Dodaj do ulubionych

Aplikacja globułki dopochwowej- problem

11.10.07, 18:13
Hej zakładam kolejnego posta z nadzieją że ktos mi odpowie, pierwszy raz w życiu bede aplikować globułkę o nazwie Macmiror Compelx 500, gin przepisała mi 6 tabletek na malutkiego grzybka. Czy aplikuje się je normalnie tak jak tampona do samego środeczka do końca?? to nie wypłynie ze mnie i wchłodnie się czy jak?? Kiedy najlepiej zaaplikowac??
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaaaaaaa Re: Aplikacja globułki dopochwowej- problem IP: 217.98.20.* 11.10.07, 18:17
      A ULOTKI NIE MA?????????????????????????????????????????

aplikuje sie palcem, jak naglebiej, najlepiej na noc - wtedy lek tak
      szybko nie wyplywa jak w dzien, gdy chodzisz. Ale i tak go troche
      rano wyplynie, wiec wloz wkladki.

ot i cala "filozofia"
      • brokatowymotyl Re: Aplikacja globułki dopochwowej- problem 11.10.07, 18:20
        smilesmile oki dzieki, wiem że to głupie, ale od tego jest forum żeby zapytać, pierwszy raz w życiu mam małą infekcje, niby to "grzybek" lecz 0 objawów, ale ginekolożka chyba lepiej się zna.
        • Gość: aaaaaaaa Re: Aplikacja globułki dopochwowej- problem IP: 217.98.20.* 11.10.07, 18:26
          jasne, forum jest od tego, zeby pytac, ale pamietaj, ze ulotka jest
          po to, zeby ją czytac.
          zdrowka zycze.
          • brokatowymotyl Re: Aplikacja globułki dopochwowej- problem 11.10.07, 18:28
            Wiem Dziekuje, ulotke juz przestudiowałam, ale zawsze dla pewnosci wole wskoczyć na forum i się dowiedzieć od osób które już stosowały. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka