Gość: krootki IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.06.04, 17:20 co za bzdura. nie macie o czym pisac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ketill Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 17:25 W życiu takich pierdoł nie czytałem... Ważne problemy egzystencjalne są tutaj poruszane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Down Regent Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: 66.144.4.* 18.06.04, 17:41 O jeeeeezzzuuuuu! To idz sobie pobiegaj i weź do wakamana muzyke poważna, albo najlepiej najeb się przed lustrem "na poważnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Osiecka Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.tift.k12.ga.us / 168.10.79.* 18.06.04, 17:45 Ale najpierw zanuć sobie moją piosenkę, którą napisałam specjalnie dla samobójców: Gdzieś w hotelowym korytarzu krótka chwila Splecione ręce i na plaży oczu błysk Wysłany w biegu krotki list Stokrotka śniegu, dobra myśl To wciąż za mało , moje serce, żeby żyć Uciekaj skoro świt Bo potem będzie wstyd I nie wybaczy nikt Chłodu ust twych Deszczowe wtorki, które przyjdą po niedzielach Kropelka żalu, której winien jesteś ty Nieprawda, że tak miało być Że warto w byle pustkę iść To wciąż za mało, moje serce, żeby żyć Uciekaj skoro świt Bo potem będzie wstyd I nie wybaczy nikt Chłodu ust, braku słów Odloty nagłe i wstydliwe, niezabawne Nic nie wiedzący, a zdradzony pies czy miś Żałośnie chuda kwiatów kiść I nowa złuda, nowa nić To wciąż za mało, moje serce, żeby żyć Uciekaj skoro świt Bo potem będzie wstyd I nie wybaczy nikt Chłodu ust twych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lecze kaca Nie znosze jak mi klapa spada na glowe gdy rzygam IP: 210.204.128.* 18.06.04, 18:09 Musze ja wtedy podtrzymywac, a ona spada, lapie ja, ona znow spada, podtrzymuje, ona ciagle spada i spada i spada. Nie chce sie trzymac. Tego wlasnie nienawidze w klapach sedesowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L33 Re: Nie znosze jak mi klapa spada na glowe gdy rz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.06.04, 10:34 Masz rację gościu, mnie też to wkurza. Najgorsze są takie klapy, gdzie jeszcze jest obicie z futra. Nie dość, ze przyciska łeb, to jeszcze kręci od kurzu w nosie. Wiesz jak to jest, kiedy rzygasz i musisz jeszcze kichnąć. A co jak jeszcze masz np. rozwolnienie. Kuran, koniecznie trzeba zamknąć drzwi do kibla, żeby nie obryzgać drugim końcem przedpokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arka Gdynia Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski s... IP: 148.223.251.* 18.06.04, 17:28 ...Z grymasem wdrapałem się na sedes. Zimna deska klozetowa wywołała nieprzyjemny dreszcz. Jakby tylko na ten sygnał czekał układ wydalniczy. Najpierw wydobył się wiatr. Krótki, acz przeraźliwy. Ze swoją akustyką wzmocnioną przez ceramiczną muszlę działającą niczym pudło rezonansowe Ibaneza. Napięcie mięśni wzmogło, przez usta dziecka przecisnął się zduszony jęk. Chlupnięcie oznajmiło pozbycie się pierwszej części balastu. Ale apogeum jednej z naturalnych czynności ludzkich miało dopiero nadejść. Zamknięcie oczu, delikatne rozluźnienie mięśni i pozwolenie organizmowi na samoczynne opróżnianie się z nadmiaru niepotrzebnej masy odżywczej powinno pomóc. Organizm i tym razem nie zawiódł. Wydalał z siebie kolejne cząstki, przerywając raz po raz tą żmudną operację przedmuchaniem jelita i otworu wylotowego gazem pod ciśnieniem. Punkt krytyczny minął. Teraz można było nawet pomachać nogami czy rozejrzeć się po ubikacji w poszukiwaniu nowych pajęczyn tudzież ubytków w ceramicznej obudowie ścian. Ale jak każda czynność tego świata musiała się kiedyś zakończyć. Zmyślne układy ludzkiego organizmu poinformowały centrum dowodzenia, że pora już zakończyć jeden z elementarnych, cudów życia... Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski 18.06.04, 17:38 Hey,fajny artykuł :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek TO JEST TREŚĆ BARDZO ODPOWIEDNIA DO GAZETY WYBORCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 21:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Mój Maciuś uwielbia patrzeć jak siusiam do zlewu!! IP: *.administracion.servidores.com / *.eu.verio.net 19.06.04, 12:39 Ja leję do zlewu! polecam!!! Stawiam jedną nogę na krawędzi zlewu i się nachylam nad zlew. Super rozkoszne, podniecające, sexy, ekscytujące, emocjonujące - tak nazwałabym siusianie do zlewu. Mój Maciuś uwielbia patrzeć jak siusiam do zlewu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suczka Re: Mój Maciuś uwielbia patrzeć jak siusiam do zl IP: *.telefonica / 216.184.103.* 25.06.04, 02:02 Ja takze siusiam czasem do zlewu, w taki sposób. Odkrylam nowy ekscytujacy sposob z siusianiem. Chce mi sie siku w domu zdejmuje majteczki i siusiam na podloge w kuchni. Przedtem zapraszam mojego ukochanego. To jest super!!!!!!!!!!!!!! Po siusianiu trzeba wszystko zetrzec scierka, ale i tak warto sobie posiusiac na podloge. W ogole chodzenie po domu nago jest ekscytujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.home.cgocable.net 19.06.04, 03:00 A daczego faceci nie potrafia po prostu usiasc i normalnie sie odlac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saj Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.06.04, 10:18 a dlaczego baby nie moga jak czlowiek odlac sie na stojaco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fagas ODROBINE SZACUNKU DO MEZCZYZN BABO!!! IP: *.chello.pl 19.06.04, 12:08 Ja znam facetów co siadaja na deske, a ty znasz kobiety co staja? Nie. No wlasnie!!! Glupia Babo!!! Skoro nas stac, zeby czasami usiasc, to was niech bedzie stac, zeby czasami stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 11:49 ja potrafie i często tak robie , ale jak mi rano moja wielka pała stoi , to i tak lekko deske obsikam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybinka Re: Jakie te baby popieprzone.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.06.04, 17:47 "Nie opuszczał deski. Rzuciłam go". Ubawiłoby mnie to, gdyby nie to, że trudno śmiać się z głupoty.. heh życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina23 A TY ZA CO RZUCIAŁS CHŁOPAKA? IP: 5.5R* / *.as2532.sol.superonline.com 18.06.04, 18:02 rzucałaś w ogóle jakiegoś kiedykolwiek? Niestety, w takich sytuacjach zawsze chodzi o drobiazgi. Ja rzuciłam kiedyś takiego jednego dlatego, że co trzecie zdanie kończył krótkim zapytaniem "co, nie?". Dalam mu czas - dwa miesiące, zeby się oduczył "co, nie?". Przez tydzień nie mówił, ale przy pierwszym spotkaniu w towarzystwie ze znajomymi, powiedział "co, nie?". To był jego koniec. A fajny chłopak był. Inteligentny, doktorat, przystojny, 180, Audi A6... No i co moja droga. Deska sedesowa to tez bardzo wazna sprawa. Moze ty po prostu nie jestes wymagająca? a trzeba się cenić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: A TY ZA CO RZUCIAŁS CHŁOPAKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 19:49 Ja rzucilem swojego chlopaka bo nie chcial mi zrobic loda.Glupi pedal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A TY ZA CO RZUCIAŁS CHŁOPAKA? IP: 217.153.29.* 18.06.04, 23:53 no więc, życzę Ci suczko, żebyś spotkała tego wymarzonego, żebyście spłodzili stadko dzieciaczków i żeby CIĘ NA KONIEC KOPNĄŁ W DUPĘ Z POWODU POWSTAJĄCEJ W KĄCIKU UST ZMARSZCZKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dotti Re: A TY ZA CO RZUCIAŁS CHŁOPAKA? IP: 80.233.247.* 19.06.04, 13:13 Widze, ze kompletnie nie rozumiesz i male szanse, ze kiedys zrozumiesz kobiety. Miendzy nami, a wami jest za duza przepasc intelektualna. Obys trafil na taka, z ktora ci bedzie dobrze. Ja jej serdecznie wspolczuje. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olala! Re: Jakie te baby popieprzone.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 08:57 Gość portalu: Rybinka napisał(a): > "Nie opuszczał deski. Rzuciłam go". Życie z tobą to prawdziwy koszmar, dłużej tego nie zniosę, jestem na granicy załąmania- żegnaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umywalka Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 18:52 A kto sika do umywalki? Mi sie czasem zdarza jak jestem pijany. :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iggor Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: 217.153.143.* 19.06.04, 09:20 hej :) ja sikam często do umywalki. niestety czasem przy tej okazji wypadają mi włosy i potem wszyscy wiedzą... albo czasem jak nie opłuczę to zostają takie żółte zacieki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L33 Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.06.04, 10:36 Hm, wyciągasz wcześniej naczynia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: 217.153.143.* 19.06.04, 10:46 hm, znaczy się generalnie sikam w łazience, tam nie ma naczyń... a jest ktoś kto chodzi się odlewać do kuchni???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuz W Niemczech problem nie istnieje IP: 82.154.0.* 18.06.04, 18:56 W Niemczech, tudzież w innych krajach, problem opuszczania deski klozetowej nie istnieje. Mężczyźni sikają na siedząco. I jakoś im korona z tego powodu z głowy nie spada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: W Niemczech problem nie istnieje IP: 207.241.176.* 18.06.04, 19:02 Popieram, w domciu zawsze siadam a po imieninach gdy goscie sikaja na stojaco to szorowanie WC i scian pewne bo chlopy te wredne, zawsze otrzepuja na koniec te ostatnia kropelke i zawsze ona leci gdzies na sciany lub podloge (tak jak by nie mogli jej zabrac w majtki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam M. Re: W Niemczech problem nie istnieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 19:47 Choc bys strzasal 3 tygodnie, Zawsze kropla spadnie w spodnie :-))) A tak serio, to ciezko sie sika na siedzaco bo od razu zachciewa sie czegos grubszego :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.chello.pl 18.06.04, 19:00 "[...] 25-letnia Hanka Szczepek z Ursynowa wspomina swoją mękę sprzed dwóch lat. [...]Kiedy korzystam z ubikacji po tobie, najpierw muszę deskę położyć na sedesie, a potem jeszcze umyć ręce, żeby móc się higienicznie załatwić.[...]" A jeśli deska będzie leżała cały czas na sedesie, to on bedzie musiał ją podnieść, apotem jeszcze umyć ręce, żeby móc się higienicznie załatwić. Typowa babska logika (albo egoizm). :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scholastyk Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 20:26 weż ty się za coś porządnego kurwa feministko zakichana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Nie ma jak nocnik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 21:15 ale jeśli już deska to najlepiej gdyby panie nauczyły się na stojąco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Trochę nie na czasie ten news, ale nie szkodzi IP: *.acn.waw.pl 18.06.04, 19:03 Ten artykuł został napisany w listopadzie 2002, można ściągnąć ze strony autora, www.msu.edu/~choijay/ Na tej stronie jest też jest link do StrangEconomics, gdzie został opublikowany w czerwcu 2003. Tak czy siak, praca już co najmniej od roku jest dostępna w sieci i przez ten czas nie ma "rewolucyjnych skutków" :) Ale nie szkodzi, bez gazeta.pl ciężko by było o artykule usłyszeć. Polecam StrangEconomics, jest tam znacznie więcej odjechanych prac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.06.04, 19:21 Trzeba zacząć od tego, że samo sikanie na stojąco w domu, do sedesu, jest bardzo nie higieniczne - spróbujcie to robić bez ubrania na sobie - przecież to się wszędzie rozbryzguje - ochyda!!! Nie wiem jak jest u wszystkich facetów, ale wszyscy moi dotychczasowi partnerzy sikają na siedząco, więc nie ma problemu, kto ma później myć ściankę koło toalety i podłogę w koło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umywalka Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 19:44 Dlatego lepiej zamontowac sobie pisuar, ewentualnie sikac do umywalki :) Oczywiscie w przypadku umywalki nalezy odkrecic wode i sikac w okolice strumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.ds.uni.wroc.pl 18.06.04, 20:23 A powiedz mi sylo jak wszyscy Twoi dotychczasowi partnerzy robia to z samego rana, gdy ptaszek jest w zwodzie. Zgodnie z wszystkimi prawami nie jest mozliwe wtedy trafic do muszli. Musi byc jakis inny trik. Bardzo chcialbym wiedziec, jak to przebiega. Moze spytaj sie partnera i podziel sie tymi cennymi uwagami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.75-136-217.adsl.skynet.be 