Gość: malg Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.crowley.pl 23.02.05, 13:56 nie chcę być męcząca, ale mam pytanie: czy nie można zwrócić wszystkim uwagi (należy powtórzyć, że wszystkim) prowadzącym rozmowy (a są to prowadzący, którzy jak rozumiem po ostatniej odpowiedzi redakcji na moje pytanie, orientują się świetnie w każdej sprawie, ponieważ ochoczo wypowiadają głośno swoje opinie)aby nie mówili np. "tą ustawę". każdy polonista doskonale mnie zrozumie i wie, ze należy powiedzieć "tę ustawę". Słyszę, jak ogromny kłopot mają z wymową słów angielskich, ale mówienie po polsku (nie po polskiemu) powinno być chyba drobnostką i oczywistością dla dziennikarskich znakomitości państwa radia. Poza tym czy pan Janiszewski musi zadawać pytania, określając jedną rzecz po kilka razy (np.czy padna jakies slowa, jakies wyrazy na temat ....). Może być niedokladnie, ale sens jest właśnie taki. To jest naprawdę bardzo denerwujące pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość I generalnie mniej dukania na antenie! IP: 212.191.169.* 23.02.05, 18:57 Skowroński może jest dobrym dziennikarzem, może w TV bardziej się stara, ale tutaj można umrzeć z irytacji, zanim wydali z siebie jedno kompletne zdanie. Zaremba z Nesweeka też powinien ograniczyć się do pisania, albo pilnie nawiedzić logopedę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /po/radnik Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.02.05, 00:47 Zanim napisze się posta, trzeba zajrzeć do słownika. Mylisz się, normatywistko od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malg Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.crowley.pl 28.02.05, 09:48 jeżeli się mylę, to proszę autora posta o uświadomienie mnie w jakiej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 28.02.05, 17:57 Dziekuję za uwagi, pracujemy nad sobą. To jest żywe radio, czasami w ferworze ginie poprawność. Co oczywiscie jest marną wymówką:) Będziemy się starać. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.acn.waw.pl 01.03.05, 17:59 > czasami w ferworze > ginie poprawność ???? czasami.... ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devastated Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.pharm.sanofi / *.sanofi.com 23.02.05, 14:51 Jestem zrozpaczony brakiem BBC o 19.00. Czy jest szansa na "zwrot" tego serwisu???? Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 28.02.05, 17:58 Proszę wybaczyć , że się zacytuję: Witam, BBC jest od 23.00 do 24.00 i tak juz zostanie. Zgadzam się z Panem, że jest wielu słuchaczy, którzy byli przywiązani do tych godzin, ale określenie "wielu" w tym wypadku jest relatywne i nieprecyzyjne. My się opieramy również na badaniach słuchalnośći i są one jednym z czynników, wg których ustalam ramówkę. Bardzo mi przykro, że niektórzy słuchacze są tymi decyzjami zawiedzeni, taką mam niewdzieczną rolę - kazda decyzja, którą podejmuję, jednych zadowala, a innych nie. Pociesza mnie tylko, że to wspólny los wszystkich szefów wszystkich mediów - proszę poczytać inne fora internetowe. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 23.02.05, 17:23 sluchalem waszej relacji ojurczyku.nie znacie faktow tonie zajmujcie stanowiska. od dzis was nie slucham.bye.bye. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna 451 Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:04 a oglądałeś ostatnią sesje RM Szczecina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarkDemond Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.igloonet.pl / *.igloonet.pl 26.02.05, 01:36 Mam pytanie i prośbę zarazem - Czy na antenie Tok FMu nie mogłaby się pojawić jakaś audycja mówiąca o nowościach ze świata nauki trwająca więcej niż 5min??? Myśle, że wielu osobom przypadłaby od razu do gustu. Skoro Tok FM to pierwsze radio informacyjne czemu na antenie nie ma PRAWIE wcale wiadomości naukowych.Idealnym pomysłem na TEN PROBLEM=[czytaj to co wyżej napisane] byłaby cykliczna cotygodniowa(a może codzienna ) audycja donosząca o wielu ważnych ciekawych i intersujacych wydarzeniach ze świata nauki!!! Serdecznie WAS Pozdrawiam DarkDemond Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 28.02.05, 18:02 W niedziele o 12.00 jest "Magazyn Nauki" Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAPLUTY agitka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 12:27 Jestem słuchaczem Waszego radia od lat. Mimo , że całkowicie zmieniło formułę od czasów Ogińskiego, nie przypuszczałem , że zmieni się w agitke. Słuchając komentarzy dowiaduję się , że już niebawem będę żył w kraju totalitarnym, z szalejącymi cieriezwyczajkami,inkwizycją . Tym podobne głupstwa można usłyszeć praktycznie o każdej godzinie .Jedynymi chwalebnymi wyjątkami są Pani Gawryluk i Pan Ziemkiewicz. Pozycja "na kolanach" nawet w obliczu "największych autorytetów"(!!???)jest-wg mnie- dla dziennikarza komprmitująca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAPLUTY AGITKA II IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.05, 11:02 PROPAGANDA NA CAŁEGO !!! . Właśnie słucham komentarzy na temat antyeuropejskiego fundamentalizmu Rokity !!! Są pewne granice propagandy i absurdu !!! Mam wrażenie ,że Z radia TOKFM robi się "RAdio Maryja inaczej" I nie jest to wypowiedź o personaliach - ale o szacunku dla słuchacza i prawdy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAPLUTY Re: AGITKA II IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.05, 14:47 jeszcze raz pozwolę sobie wyrazić opinię o dzisiejszej audycji.Tym razem już z rozbawieniem przyjąłem zgorszenie i niedowierzenie prowadzącego, gdy nie usłyszał od (jeśli dobrze pamiętam) za-cy red. nacz. Rzepy potwierdzenia faktu radykalizującej sie Platformy. Rozumiem , że dowolne medium , zwłaszcza prywatne , może mieć własne sympatie i antypatie. Jest to oczywiste. Ale na Boga trochę umiaru.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Dlaczego Ziemkiewicz znów ocenzurowany? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:46 Powtórzenie audycji Ziemkiewicza z 1. marca zakończyło się w okolicach godziny 0.47. Zabrakło dwóch ostatnich setów dyskusji z zaproszonymi dziennikarzami. Dlaczego audycje Ziemkiewicza napotykają na nieustanne "kłopoty techniczne"? Proszę o odpowiedź drogie Radio Erewań. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Dlaczego Ziemkiewicz znów ocenzurowany? 03.03.05, 14:34 Tego dnia mieliśmy awarię techniczną, kilka godzin nie było nas na antenie, radio zamilkło przed 9.00 - czyli w trakcie programu Ziemkiewicza. Przepalił się główny panel sterowania stołu mikserskiego, trzeba go by wyjąć, a potem zamontować zastępczy - to trwało. W czasie awarii niczego nie emitowaliśmy, poszedł panel, zgasły mikrofony, Ziemkiewicz po prostu przestał mówić. A wieczorem powtórka tego, co zostało z jego audycji, przesunęła się - powtórki poranków idą z automatu, przy takiej kilkugodzinnej przerwie w emisji komputery i system emisyjny troche zwariowały, nie trzymały czasu i dopiero następnego dnia udało się usunąć wszystkie skutki awarii. Czy to wytłumaczenie jest wystarczające? Gdyby mi przeszkadzało to, co mówi u nas Rafał Ziemkiewicz, gdybym uważała, że jego programy nie pasują do naszego radia, to po prostu bym mu podziękowała za współpracę, alebo jeszcze wczesniej - w ogóle mu tej współpracy nie proponowała. Nie posuwałabym się do sabotażu i powodowania zwarcia w stole mikserskim. Teoria spiskowa jest oczywiscie bardzo kusząca, wiele wyjaśnia, ale zapewniam - nie zawsze i nie wszystko Pozdrawiam bardzo serdecznie EW PS a proszę mi przypomniec, jakie to inne awarie techniczne zdarzały się w czasie programów Rafała - bo sugeruje Pan, że ten nasz autosabotaż to nie pierwszy raz. Jakieś konretne daty, przykłady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Re: Dlaczego Ziemkiewicz znów ocenzurowany? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:39 Czy Szanowna Pani raczy ze mnie robić idiotę? Nie pytałem teraz o dzień z awarią lecz o skrócenie nocnej powtórki audycji Ziemkiewicza z 1 na 2 marca (czyli tydzień po awarii). Moje pytanie było szalenie klarowne. Przypominam je: "Powtórzenie audycji Ziemkiewicza z 1. marca zakończyło się w okolicach godziny 0.47. Zabrakło dwóch ostatnich setów dyskusji z zaproszonymi dziennikarzami." Czy mam Pani kłopoty z koncentracją? A może to słynne sztuczki wyuczone od Laskowskiej i Babczyszyna z dawnych lat? Tamci potrafili przecząc potwierdzać lub podwójnie potwierdzać sprawy wcześniej zaprzeczone. Mistrzowie erystyki oraz logiki formalnej. Niezła szkoła, prawie podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Dlaczego Ziemkiewicz znów ocenzurowany? 08.03.05, 16:57 O Boże! Cóż za armaty! Nie mam zielonego pojecia, dlaczego powtórka Ziemkiewicza została skrócona tego dnia, myślałam, że chodzi o dzień awarii. Ale oczywiście nie zostawię tego posta bez odpowiedzi, rozumiem cała powagę i ciężar tej sytuacji... Tak więc za chwilę poproszę nasze służby techniczne o dopowiednie wyjasnienia P.S - Była Dyrektor programowa Radia S w Poznaniu nazywa się Laskowicz, nie Laskowska P.S. Gdziezbym smiała robić z Szanownego Pana idiotę? Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Dlaczego Ziemkiewicz znów ocenzurowany? 08.03.05, 17:41 Oto wyjasnienie jakie otrzymałam od osoby odpowiedzialnej za przygotowywanie powtórek: " Nasz program emisyjny, czyli DYNA nie zaktualizował i nie "wciągnął" wszystkich fragmentów poranka , realizator tego nie zauwazył i wstawił do komputera emisyjnego tylko te, które były, czyli nie wszystkie. Rzeczywiście, tego dnia poranek był powtórzony bez bodajże 2 ostatnich częsci" Pomyłki i wpadki nie omijaja nikogo. Jeszcze raz podrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Re: Dlaczego Ziemkiewicz znów ocenzurowany? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:08 > Pomyłki i wpadki nie omijaja nikogo. Oby tak dotykały raczej audycji pani Paradowskiej. Dziękuję pani Rednacz za dociekania natury technicznej. Przypadki techniczne i program DYNA - precz łapy od audycji Ziemkiewicza! Przepraszam panią Krystynę za zmianę nazwiska. Ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.pl 03.03.05, 13:26 Droga Redakcjo! Dziennikarz, który nie zna gramatyki jest jak chirurg, który nie zna anatomii! Piszę to pod wrażeniem krótkiej relacji z konferencji premiera Belki, w której pani redaktor (chyba Gałczyńska?) dwukrotnie użyła sformułowania "po piątego maja". Może zorganizujecie swoim dziennikarzom jakieś szkolenie z odmiany liczebników bo karkołomne sposoby podawania dat i terminów to Wasza bolączka. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 03.03.05, 14:36 relacja była na żywo, nieprzygotowana, na goroąco, kontekst pełen emocji, goraca atmosfera - w takich sytuacjach zdarzają sie przejęzyczenia. EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.pl 03.03.05, 17:42 To usprawiedliwienie pani red. Gałczyńskiej, ale problem z określeniem, że coś zdarzyło się W KTÓRYMŚ DNIU albo KTÓREGOŚ DNIA mają w Waszym radiu prawie wszyscy. Poprawcie się, to będzie się Was słuchało jeszcze lepiej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
joolla Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 04.03.05, 10:05 Czy zapraszanie co tydzień pana K.Janika do Poranka jest konieczne? Ostatnio wystąpił: 18.02, 24.02 i 3.03... Nie mam nic do Janika, ale mam prawo być znudzona jego występami. Pozdrawiam. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malg Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.crowley.pl 04.03.05, 10:54 jedno pytanie: czy można przekazać panu Tejchmanowi (specjaliście od spraw ekonomicznych), że uchwał się nie uchwala tylko przyjmuje lub odrzuca. Uchwala się natomiast ustawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: w3cache.* / *.2-0.pl 09.03.05, 12:21 Dlaczego J. Rokita nigdy nie jest zapraszany do rozmow w poranku? Albo Tusk, albo Gilowska? Uwazam ze to sa inteligentni ludzie, ktorzy maja cos do powiedzenia bez zolci i odwracania kota ogonem. A tu tylko Janik i Janik. Nie mam nic przeciwko niemu ale jedyne co robi to tlumaczy sie z przekretow swoich kolegow. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeczek80 Mam pytanie o BBC 09.03.05, 13:22 Wiem że wielu słuchaczy lubi sluchać po angielsku, sam też lubię, ale czy zamiast transmitowania audycji w tym języku nie można by nawiązać wspólpracy z polską sekcją BBC ? Kiedyś chyba robili serwisy dla Toku, robią ciekawy blok w "Radiu dla Ciebie" po 22. Nie znam się na radiu, ale skoro BBC zgadza się na retransmisję swojego sygnału to czy tym bardziej ochoczo nie zgodziło by się na tworzenie własnej audycji po polsku (takiej jak chociażby "Reflektor" w publicznym radiu), nawet w tych samych godzinach. Możliwości na pewno mają, a pożytek byłby dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm KONIEC WĄTKU 10.03.05, 14:38 Zapraszamy do zadawania pytań redakcji w nowym wątku, który znajduje się pod adresem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=21512813 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: hare kriszna w radiu tok.fm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.05, 10:16 w niedzielnym programie Marcina Wojciechowskiego mówiono o Hare Kriszna jak o ciekawej grupie, nie wspominajc nic o tym że jest to sekta, znajdujaca się na polskiej liście sekt ( nie tylko organizacji kościelnych ale i MSWiA ) w U.S.A. jej działalnością interesowalo się FBI, a w samych Indiach jej działalność jest zakazana.tym samym fale radia stały się doskonałą okazją do pozyskania przez nią nowych członków, a samo radio uczestniczyło w akcie uwiarygadniania jej działalności, która w rzeczywistości jest skrajnie niebezpieczna.mam nadzieję ,że wobec redakcja wyciągnie wnioski, a Pan Wojciechowski bedzie w przyszłości uważniej dobierał rozmówców. liczę również że w następnym programie umieszczą Państwo sprostowanie i poinformują słuchaczy o opini środowisk zajmujących się zwalczanie sekt. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: hare kriszna w radiu tok.fm 18.04.05, 16:12 Nie widzę niczego złego w działalności sekst czyli grup religijnych, które oderwały się od któregoś z wielkich Kosciołow, lub nurtów religijnych. Nie widzę nic złego w istnieniu i funkcjonowaniu takich grup dopóki przestrzegaja prawa i nie czynią nikomu krzywdy. Kazdy ma prawo wybrac sobie swoja drogę duchową. Ten program Marcina Wojciechowskiego w zamierzeniu swoim ma prezentowac różne strony duchowości, rózne aspekty i drogi poszukiwania transcendencji i będzie prezentował nie tylko wielkie religie ale równiez sekty (te działajace legalnie i nie stanowiące zagrożenia dla porzadku publicznego), małe koscioły, rzadkie religie i wierzenia. Pozdrawia EW PS - zapraszam do wątku "redakcja odpowieda słuchaczom2" - ten jest ju ż przepełniony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hitahi Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.chello.pl 13.03.05, 15:13 Poranny przeglad prasy jest robiony przez jakiegos za przeproszeniem pal***a! Nie moge go po prostu sluchac, tak potwornie prawicowe zapatrywania nie powinny znalezc sie w TOK FM (ktore nota bene bardzo lubie, ale zawsze rano jak ten gad zaczyna sie wypowiadac, przekrecam przlacznik na program 3, co rano niestety nie jest przyjemne) Pytanie: Czy ten facet bedzie sie juz wiecznie produkowal na waszej antenie, i moge wogle przestawic przelacznik na inna stacje? (Bo nie mam ochoty trafiac na tego dziada rano!) Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikolczyk Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 26.03.05, 07:52 Gdzie można znaleźć informację na temat nowej inicjatywy Ryszarda Bugaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojTal Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 12:36 W każdą niedzielę jedna z dziennikarek prowadzi audycję o Żydach.Proponuje,aby zamiast ble ble ble (tzn.co Żydzi jedzą,jak się ubieraja ,czego słuchają,itp.) zrobić audycję na temat przygotowanej przez Izrael sprawy odszkodowania za mienie żydowskie.Sprawa jest niebagatelna,bo wyraża się kwotą 30mld$. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katinka Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:51 szanowni panstwo pilnie potrzebuje adresu strony www, ktora podawql jako swoja gosc ewy podolskiej w sobote, dzisiaj o godzinie 16.30, audycja o zdrowej zywnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drmw Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 12:18 Hello evapodolska@neostrada.pl, Your message to stat@4u.pl, dated Thursday, April 21, 2005, 12:16:44 AM, has in fact been read. If your message requires an answer, stat will answer when time permits. The Bat! - automatic mail servant of BOK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEZNADZIEJA GAWRYL Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.prinz.com.pl 29.04.05, 11:22 Wczoraj 28-04-2005 oglądałam program FORUM. O ZGROZO!!!!!!Muszę powiedzieć że to co zobaczyłam to obraz SODOMY I GOMORY! Pani GAWRYLUK była ŻAŁOSNA! Jej zachowanie było naprawdę poniżej jakiejkolwiek krytyki -czyli poniżej granicy dobrego wychowania. Nie rozumiem czemu Pani Gawryluk robiła głupie mniny w momencie kiedu wypowiadał się pan Lepper. Nie jestem zwolenniczką SAMOOBRONY I LPR ale uważam skoro do programu są zaproszeni przedstawiciele danej partii politycznej powinni mieć swobodne prawo do wypowiedzenia się na dany temat. A w czoraj pan Lepper nie miał możliwości dokończenia wątku, to smieszne bo najpierw prowadzący program zadaje pytanie Panu Lepperowi a potem w środku wypowiedzi przerywa i na dodatek robi GŁUPIE MINY nie godne ani dorosłego człowieka a tym bardziej nie godne dziennikarza. Jak rozumiem dziennikarz powinien być bezstronny no i dobrze wychowany!! A u Pani GAWRYLUK ani inteligencji ani dobrego wychowania. No i te głupie uwagi w stronę LPR. A poza tym twierdzę że GAWRYLUK wczoraj dała plamę i w ogóle nie ma predyspozycji do prowadzenia programu. Naprawdę to co wczoraj zobaczyłam bardzo mnie ZBULWERSOWAŁAM. Nie rozumiem skąd taka agresja u dziennikarzy. Pan Lis też wczoraj dał świadectwo że powinien ŚWINIE PASAĆ. Jesteście przemądrzałymi bobkami. Jeszcze jedno skoro do programu zapraszcie gości to przynajmniej stwarzajcie pozory że słuchacie tych gości bo przeważnie jest tak że prowadzący programu wciąż zerka na zegar by kontrolować czas a poza tym wogóle nie jest zainteresowany wypowiedzią gościa programu. Więc po co organizować takie FORUM skoro prowadzący jest beznadziejny bo nie może opanować sytuacji w czasie programu a po drugie po co tworzyć takie programy skoro Gość programu jest traktowany jak ZŁO KONIECZNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 499 Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 00:09 499 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 500 Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 00:09 500 dla redakAcji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drmw Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 23:59 Gdy radio w okresie poczatkowym nie bardzo wiedzialo czy przyjmie sie na rynku "sluchaczowym"-(odrazajacy neologizm-sorry)to chetnie wysluchiwano i poslugiwano sie ta forma komunikowania, ze spoleczenstwem. Po zdobyciu dosc mocnego oddzialywania na falach eteru zaczeli "olewac"sluchaczy.Maniera lekcewazenia sluchaczy ze strony TOK FM ma miejsce od dawna.Postanowiono wiec przyjac kilku "jajoglowych"dziennikarzy i stworzono elitarne audycje o posmaku prawicowym.To sa te dziennikarskie formacje mentalnosciowe ktore zawsze wszystko wiedza i maja racje w swych gornolotnych "dywagacjach"myslowych.I o to jest geneza tego stanu rzeczy. Mysle ze "gwiazda tokfmu" zaczyna gasnac powoli ,,,,bo zaczynaja byc "nudnawe" Te rozne horoskopy, wrozby i inne bzdury.zalewaja eter glupawymi pojeciami i robiace nam wode z mozgu. Nie slucham tego radia!!!Znalazlem sie przypadkowo na stronie internetowej firefoxa i ztad mozliwosc zabrania glosu w powyzszej sprawie i pragne odpowiedziec i wlasciwie wesprzec poglady mego poprzednika.drmw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Kiedy wreszcie TOK FM w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 09:39 Witam, kiedy w Opolu będzie wreście TOK FM. Słucham Was przez internet ale w samochodzie już nie da się. Próby były, słuchałem Was normalnie i się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgb Pytanie do red EW IP: *.ssmb.com 22.06.05, 11:24 Dlaczego redakcja nie ustosunkuje sie do pojawiajacych sie coraz czesciej zarzutow co do profesjonalizmu oraz obiektywizmu redaktorow w Tok FM (vide p. Paradowska, p. Janiszewski, p. Laszuk) - te 3 osoby prezentuja jeden tylko sluszny swiatopoglad... (jaki? wystarczy posluchac audycji) Jesli chodzi o p. Paradowska, to jest to tylko jeden dzien przez 2h (aczkolwiek dlaczego w poniedzialek...!!!! to mi psuje humor na poczatku tygodnia) Natomiast p. Laszuk a zwlaszcza p. Janiszewski dominuja przez wiekszosc dnia - ich brak profesjonalizmu (przejawiajacy sie w wyjatkowo wyrazistym prezentowaniu wlasnych pogladow ) jest razacy... Reasumujac - bardzo prosze o jednoznaczne okreslenie, czy powtarzajace sie wielokrotnie uwagi co do ww osob sa rozpatrywane i czy sa zaplanowane jakies dalsze kroki pozdrawiam Steskniony za dawnym TOK FM... Odpowiedz Link Zgłoś
jolcian Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 28.06.05, 23:40 WYSŁUCHAŁAM AUDYCJI CHYBA W NIEDZIELĘ Z CIEKAWYMI ADRESAMI INTERNETOWYMI.OBIECANO,ŻE TE ADRESY BĘDĄ DOSTĘPNE POD INTERNETOWYM ADRESEM TOK FM.SZUKAM I SZUKAM I NIE MOGĘ ZNALEŹĆ.PROSZĘ O INFORMACJĘ JAK U WAS TO ZNALEŹĆ. z GÓRY DZIĘKUJĘ.JOLA NIEDZIELSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.07.05, 20:53 jestem stałym słuchaczem od kilku lat, ale tak głupiego i szkodliwego komentarza do wiadomości o pijanym policjancie, który pobił pasażerów /kibiców/ głośno zachowujących się w autobucie to jeszcze nie słyszałem.pijany policjant nie jest policjantem, tylko pijanym obywatelem i nie ma prawa do żadnej interwencji.życzę panu redaktorowi, żeby wpadł w łapy takiego pijanego stróża prawa uzbrojonego w ostrą broń, za kierownicą nieoznakowanego radiowozu.dosyć już koszlina/zabity pałką nastoletni kibic/, poznania/1 zabity, 1 kaleka do końca życia/ i wielu innych przypadków.jak się idzie na wódkę, a potem na mecz to się odznakę zostawia w domu.na szczęście w sądach są rozsądni.pozdrawiam.michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiegowy Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:16 Jest w księgowości zasada memoriału (od "memory" , czyli pamięć) oraz zasada kasy. Dzisiaj jakiś człowiek, podobno ekspert zrobił z tej zasady memoriału coś dziwnego jakiś maderat, czy coś takiego. Aż mi było wstyd za niego. Odpowiedz Link Zgłoś