Gość: zuza IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 07.10.03, 16:32 co sadzicie o tej stacji, czy ktos z Was tam tankuje? Slyszalam, ze moze tam byc trefne paliwo. Ktos na forum skarzyl sie, ze mu silnik dziwnie chodzi. pozdrawiam, Z. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yogi Re: Neste przy Leclercu IP: 62.233.164.* 09.10.03, 12:57 Ja tam tankuję ale nic takiego nie zauważyłem. Wiem jednak na 100% że automat potrafi połknąć banknot. Osobiście polecam ORLEN przy Megasamie. Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: Neste przy Leclercu 09.10.03, 15:38 Tankuję na Neste, nigdy nie było żadnej wpadki. Ale polecam stację przy Auchan na Puławskiej, taniej a paliwo bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sambik Re: Neste przy Leclercu IP: 62.29.137.* 10.10.03, 16:32 tankuję tam od roku i nie mam żadnych kłopotów. nie słyszałem żeby "było tam trefne paliwo" albo "na 100 % połykało banknoty". płacę kartą :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Neste przy Leclercu IP: *.acn.pl 10.10.03, 17:17 Tankuje tam od dawna.Tanie i dobre paliwo - bez klopotow. Koledze raz polknieto banknot.Jest podany telefon.Zadzwonil pod ten numer - byla 5,30 rano.Powiedzial co sie stalo.Umowil sie z facetem na popoludnie.Okazuje sie ze byl kolega zarejestrowany w wideo kamerze.Facet tez zrobil remanent z automatu.W ciagu kilkunastu sekund od przyjazdu dostal zwrot gotowki i przeprosiny. Odpowiedz Link Zgłoś