18.06.04, 19:43 wy faceci nigdy w niczym nie widzicie problemu!ciekawe jak byscie sie poczuli w naszej roli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 18.06.04, 20:10 o ludzie!!!!!!!!!!nawet nigdy nie pomyslalam/a jestem juz z mezem 13 lat/ze to moze stanowic jakis problem.Rozstawac sie z powodu deski? Co za nonsens....no chyba ,ze ktos nie ma powazniejszych problemow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 21:20 Typowe myślenie warszawskich panienek i całej warszawy, zburzyc to miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 18.06.04, 21:23 Dlatego rozumiem Jana Himilsbacha. Opowieść głosi, iż kiedyś dzieląc pokój hotelowy z jakimś innym aktorem na samym początku spytał: - to jak, lejemy do umywalki czy nie ? I to jest cała prawda o męskich potrzebach. Sedes służy do kupy, do siusiania jest pisuar. A jak nie ma pisuaru to... Odpowiedz Link Zgłoś
qassaq Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski 18.06.04, 21:58 A i Bohumil Hrabal (Dobranocki dla Cassiusa, rozdz.10. Kocia maskarada czyli spowiedź bez rozgrzeszenia): ..."i ciagle w ten sam sposób szczam do umywalki"... (Żeby już autorytet był z górnej półki...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 18.06.04, 21:27 rzucic chlopaka z powodu deski, co za glupia baba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoczyca Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.04, 21:41 Przeciez nie poweidziala, ze TYLKO I WYLACZNIE z powodu deski. Poza tym, jak kto niereformowalny, to z reguly tak po calosci...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianna Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.umd.edu 18.06.04, 21:49 Nie tylko bzdurny temat na artykul ale tez kompletna klapa jezeli chodzi o logike: tylko dlatego, ze mezczyzni nie potrafia zapamietac aby polozyc deske sedesowa tam, gdzie ona zostala skonstruowana aby byc nie znaczy, ze jest to najbardziej ekonomicznym z posuniec! Mezczyzni czasem maja niesamowicie daleko i do ekonomii i do logiki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek TEMAT WYBITNIE PASUJĄCY GAZECIE WYBORCZEJ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 21:54 Odpowiedz Link Zgłoś
qassaq TEMAT WYBITNIE PASUJĄCY na deszczowy weekend! 18.06.04, 22:05 Temat raczej dla "Wysokich Obcasów". A tak wogóle, to czy naprawdę nie można trafić w samo sedno, nie rozpraszając sie po jakichś deskach?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: TEMAT WYBITNIE PASUJĄCY na deszczowy weeke IP: 5.5R* / 4.17.141.* 19.06.04, 12:29 Tez sie nad tym zastanawiałam. Ogólnie pewnie nie jest to problemem. Problem zaczyna się, gdy mężczyzna jest pijany. To właśnie wtedy nie chce mu się siadać. Stoi tak nad kiblem, opiera się ręką o ścianę i leje po podłodze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helge Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:14 Gdzie tu 'klapa jeśli chodzi o logikę'? Przeczytaj sobie oryginalny artykuł Jay Choia i spróbuj z nim polemizować. Gościu udowodnił w przekonywujący sposób, że 'samolubna' reguła 'zostawiam deskę tak jak chcę' (to dotyczy obu płci) jest najbardziej ekonomiczna, no chyba że mają miejsce drastyczne dysproporcje jeśli chodzi o płeć użytkowników toalety, tudzież koszty opuszczenia/podniesienia deski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iggor Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: 217.153.143.* 19.06.04, 09:30 zaraz zaraz. przez kobiety przemawia lenistwo. chcą żeby facet A) podnosił deskę B) opuszczał deskę. a same nie chcą robić NIC. może proponuję podział prac. Mężczyźni zawsze deskę sobie podnoszą a kobiety zawsze ją sobie opuszczają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Nie muszą podnosić ani opuszczać. IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.04, 22:43 Szczamy po damsku. Opuszczamy spodnie i siadamy bo w postawie stojąc bryzga z sedesu na boki. To damskie zwycięstwo potrafi szokować moich rodaków gdy przyjeżdżają tu do mnie w odwiedziny ale większość moich znajomych nie robi z tego problemu. Problem to mam ja bo przecież nie moja żona przekonuje moich znajomych z Polski gdy do mnie wpadną. Udzielam instruktażu, tłumaczę i widzę często w ich oczach litość;) Uznaliśmy racje pań bo nawet gdy deska jest podniesiona bryzgi trafiają na górną część sedesu i woda tego nie zmyje. Rzecz dzieje się w BRD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po_opuszczeniu_des DZWOŃ NA TEL: (22) 498 1507 - WIESENTHAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurek chłopaki! lejemy do umywalki!!! IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 23:18 x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bil Re: chłopaki! lejemy do umywalki!!! IP: 62.233.177.* 20.06.04, 12:17 tak jest.Jeśli naszym Panienkom przeszkadza podniesiona deska / bo nieestetycznie i niehigienicznie / to siusiajmy do umywalki tam gdzie się też myje ząbki. Będzie wygodnie bo nie trzeba się nawet schylać do podniesienia deski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: chłopaki! lejemy do umywalki!!! IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 21.06.04, 00:35 Ale trzeba bedzie podskakiwac, zeby dostac ;]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Nie OPUSZCZAĆ DEKLA !! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 23:19 Skoro kobiety wywalczyły równouprawnienie to mamy takie samo prawo do dekla poniesionego jak one do opuszczoniego. Rozwiaznie jest proste : "ja będe dekile opuszczał ale ty musisz podnosić" Proste ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: can OOO... PRZESPALISCIE 1 KWIETNIA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:59 kurde... czasem nie rozsumiem facetow, z pewnych banalnych rzeczy robia sobie bastiony meskosci. ja nie jestem typowym facetem. np nie chce, by dla mnie dziwewczyna gotowala (chyba ze od czasu do czasu, dla swieta). z jakiego powodu? jak ktos ciekawy, to odpowiem. co do deski - ja ją sam podnosze i opuszczam - sam dla siebie. to prawda ze mozna nie trafic, wiec szczanie na deske to porażka. ja podnosze i opuszczam nie tylko deske, ale i klape. dla mnie kibel w stanie spoczynku powinien byc zamkniety. tak jest sprawiedliwie. czasem sikam na siedzaco. czasem do umywalki (jak ktos napisal w okolice strumienia). pod tym wzgledem jestem po prostu elastyczny na 101% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.b.pppool.de 19.06.04, 00:04 a co, myles kiedys klop kutasie po swoim syfie, ktory zostawiles, czy zonka znowu to zrobola...?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 19.06.04, 01:16 ten artykuł dał mi do myślenia. Od dziś będę szczał i srał na siedząco do zlewu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 08:43 pomysł niby dobry, ale daleko do papieru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olala Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 09:04 Gość portalu: junior napisał(a): > pomysł niby dobry, ale daleko do papieru. ...ale bidet pod ręką- dosłownie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Adamie Michniku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 04:08 Adamie Michniku naczelny redaktorze GW!!!!Skleroza cię atakuje czy co ???Nie masz o czym pisać!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
co.bylka Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski 19.06.04, 05:57 No tak teraz to na ogol siadam. Oczywiscie deske podnosze i opuszczam po sobie...nawet czasem jak trzeba to i przetre krople papierem toaletowym. Moze to brzmi glupio jak kawalek filmu "Dzien swira", ale uwazam to za czesc kultury osobistej....zwlaszcza jak jestesmy gdzies zaproszeni. Pamietam...pamiec jeszcze dobra, jak trudno bylo wysikac sie z porannym wzwodem.Panie to maja chyba niezla ucieche czytajac te wyznania...Oby nam sie dobrze sikalo, pelnym strumieniem! JZG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 06:32 Ja tam do dziurki zawsze trafię, choćby była nawet bardzo wąska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: northstar Re: Dlaczego faceci już nie muszą opuszczać deski IP: 212.244.77.* 19.06.04, 08:14 Niech siadaja, nie bedzie problemu. Zreszta czy deska podniesiona czy opuszczona , to i tak nie uchroni scian przed......a fuj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś