejszy niz zazwyczaj :D

I nadal ją tam identyfikują jako dziewczę z Europy Wschodniej? Czy już przejszło? :)
                • mazgalis Re: PS^3 07.08.14, 23:02
                  Oraz jakiego ma teraz postkoda, niech no zapoda tótej. :)
                  • kkukii Re: PS^3 08.08.14, 21:45
                    Haha wciaz troche ghetto, W12
                    • mazgalis Re: PS^3 10.08.14, 22:39
                      Ale nazwa zawsze podobała mnie się. 'naczy Shepherd's Bush, zasadniczo. :)
                • kkukii Re: PS^2 08.08.14, 21:36
                  Przejszlo na szczescie :)
            • mazgalis Re: PS^2 07.08.14, 22:54
              óileu napisała:

>... ma włos długi, powłóczysty, takież spojrzenie ... :)

Jak niedźwiedź coneny? :) Ale wąsy to chyba już nie, wąsów nie ma, co?
              • kkukii Re: PS^2 08.08.14, 21:51
                Was byc musi, hipsterski!
                • mazgalis Re: PS^2 10.08.14, 22:28
                  Taki? klik :)
              • kino.mockba Re: PS^2 15.08.14, 20:41
                mazgalis napisał(a):

> Jak niedźwiedź coneny? :) Ale wąsy to chyba już nie, wąsów nie ma, co?

Niedźwiedź coneny wśród niedźwiedzi z wąsami wiedzie prym? Bo kóki to się chyba goli przed robieniem zdjęć:]
      • kkuki Re: Who are yó?! :> 06.08.14, 19:02
        Hu emaj? No the duch przecie !
        Stara rura owszem, prochno, wapniak i stary rower tez, ehhh <czule tuli do piersi krem na zmarszczki>

Dzicka ni ma, wcale. I nie widzi mi sie zeby bylo kiedys. Jak mnie instynkty dopadaja to sie ide z dzieckiem kolezanki integrowac i szybko mi przechodzi :) a egzotyka, no, tego... Ojtam.

A wasc kto zacz, heeeeeee? :P Jakichs zmiennonikowych troli Wam tu nawialo!
        • mnop2 Re: Who are yó?! :> 06.08.14, 19:11
          wam...

....ja tu samiuteńka zostałam....

p.s. rozmnażanie jest cool albo kotka weź : : :)
          • kkuki Re: Who are yó?! :> 06.08.14, 19:21
            No jak samiutenka to wez trola zasymiluj :)

Jest cool, ale ja chyba wole jednak ta wolnosc i wygode , do odwolania :D
            E tam kotka, bede sie jako Ulubiona Ciocia spelniac i cudze dzicka rozpuszczac :D
            • mnop2 Re: Who are yó?! :> 06.08.14, 19:25
              no przecie on i ja to ta sama osoba nieosobna!
              kocham trola w sobię :D

to zapraszam Ulubionem Ciociem do siebie :) poproszę łososia z frytkami, co by nie było zbyt zdrowo zbyt :)
              • kkuki Re: Who are yó?! :> 06.08.14, 20:07
                Ze jakies zespolenie mialo miejsce jak mnie nie bylo? ;P

Losos z frytkami tak! Za zdrowo jest bessesu.
        • mazgalis Re: Who are yó?! :> 07.08.14, 23:01
          kókókóki napisała:

> Dzicka ni ma, wcale. I nie widzi mi sie zeby bylo kiedys. Jak mnie instynkty d
          > opadaja to sie ide z dzieckiem kolezanki integrowac i szybko mi przechodzi :)

No tak, zapomniałem, że początki w Krainie Deszczowców to były ciężkie walki z tamtejszymi bachorami w domach kilku. :/

> a egzotyka, no, tego... Ojtam.

A w jednym z tamtych zaprzejszłych domów tatuś też był egzotyczny, o ile dobrze pamiętam... :)
          • kkukii Re: Who are yó?! :> 08.08.14, 21:44
            Tatus byl egzotyczny a i owszem. Ino z Afryki a ich postrzeganie zwiazkow jakies ciut zbyt egzotyczne dla mnie chyba :D Za to Britisz-Karibijan, khem, noo, tu mozemy rozmawiac :D
            • mazgalis Re: Who are yó?! :> 10.08.14, 22:33
              > Za to Britisz-Karibijan, khem, noo, tu mozemy rozmawiac :D

No tak, tylko tego brakowało. Wzięła i óległa szatańskim podszeptą asqe. :>
              Bjada, ach bjada! :(
    • nexstartelescope Re: 'Bry! :) 11.08.14, 18:09
      Ja tu dycham jeszcze, tylko się nie udzielam. Ale dał pambuk że hasła nie zapomniałam, więc oto się ójawniam.
      Kóki i inni wiedzo, że przybyło mi młodych, sztuk : 1 , ale nie wiem, czy warto wspominać bo to blondas taki czystej krwi słowiąskiej, żadna tam egzotyka :P W związku z powyższym siedzę w domu, mózg mi się lasuje od kupek i zupek , wiec chętnie przyłączę się do reaktywacji forum coby pogadać o poważniejszych sprawach (tutaj nastąpił radosny i donośny rechot hamowany tylko myślą, że obudzę młode i trza będzie znowu po raz milionowy pokazać jak się woda z kranu leje)
      • mazgalis Re: 'Bry! :) 12.08.14, 01:29
        > to blondas taki czystej krwi słowiąskiej, żadna tam egzotyka :P

A jużci, genuine Słowianin aus Sheffield. Kiedyś przyjedzie i powie, że jego ciocia mieszka w Bydgoszczu. :P

> chętnie przyłączę się do reaktywacji forum

Terefere :P
        Każden, co sie pińć lat temu zmył, zajrzy tótej raz na rok i wzdycha "łojezusież jak tu pusto", po czym spowrotę spierdala na ryjbóka.
        'naczy nie będzie żadnej reaktywacji. :>

> trza będzie znowu po raz milionowy pokazać jak się woda z kranu leje

Ale tam na zadupió w Yorkshire pewnie wciąż oddzielne krany, 'naczy nie jest aż tak monotonnie - to jeden, to znów drugi możesz odkręcić, w zależności od tego, jaki akórat masz kaprys... :cool:
        Poza tym cierpliwości - rok, dwa, i młody nada się do wioseł. Wtedy sam się sobą zajmie. :D
        • berta-death Re: 'Bry! :) 12.08.14, 07:26
          Polakowi i brytyjski kran nie straszny.

https://meandyork.blog.pl/files/2013/10/dwa-kurki.jpg
          • mazgalis Re: 'Bry! :) 13.08.14, 12:24
            A jak, każden jeden naprawi. Bo nie ma takiej rury...
      • berta-death Re: 'Bry! :) 12.08.14, 07:30
        Nie wiem co się tak Mazgalis do tej egzotyki przyczepił. W końcu nie ważne jaki kolor, ważne jaki tatuś. Bo jak to ktoś w komentarzu napisał, niedaleko pada debil od debila. ;D
        babol.pl/kat,1025465,title,Jego-zdjecie-to-legenda-internetu-Tak-teraz-wyglada,wid,16801593,wiadomosc.html
        • nexstartelescope Re: 'Bry! :) 12.08.14, 10:43
          Chejrzechola, już nie z Sheffield! Angielskie wiatry wywiały mnie letko poza, aczkolwiek do Bydgoszczy jeszcze mnie daleko.
          Oraz krany to mam ci ja już wszędzie pojedyncze, i w ómywalkach i w zlewach, i pod prysznicem nawet :P
          A nie chceta się reaktywować to nie, w takim razie będę tylko wpadać utyskiwać jakpuściutko. I tak nie mówiłam poważnie, kto ma młode to i wie, że przy takim nawet pierdnąć nie ma kiedy :ł
          • mazgalis Re: 'Bry! :) 13.08.14, 12:22
            > I tak nie mówiłam poważnie ...

Ha ha, i tak wiedziałę, iż kłamiesz i się zmyjesz (nawet jak kontynętalnym kranem, to i tak po angielskó). Pierdź se zBogię. :P
        • mazgalis Re: 'Bry! :) 13.08.14, 12:35
          berta-death napisała:

> Nie wiem co się tak Mazgalis do tej egzotyki przyczepił.

Nie "się przyczepił", tylko zapytał óprzejmie.
          A że kolejne marnotrawne zaczynają same z siebie raportować, to nie moja wina niestety bynajmniej. :P

A ten młody to to tatoo ma chyba zmywalne - na pełnoletniego wciąż nie wygląda, a takiej sprawy zgoda rodziców nie załatwia. A przynajmniej nie powinna, na mój gust.
          • berta-death Re: 'Bry! :) 13.08.14, 13:52
            Nie zdziwiłabym się, jakby to tato mu to tatoo zrobił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka