Dodaj do ulubionych

E-dziennik czy e-bubel

IP: *.progman.pl 13.09.10, 08:27
Ja z kolei polecic moge uzywany w naszej szkole najbardziej zaawansowany tego typu system wspierajacy prace nauczycieli iDziennik ( www.idziennik.edu.pl ) - w tym momencie jest to jedyne tak kompleksowe rozwiazanie informatyczne umozliwiajace pelna rezygnacje z tradycyjnego dziennika w szkole.
Obserwuj wątek
    • Gość: qarola E-dziennik czy e-bubel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 12:09
      a mnie sie wydaje, że jak sie zainwestuje w porządny system ,to problem wycieku danych na pewno sie nie zdarzy, po za tym , jest to duża wygoda dla nauczycieli i dla rodziców, którzy mogą lepiej monitorować postępy w nauce swoich pociech , ja uważam, że szkoła też powinna iść z postępem , tu można sobie poczytać o tym systemie www.eszkola24.pl/czym-jest-wirtualna-szkola
      • Gość: marika Re: E-dziennik czy e-bubel IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.11, 22:05
        Jak ze wszystkim co nowe, wszyscy obawiają się trochę tych elektronicznych dzienników. Jednak wydaje mi się, że mogą one zdać egzamin. Dzięki nim nauczyciele będą mieli mniej roboty, a rodzice przynajmniej mają ciągły dostęp do informacji o ocenach. Na pewno warto w takie rozwiązanie zainwestować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka