Dodaj do ulubionych

Osiedle JARY - nowe forum

IP: 212.160.172.* 21.12.05, 15:12
Znalazłem nowe forum dla mieszkańców Osiedla Jary.
Dla zainteresowanych podaje linka:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35787
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciekawski Re: Osiedle JARY - nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 19:22
      Zobaczymy, jak długo to forum pociągnie! Na razie dwie-trzy osoby coś
      naskrobały.
      • totempotem Re: Osiedle JARY - nowe forum 22.12.05, 23:47
        jak przyjdzie troll to się rozrusza...
        • Gość: Jarowicz Re: Osiedle JARY - nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:02
          Totempotem, takim trollem to możesz być TY - biegasz po wszystkich forach,
          chociaż wydaje mi się, że od Jarów jesteś raczej daleko!
          • Gość: sąsiadka Re: Osiedle JARY - nowe forum IP: *.acn.waw.pl 23.12.05, 09:15
            > Totempotem, takim trollem to możesz być TY - biegasz po wszystkich forach,
            > chociaż wydaje mi się, że od Jarów jesteś raczej daleko!

Do Jarów ma dość niedaleko.
            • Gość: Jarowicz Osiedle JARY - nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:23
              Ale nawet jak ma blisko do Jarów, to sprawy spółdzielców są jej dosyć obce!
              • Gość: sąsiadka Re: Osiedle JARY - nowe forum IP: *.acn.waw.pl 23.12.05, 09:38
                > Ale nawet jak ma blisko do Jarów, to sprawy spółdzielców są jej dosyć obce!

A czy to jej przeszkadza w trollowaniu?:) Do tej pory nie przeszkadzało:)
                • Gość: Jarowicz Osiedle JARY - nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:44
                  Chyba rzeczywiście było zbyt wcześnie dla mnie, napisałem bez zastanowienia -
                  lepiej niech trolluje gdzieś indziej bo zbyt dużo ważnych sprawa jest do
                  dyskusji na nowym forum osiedla Jarów. A mieszacze( a taka mi totempotem
                  utkwiła w pamięci) nie są potrzebni, bo niby po co.
                  • totempotem Re: Osiedle JARY - nowe forum 23.12.05, 22:41
                    coś nieuważnie czytasz i kłopoty z pamięcią masz...mogę Ci zorganizować kilka
                    osób atakująych po każdym zdaniu...wtedy zobaczymy, czy nie pokusisz się o
                    odpowiedź...sądząc po chęci do ataków, zostałbyś super trollem...
            • totempotem Re: Osiedle JARY - nowe forum 23.12.05, 22:38
              ooo kolejny troll- atakujesz rozmówcę
          • totempotem Re: Osiedle JARY - nowe forum 23.12.05, 22:36
            pokaż mi te wszystkie fora, po których rzekomo biegam...poza tym,abstrachując
            już od tego czy prawda to czy fałsz, to czy pisanie na kilku forach jest
            niezgode z netykietą ?...
    • java9 Re: Osiedle JARY - nowe forum 23.12.05, 10:05
      szkoda, że nam się forum Ursynów rozczłonkuje.
      • Gość: . Re: Osiedle JARY - nowe forum IP: *.acn.waw.pl 23.12.05, 10:17
        > szkoda, że nam się forum Ursynów rozczłonkuje.

Java roczłonkowała się na totempotem i jakoś sobie radzi.
        • silvio1970 Re: Osiedle JARY - nowe forum 23.12.05, 10:18
          Gość portalu: . napisał(a):

> > szkoda, że nam się forum Ursynów rozczłonkuje.
          >
          > Java roczłonkowała się na totempotem i jakoś sobie radzi.

żeby tylko
          • Gość: Jarowicz Smutna rzeczywistość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 10:35
            Pojawiło się do tej pory 11 postów w wątku i już okazuje się, że połowa z nich
            to bełkot. Stale ci sami autorzy, nie mają praktycznie nic do powiedzenia, ale
            walą bezmyślnie w klawiaturę aby zaistnieć nie wiadomo dla kogo, w kolejnym
            wątku.
            Może lepiej gdyby zrobili porządek w chałupie albo pobiegli na ostatnie zakupy,
            bo pomimo nadludzkich wysiłków, nic sensownego z siebie raczej nie wyduszą!
            • silvio1970 Re: Smutna rzeczywistość 23.12.05, 10:37
              Gość portalu: Jarowicz napisał(a):

> Może lepiej gdyby zrobili porządek w chałupie albo pobiegli na ostatnie
              zakupy,
              >
              > bo pomimo nadludzkich wysiłków, nic sensownego z siebie raczej nie wyduszą!

Więcej wiary w człowieka!
            • java9 Re: Smutna rzeczywistość 23.12.05, 10:40
              ja wyraziłam swoje zdanie, a Tobie życzę więcej luzu,
              pozdrawiam
            • lewe_oko Re: Smutna rzeczywistość 23.12.05, 10:51
              Nihil novi, Jarowiczu... :-(
            • totempotem Re: Smutna rzeczywistość 23.12.05, 22:42
              a jarowicz i sąsiadka napisali prawie wszystkie...
      • silvio1970 Usrynów dla Ursynowian 23.12.05, 10:34
        java9 napisała:

> szkoda, że nam się forum Ursynów rozczłonkuje.

a włąsnie że nie. to forum powino byc dla rdzennych mieszkańców Ursynowa
        właściwego. A nie żadnych tam jaraczy, natolińczyków czy kabaczków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka