Gość: xxx IP: *.acn.waw.pl 19.12.04, 16:03 Inaczej "pseudoobwodnica imienia towarzysza Wiesława": www.ursynow.waw.pl/informacje/opinie/opinia8.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx O! Znowu polglowek z ACN sie podszywa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 16:12 To sa wlasnie metody dzialania "ekologow": Klamstwo, manipilacja, mataczenie, podszywanie sie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StrategiaLIZBONSKA SKARZYC A2 PRZED KOMISJA EUROPEJSKA JAKO ZBRODNIE IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.12.04, 12:31 Ten zbrodniczy "projekt" A2-Ursynow RAZACO pogwalca dyrektywy Komisji Europejskiej, szczegolnie te wyplywajace z zalozen Strategii Lizbonskiej, mowiace o TRWALYM ROZWOJU - "Sustainable Development" - co NIE ma zwiazku z tzw. ekologami - jak by chcieli to widziec decydenci A2 lecz z PERSPEKTYWICZNYM NOWOCZESNYM PLANOWANIEM. To PRZESTEPSTWO A2 ponadto gwalci szereg PRZEPISOW PRAWNYCH "narzuconych" Polsce przez UE, chocby te dotyczace OCHRONY ZDROWIA zbiorowosci ludzkich. EUROPOSLOWIE - PROSZE NAGLOSNIJCIE TA SPRAWE JAKO B. PILNA I WAZNA !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek --- --- --- swiete slowa !!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.04, 16:13 brawo xxx - ten uczciwy - bo jest jeszcze drugi niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: --- --- --- swiete slowa !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 16:15 > > To sa wlasnie metody dzialania "ekologow": Klamstwo, manipilacja, > > mataczenie, podszywanie sie na forum. > brawo xxx - ten uczciwy - bo jest jeszcze drugi niestety > Ciesze sie jacku, ze choc raz sie ze mna zgadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek --- --- --- swiete slowa !!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.04, 20:39 z toba suskomuchu nie zgadzam sie zwolennicy PseudoObwodnicyWieslawa zasluguja na potepienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scorpio Re: --- --- --- swiete slowa !!!!!!!!! IP: *.aster.pl 19.12.04, 21:25 Czy stosy już przygotowane? Odpowiedz Link Zgłoś
pyckal dać małpie brzytwę 19.12.04, 22:47 Tekst wydaje mi się ciekawy i w wielu miejscach przekonujący (nawet do racji Gomułki, chociaż Gnoma nie cierpiałem osobliwie) Dalsza dyskusja jednak przypomina powiedzenie: "dać małpie brzytwę". Brzytwą jest internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBOZ SMIERCI C=X A2-Ursynow "godnym" nastepca Auschwitz-Birkenau :( IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.12.04, 12:44 "projekt" A2-Ursynow historia umiesci obok "projektu" Auschwitz-Birkenau tak samo jest i to "oplacalne przedsiewziecie" tylko nie mowcie, ze obrazam uczucia osob ktore przez ten Oboz Smierci lub ich krewni przeszli. Wiem o czym mowie, moja rodzina jest dotkliwie pokrzywdzona przez zbrodnicze rezimy - ZNAM TA "POETYKE" POGARDY DLA GODNOSCI LUDZKIEJ ktora ZNOW POWRACA !! NIEDOCZEKANIE WASZE, KANALIE !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx OBRAZASZ PAMIEC OFIAR... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 17:04 ...zamordowanych w Auschwitz. Czy Ty w ogole czasem zdajesz sobie sprawe z tego co piszesz??? Biorac pod uwage inne Twoje wpisy na forum, to poprostu NIE. ALE TERAZ PRZEGIOLES PALE! Teraz dopiero mozna zobaczyc poziom osob protestojacych przeciwko tej trasie. Poziom "naszych", badziewlandzkich "ekologow" i stosowana przez nich argumentacje. Wstyd mi za tych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek bzdury gadasz - spaliny zabijaja niewinnych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.04, 17:35 nowotwory - to powolna i bolesna smierc po trupach do lewej kasy daza truciciele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZYPOMINAM PRZYPOMINAM IP: *.chello.pl 21.12.04, 17:38 nie obrażam lecz przypominam do czego dochodzi kiedy godność człowieka jako pierwsza staje się ofiarą... powtarzam: moja rodzina mocno doświadczyła despotyzmu zbrodniczych reżimów i wiem, że jest wielce słuszne we właściwej chwili PRZYPOMNIEĆ! Ofiary tego by sobie życzyły, żeby głos przeciętnych "zwykłych" ludzi coś znaczył ponad PÓŁ WIEKU po "wyzwoleniu" i pokonaniu MACHINY OPRAWCÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: A2-Ursynow "godnym" nastepca Auschwitz-Birken IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.12.04, 22:55 Człowieku, zastanów się co ty piszesz!!! Trochę szacunku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu222 Re: A2-Ursynow "godnym" nastepca Auschwitz-Birken IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.12.04, 19:00 Tak jest! A berliński ring to hitlerbahn ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek A2-Ursynow "godnym" nastepca Auschwitz-Birken IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.04, 07:43 hipokryzja nie pozwala nazwac zabijania - zabijaniem i megaprzekretu - zlodziejstwem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scorpio Re: A2-Ursynow "godnym" nastepca Auschwitz-Birke IP: *.aster.pl 24.12.04, 00:25 ŁOŁ! Ktoś tutaj truje bardziej, niż wszystkie autostrady razem wzięte. No nic, WSZYSTKIM, w również trującym, ŻYCZĘ SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek A2-Ursynow "godnym" nastepca Auschwitz-Birkenau IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.04, 08:37 a ja tobie zycze zebys zaczal pisac z sensem - albo wcale Odpowiedz Link Zgłoś