Dodaj do ulubionych

Sądziłem,że Róża Thun ma oprócz pustego śmiechu

IP: *.core.lanet.net.pl 02.05.04, 17:56
ma jeszcze coś do powiedzenia w dzisiejszy Czarnym psie czy .......
Choć poseł Pęk nie jest moim ulubieńcem,to jednak liczyłem, że pani Thun coś sensownego jemu powie.
Bardzo mnie rozczarowała.
A von Biber coś tam!? Starowieyski poruszył bardzo istotny temat: 40czy45%

Ale najbardziej podobała mi się wypowiedź muzyka. Miał racje. Obawy i sceptycyzm wielu krajan wobec naszej bytności w UE bierze się z nierzetelnych, sprzecznych, czasem kłamliwych informacji na temat skutków przynależności. Nie mówią już wiarygodności niektórych agitatorów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiki Re: Sądziłem,że Róża Thun ma oprócz pustego śmiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 12:26
      Pani Róża nie ma nic do powiedzenia, gorzej że także jej wiedza na tematy UE
      jest dziurawa jak durszlak. Obserwowałam ją na paru imprezach i nigdzie nie
      wykroczyła poza sztampę i żałosny banał
      • Gość: klajster O Jezu! IP: 195.94.206.* 04.05.04, 14:05
        Jakiez to straszne bylo; musiala sie smiac, bo nie miala absolutnie nic, ale to
        nic, do powiedzenia! To bylo koszmarne i zaluje, ze Skowronski nie zareagowal.
        Pomijam juz kwestie, ze Mikke jest jednak starszy i dobre wychowanie nakazuje
        szacunek dla siwizny. Nieprawdopodobna wrecz blazenada i wyglup - strasznie mi
        przykro, ze wsrod rodakow nie da sie normalnie porozmawiac o unii... Nie
        rozumiem dlaczego tak sie stalo.
    • Gość: kw Re: Sądziłem,że Róża Thun ma oprócz pustego śmiec IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.04, 16:15
      Pani Thun wykazała swoim zachowaniem że tzw. dobre pochodzenie nie jest
      równoznaczne z klasą, dobrym wychowaniem. Mimo że nie jestem eurosceptykiem
      odbieram Różę Thun broniącą spraw europejskich, a szczególnie niemieckich jak
      wystąpienia członka niemieckiej V kolumny. Zachowuje sie jakby
      gardziła "polaczkami".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka