hsirk 29.06.09, 23:02 wzorem milleniusza skoro nie mam takich samych praw jak wilowka. moje watki wisza. jej zniknal. prosilismy tak samo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:04 Drobna korekta. Ja znikam, moje wątki zostają. Ku wiecznej chwale. :D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 00:43 Tyle, że ty zapowiadasz zniknięcie od hoho, i ciągle jesteś. Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:57 Oj nieładnie... Wykorzystać pierwszą nadarzającą się okazję do załatwienia swych prywatnych, przyziemnych porachunków.... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:07 Ja nic nie załatwiam. A przynajmniej nie udaję, że jestem taka zajebista jak ty. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:11 Nie wiem, ja tylko mówię, że ja nie udaję. Czytaj ze zrozumieniem. Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:15 Czy uważasz, że wielkim bohaterstwem jest pisanie negatywnych postów do osób, które Ci i tak nie odpowiedzą??? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:18 Koniecznie chcesz wdać się ze mną w pyskówkę, jak widzę, nawet w roli adwokata. Nie, Latarniku, nie dziś i nie ze mną. Odpowiedz Link
gapuchna Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:04 Dobra. Rozumiem. Mocno męskie. A co dalej? Odpowiedz Link
think-thank Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:05 żartujesz? męskie to jest trzaśnięcie drzwiami, po cichu zresztą Odpowiedz Link
gapuchna Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 00:02 Słuchaj, już jest wtorek - wolę z sympatią:) Odpowiedz Link
think-thank Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 00:08 godzisz się na to, że trzymam byłe sympatie w worku? niezwykła kobieta Odpowiedz Link
gapuchna Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 00:10 think-thank napisał: niezwykła kobieta = WIEM Odpowiedz Link
gapuchna Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 00:14 Nie martw się, nie pierwszy nie ostatni.... Odpowiedz Link
think-thank Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 00:38 jednak mnie to martwi, w odróżnieniu od niektórych, lubię zachowywać się stosownie Odpowiedz Link
think-thank Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:26 nie foch, wstajesz, uśmiechasz się i wychodzisz zamykając za sobą kulturalnie drzwi Odpowiedz Link
funny_game Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:27 I jedziesz po zegarek, który został na kangurku. Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:30 think-thank napisał: > nie foch, wstajesz, uśmiechasz się i wychodzisz zamykając za sobą kulturalnie d > rzwi Czy mógłbyś to osobiście zademonstrować, zamiast podpuszczać innych? Odpowiedz Link
gapuchna Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:32 Latarnik - was naprawdę jakiś giez ugryzł. Najwcześniej MIllka, ale teraz chyba większość.? Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:36 Mnie nic nie ugryzło. Akurat z facetów piszących na forum, najbardziej cenię i szanuję akurat Milleniusza i Hsiorka. Do Bertrady jednak nic nie mam... Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:41 Przecież on robi wszystko, by rozjątrzyć, rozbudować konflikt. Szkoda, że tego nie widzisz. Ja zaś chciałbym, by wszystko rozeszło się po kościach. To się nazywa konflikt interesów... Odpowiedz Link
gapuchna Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:42 Ja na taki problem mam zasadę: cisza :) Odpowiedz Link
think-thank Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:38 a, to to są te stronnictwa - to czego ode mnie chcesz - to Ty pokaż jak oddalasz się śladem przyjaciół Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:48 think-thank napisał: > a, to to są te stronnictwa - to czego ode mnie chcesz - to Ty pokaż jak oddalas > z > się śladem przyjaciół Coś Ci się porypało. To nie ja opracowałem receptę wychodzenia nie trzaskając drzwiami, ale ty. Ja tam mam w dooopie Twoje mądrości, teorie i recepty. Ty chyba też masz swoje teorie i recepty w doopie, skoro tak wzbraniasz się zastosować ich w praktyce... Odpowiedz Link
think-thank Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:57 posłuchaj miły człowieku bardzo mi miło, iż przyznajesz mi prekursorstwo w opracowaniu metod żegnania się z niemiłym towarzystwem, naprawdę jest to równie urocze co ignoranckie bardzo mi miło, że uzewnętrzniasz obecnie swoją kulturę dyskusji, to pokazuje raz jeszcze, że miałem rację oceniając Twoją osobowość strasznie mi miło, że rozumiesz, iż zastosuję w praktyce swoje zasady i bezszelestnie zamknę za sobą drzwi z napisem Znajomy/Nieprzyjaciel/llatarnik niezwykle mi miło, ze okazujesz wszem, iż nie dostrzegasz kto tu od kilku godzin płacze, że mu jakieś posty wycięli; a kto, że nie wycięli, bardzo się z tego cieszę, ponieważ są to Twoi przyjaciele, co tylko pokazuje, że masz do mnie nieobiektywne anse lekcja ostatnia: chcesz prowokować? uważaj z kim zadzierasz Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 00:05 Trzymam cię za słowo. Jeżeli więc kiedykolwiek odpowiesz na mój post, udowodnisz, że jesteś zwykłym gówniarzem. (nie lubię bawić się w proroka, ale postawię swego kolejnego srebrnego dolara, że okłamałeś forowiczów, niestety...) Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:52 Prawdziwa natura a właściwie naturka wychodzi? Odpowiedz Link
think-thank Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:36 ja nie podpuszczam, sami tupią i smarkają dookoła Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:38 Po pierwsze - podpuszczasz, po drugie - jakim prawem ich oceniasz? Odpowiedz Link
think-thank Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:39 po pierwsze - nie po drugie - naturalnym Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:44 To i ja Ciebie ocenię prawem naturalnym - niepotrzebnie wpierdalasz się między wódkę i zakąskę i Twoje intencje rozdmuchania konfliktu są aż nazbyt czytelne... Odpowiedz Link
think-thank Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:46 lekcja pierwsza: nie oceniaj moich intencji lekcja druga: projektujesz na mnie swoją zołzowatą osobowość lekcja trzecia: bzzzz Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 29.06.09, 23:50 lekcja kolejna - do doopy z Twoimi żałosnymi lekcjami Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 00:50 No właśnie... O kobiecie rzekliby, że ma okres albo hormony głupieją. Albo jest histeryczką. Ciekawe, co się o facetach mówi. Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 00:53 Zanim odpowiem, chciałbym się dowiedzieć - komu kibicujesz, Liiso? Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:16 No co, Babo? Ja jestem za jakimś remisem... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 00:56 Avii Świdnik. Latarniku, nikomu nie kibicuję. Czytam wszystkie wątki, w którym pierzecie się po pyskach o jakieś durnoty i mam ubaw po pachy. I stwierdzam, że faceci to naprawdę bywają nienormalni. Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:22 Czy mogłabyś dokładniej sprecyzować, kto z kim pierze się po pyskach? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:26 No, generalnie - przyznam - trudno ocenić kto z kim i dlaczego. Mam nadzieję, że wy to wiecie przynajmniej. Odpowiedz Link
think-thank Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:29 ja wiem - llatarnikowi się nie podobało, że nazywam jego dwóch kolegów małymi dzieciakami i chciał mi przyłożyć, że duży jest (no) ale mu nie wyszło... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:32 Dobra, dobra, sama pamiętam nie tak dawną Latarnikową scenę, gdy tenże płakał, że zasugerowałam gdzieś, że jakiś troll to Latarnik. Też zrobił taką śmieszną rozpierduchę na sto postów. Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:33 liisa.valo napisała: > Dobra, dobra, sama pamiętam nie tak dawną Latarnikową scenę, gdy tenże płakał, > że zasugerowałam gdzieś, że jakiś troll to Latarnik. Też zrobił taką śmieszną > rozpierduchę na sto postów. Płakał??? Chyba chcesz się ze mną dziś pokłócić... To Ty byłaś bliska płaczu i gdyby Funny nie wzięła Cię w obronę, to byś dzisiaj takich bredni nie pisała... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:48 Oj, tak, oj tak, taki byłeś tam męski i stanowczy, oj tak... Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:53 Nie dbam o to, by być w dyskusji męskim. Dbam o to, by być logicznym... Jak będziesz miała wątpliwości, to zawsze możesz podlinkować... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:58 Latarnik, ja mam kaca i głupawkę, nie pokłócisz się ze mną dziś, naprawdę. Przestań się więc starać, chyba, że odczuwasz przyjemność z tego powodu, to bardzo proszę. Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:29 Słowa wiem używaj bardziej wstrzemięźliwie... Nie lubię sępów, hien cmentarnych, naiwnych przydupasów jednojajecznych, którzy w każdym facecie widzą konkurencję, więc tylko czekają na okazję, by im zza węgła dołożyć... Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:33 Właściwie, to powinienem trzymać stronę Milleniusza i Hsiorka, ale przecież do Bertrady też nic nie mam. Ścigam więc pewnego drobnego cwaniaczka, który chciałby ten konflikt rozdmuchać, bo uważam, że w razie czego, solidarnie z Milleniuszem i Hsiorkiem odejść zawsze zdążę... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:44 Dobra, to teraz poważnie z mojej strony. Zrobiła się afera z głupoty. Nie będę krytykować bardzo, bo sama kiedyś zrobiłam aferę podobną, jeszcze na FK. Ale wydaje mi się, że nadchodzi taki etap, że człowiek zdrowy na umyśle i myślący logicznie powinien powiedzieć: OK, wszyscy żeśmy przesadzili, przemilczmy, a nie trzymać czyjąkolwiek stronę i roztrząsać, rozważać itd. Generalnie z całej tej afery wyszło, że po pierwsze, nie potrafimy ze sobą rozmawiać, a po drugie: mamy zero jakiegokolwiek dystansu do siebie. No, i po trzecie, że potrafimy znakomicie dorabiać ideologię i szczytne slogany do jakiś incydentów, które tak naprawdę nie mają wpływu na niczyje życie. Więc może przestalibyście z lubością taplać się ciągle i dusić we własnym sosie i wreszcie wrócili do normalności, co? Odpowiedz Link
baba_krk Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:44 a nie wydają Ci się te całe akcje z odchodzeniem niepotrzebne? no i czemu sobie nie wyszarzysz osoby, która w jakiś sposób Ci przeszkadza swoją pisaniną? życie sobie trzeba ułatwiać, a nie utrudniać :) Odpowiedz Link
think-thank Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:49 ad lisa: nie, po przekroczeniu pewnej granicy pojawiają się konsekwencje ad baba: te konsekwencje to właśnie wyszarzenie ogólnie: to bardzo pożyteczna sytuacja była, dzięki takim akcjom puszczają nerwy i ładnie widać, widać kto z panów a kto chamem podszyty Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:01 A gdzie jest ta granica, powiedz mi? Powiedz mi, czemu ja nie urządzam scen, jak mnie Wiarusik regularnie wyzywa, kiedy mam już dosyć psychoanaliz dokonywanych przez Hsirka, który wie lepiej od nas wszystkich, że jesteśmy niedorżnięci, który regularnie dokonuje analiz, gdyż na nasz temat posiadł wszelką wiedzę, powiedz mi, czemu nie toczę bojów z jeszcze kilkoma osobami, które mnie wkurzają? Fakt, że doszłam do tego metodą prób i błędów, bo sama autorką jednej afery byłam, więc teraz wiem, że nie warto. Tak jak nie warto dorabiać do forum ideologii o granicach, wolnościach słowa, itp. Tak, też Berta wycięła kiedyś na moją prośbę założony przeze mnie wątek o tym, że się z kimś przespałam po pijaku, kiedy jeden z forumowiczów uraczył mnie niebanalnym epitetem. Nie po to jesteśmy na forum, żeby zbierać na łeb pomyje. Z drugiej strony wiem, że z takowymi liczyć się trzeba, skoro wątek zakładam. Generalnie uważam, że co się stało, to się nie odstanie i czas zakończyć już ten temat. A Wilowce z okazji ślubu gratuluję. Nie wiem, o jaką wypowiedź Hsirka poszło, bo mnie nie było, ale wiem, że wszystkiego, co potem pogratulować nie można. Odpowiedz Link
think-thank Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:08 > A gdzie jest ta granica, powiedz mi? u mnie? wtedy, gdy podskakiwacz/ka zaczyna kręcić sie w kółko, gdy nie potrafi już żadnej nowej podniety intelektualnej wzbudzić czasami jeszcze wykazuję mu miernotę jego/jej zachowań, a czasami nawet mi się nie chce; i na szarą listę > Powiedz mi, czemu ja nie urządzam scen sama sobie odpowiedziałaś > teraz wiem, że nie warto jesteś dojrzała już Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:13 Mężczyzna jednak jest inny. Nie kopie leżących, jak ty właśnie to robisz, Liiso. Przestaję dziwić się, że w więzieniach w kobiecych celach dochodzi do największego znęcania się... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:23 Taaa, ja jak widzę leżącego, to z glana mu... Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:01 Dlatego sępie, któryś zwietrzył padlinę, masz u mnie nową ksywkę - Podszyty... Odpowiedz Link
baba_krk Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:04 z dwojga złego gdybym nie umiała sprawy olać, to wolałabym sobie kogoś wyszarzyć, niż wdawać się w niepotrzebne pyskówki Odpowiedz Link
think-thank Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:11 ja mam słabą pamięć, to sobie pomagam narzędziami forum Odpowiedz Link
baba_krk Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:12 ja jeszcze z nich nie skorzystałam, ale pewnie wszystko przede mną ;)) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 00:42 Żegnamy chlebem i solą, żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek. Bij mnie, rżnij mnie, ślij mi smsy, a że jak kobieta, zaro by było, że okres ma. A facet - to po męsku tak, heh... Odpowiedz Link
think-thank Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:04 faceci pokazują sobie, kto ma dłuższego, nie wiedziałaś? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:14 Taaa? A ja odniosłam wrażenie, że pobiliście się w piaskownicy o foremki. Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:20 Czy mogłabyś, Liiso przeanalizować dokładniej, kto z kim się tak naprawdę pobił? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:27 Wiesz co? Nie chce mi się. I bez tego już jest dosyć zabawnie. Odpowiedz Link
think-thank Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:23 mnie nie mieszaj, to ich piaskownica i ich regulamin używania zabawek ja tylko uprzejmie proponowałem, że jak który się obraża i się zabiera, to niech po męsku to robi, bez tupania i wracania celem dalszego rzucania piachem po oczach Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:26 A kto cię prosił, byś narzucał Hsiorkowi czy Milleniuszowi swoje debilne pomysły, skoro sam ich nie stosujesz i nimi gardzisz? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:30 A to ja się zgadzam, że Mille od paru miesięcy krzyczy, że odchodzi, bo szpilki, bo coś tam, bo regulamin. Aż zaśpiewać się chce: www.youtube.com/watch?v=HZMmv7sbENc Dziś mężczyźni nawet zdradzać po męsku nie umieją, a cóż dopiero odchodzić z honorem. (Tiaaa, przepraszam za generalizację) Odpowiedz Link
think-thank Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:39 ten wątek jakoś się dziwnie mi łamie na ekranie; to chodź tam, wiesz gdzie - opowiesz mi co to znaczy zdradzać po męsku Odpowiedz Link
think-thank Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:50 z ust mi to wyjąłeś, o kochance nikomu nie zdradzą słówka Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:44 Szkoda, że nie zauważyłaś, ile do tego forum wnoszą Milleniusz i Hsiorek. Byłaś kiedyś na forum feministek? Podejrzewam, że czułabyś się tam dobrze i komfortowo, marząc o przygodzie z niegrzecznym draniem... Coś mi się zdaje, że 69 i pół zamieni się z czasem w taką paddziełkę forum feministek i Ty będziesz miała w tym swoją cegiełkę, bo właśnie dzisiaj zagłosowałaś... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 01:55 llatarnik napisał: > Szkoda, że nie zauważyłaś, ile do tego forum wnoszą Milleniusz i Hsiorek. Ostatnio? Ostatnio wyłącznie mądre teorie na temat życia innych forumowiczów z dupy wzięte (wujek Hsirk prawdę ci powie) i jęczenie, że szpilki i że nudno. > Byłaś > kiedyś na forum feministek? Podejrzewam, że czułabyś się tam dobrze i > komfortowo, marząc o przygodzie z niegrzecznym draniem... A jak to się ma do rozpętanej na naszym forum afery? Nie byłam na forum feministek, nie czuję się feministką, nie marzę o przygodzie z niegrzecznym draniem. Cieszę się z tego, kogo mam. I proszę nie wyjeżdżać z tekstem, że wiesz lepiej, czego chcę i czego potrzebuję, niczym Hsirk. > Coś mi się zdaje, że 69 i pół zamieni się z czasem w taką paddziełkę forum > feministek i Ty będziesz miała w tym swoją cegiełkę, bo właśnie dzisiaj > zagłosowałaś... Gdzie? Nigdzie nie głosowałam. Ja po prostu mam taki charakter, że lubię jak jest miło. I czasem wolę pewne rzeczy przemilczeć. Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:06 Egoistycznie wykorzystałaś pierwszą nadarzająca się okazję, by dokopać Milleniuszowi i Hsiorkowi, odciąć im drogę powrotu, chociaż np Kitek i inne forumowiczki chciałyby, by oni na forum pozostali... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:10 Przecież ja tylko wypowiedziałam swoje zdanie i to, rzekłabym, ciszej niż niektórzy. I nie zwalaj winy na mnie, nie ja zaczęłam się awanturować. Tak ładnie mówiłeś o konsekwencjach - pewnie będą musieli się liczyć z konsekwencjami tego, co nazajączkowali i mnie w to nie mieszaj, mnie tu nie było podczas całego sporu. Jeżeli ja mam być jedyną przeszkodą powrotu dwóch wyżej wymienionych panów, to absolutnie proszę się mną nie przejmować, mnie przecież tu już praktycznie nie ma. Odpowiedz Link
baba_krk Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:14 Llatarniku przesadzasz, to otwarte forum, tu banów nie dają i każdy może odejść i przyjść tyle razy, ile uzna za stosowne. Odpowiedz Link
llatarnik Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:19 Ale mierzi mnie to, że niektórzy jak te sępy atakują nieobecnych... Odpowiedz Link
baba_krk Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:33 Czyli ten wątek miał nie mieć ani jednej odpowiedzi? Przecież każdy może robić co chce... ten chce odchodzić, tamten komentować. Ani na siłę nikogo nie zatrzymasz, ani niczego nie zabronisz. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:20 Nie, Babo, nie wrócą, bo w drzwiach będzie się czaić Liisa Valo z tłuczkiem do mięsa w jednej i mikserem w drugiej dłoni. Odpowiedz Link
baba_krk Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:33 Poproś współlokatorkę, żeby Ci zdjęcie zrobiła i podaj dalej ;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: PIERDOLE TO FORUM 30.06.09, 02:39 To świetny pomysł. Poproszę i będę miała agresywną fotę. Bo nie wiem, czy wiesz, ale jej kolega się zaczął mnie bać. Awanturował się ostatnio po pijaku, jam go ustawiła odpowiednio, sama będąc pijaną, i on się boi teraz, że hej. Ostatnio miał wpaść to się upewniał dwa razy, że mnie w domu nie ma, a jak wziął ksiązkę do ręki i K. mu powiedziała, że to moja, to rzucił, jakby książka parzyła :) Odpowiedz Link
zgred.polarny Re: PIERDOLE TO FORUM - a ja śmieję się z pryszcza 30.06.09, 05:05 tych chłopaków, udających mężczyzn:) Bidula hsirk nie ma co p..lić. a zżerają go hormony:) Wzywa pomocy i demonstruje! Sam tylko wie o co mu chodzi:) Jakiś niedopity latarnik mu sekunduje, i to śmiertelnie poważnie:O Jak to dobrze, że istnieje takie humorzaste forum! Człek się nieco odpręża przy czytaniu tych śmiertelnie poważnych postów. Gdy chłopcy podrosną i poczytają swe stare posty, to przyłączą się do grona śmiejących się:/ Odpowiedz Link