Gość: jarek IP: 212.160.172.* 21.12.05, 15:12 Znalazłem nowe forum dla mieszkańców Osiedla Jary. Dla zainteresowanych podaje linka: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35787 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciekawski Re: Osiedle JARY - nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 19:22 Zobaczymy, jak długo to forum pociągnie! Na razie dwie-trzy osoby coś naskrobały. Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Osiedle JARY - nowe forum 22.12.05, 23:47 jak przyjdzie troll to się rozrusza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarowicz Re: Osiedle JARY - nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:02 Totempotem, takim trollem to możesz być TY - biegasz po wszystkich forach, chociaż wydaje mi się, że od Jarów jesteś raczej daleko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiadka Re: Osiedle JARY - nowe forum IP: *.acn.waw.pl 23.12.05, 09:15 > Totempotem, takim trollem to możesz być TY - biegasz po wszystkich forach, > chociaż wydaje mi się, że od Jarów jesteś raczej daleko! Do Jarów ma dość niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarowicz Osiedle JARY - nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:23 Ale nawet jak ma blisko do Jarów, to sprawy spółdzielców są jej dosyć obce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiadka Re: Osiedle JARY - nowe forum IP: *.acn.waw.pl 23.12.05, 09:38 > Ale nawet jak ma blisko do Jarów, to sprawy spółdzielców są jej dosyć obce! A czy to jej przeszkadza w trollowaniu?:) Do tej pory nie przeszkadzało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarowicz Osiedle JARY - nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:44 Chyba rzeczywiście było zbyt wcześnie dla mnie, napisałem bez zastanowienia - lepiej niech trolluje gdzieś indziej bo zbyt dużo ważnych sprawa jest do dyskusji na nowym forum osiedla Jarów. A mieszacze( a taka mi totempotem utkwiła w pamięci) nie są potrzebni, bo niby po co. Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Osiedle JARY - nowe forum 23.12.05, 22:41 coś nieuważnie czytasz i kłopoty z pamięcią masz...mogę Ci zorganizować kilka osób atakująych po każdym zdaniu...wtedy zobaczymy, czy nie pokusisz się o odpowiedź...sądząc po chęci do ataków, zostałbyś super trollem... Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Osiedle JARY - nowe forum 23.12.05, 22:38 ooo kolejny troll- atakujesz rozmówcę Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Osiedle JARY - nowe forum 23.12.05, 22:36 pokaż mi te wszystkie fora, po których rzekomo biegam...poza tym,abstrachując już od tego czy prawda to czy fałsz, to czy pisanie na kilku forach jest niezgode z netykietą ?... Odpowiedz Link Zgłoś
java9 Re: Osiedle JARY - nowe forum 23.12.05, 10:05 szkoda, że nam się forum Ursynów rozczłonkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Osiedle JARY - nowe forum IP: *.acn.waw.pl 23.12.05, 10:17 > szkoda, że nam się forum Ursynów rozczłonkuje. Java roczłonkowała się na totempotem i jakoś sobie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: Osiedle JARY - nowe forum 23.12.05, 10:18 Gość portalu: . napisał(a): > > szkoda, że nam się forum Ursynów rozczłonkuje. > > Java roczłonkowała się na totempotem i jakoś sobie radzi. żeby tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarowicz Smutna rzeczywistość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 10:35 Pojawiło się do tej pory 11 postów w wątku i już okazuje się, że połowa z nich to bełkot. Stale ci sami autorzy, nie mają praktycznie nic do powiedzenia, ale walą bezmyślnie w klawiaturę aby zaistnieć nie wiadomo dla kogo, w kolejnym wątku. Może lepiej gdyby zrobili porządek w chałupie albo pobiegli na ostatnie zakupy, bo pomimo nadludzkich wysiłków, nic sensownego z siebie raczej nie wyduszą! Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: Smutna rzeczywistość 23.12.05, 10:37 Gość portalu: Jarowicz napisał(a): > Może lepiej gdyby zrobili porządek w chałupie albo pobiegli na ostatnie zakupy, > > bo pomimo nadludzkich wysiłków, nic sensownego z siebie raczej nie wyduszą! Więcej wiary w człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
java9 Re: Smutna rzeczywistość 23.12.05, 10:40 ja wyraziłam swoje zdanie, a Tobie życzę więcej luzu, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Smutna rzeczywistość 23.12.05, 22:42 a jarowicz i sąsiadka napisali prawie wszystkie... Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Usrynów dla Ursynowian 23.12.05, 10:34 java9 napisała: > szkoda, że nam się forum Ursynów rozczłonkuje. a włąsnie że nie. to forum powino byc dla rdzennych mieszkańców Ursynowa właściwego. A nie żadnych tam jaraczy, natolińczyków czy kabaczków. Odpowiedz Link Zgłoś