Dodaj do ulubionych

PiS wygra wybory - dzięki GW

18.09.15, 17:00
Dziennikarze z GW się odkleili jak to mawia młodzież. Straszą eurosceptycyzmem Kaczyńskiego podkreślając jego zafascynowanie Orbanem oraz antyimigracyjną retorykę. Panowie Dziennikarze - opanujcie się! W ten sposób tylko zwiększacie jego szanse na zwycięstwo. Lęk przed Kaczyńskim jest o wiele MNIEJSZY niż lęk przed muzłmańskimi imigrantami czy dyktatem UE (tak, tak dyktatem - po raz pierwszy UE w Polsce robi na siłę coś czego 90% Polaków nie chce). O ile jeszcze jakiś czas temu wiele osób głosując na PO mówiło, że to mniejsze zło, tak teraz to Kaczyński jest mniejszym złem. Piszcie więcej o jego antyimigranckim nastawieniu do gość zdobędzie większość konstytucyjną.
Ja sam NIGDY nie głosowałem na PiS. W tych wyborach też nie zamierzam, ale jeśli PO nie wypowie się ZDECYDOWANIE przeciwko przymusowym kwotom imigrantów to sorry boys ale mojego głosu nie dostaniecie. I niech się dzieje co chce.
Obserwuj wątek
    • 10niepokorny Re: PiS wygra wybory - dzięki GW 03.10.15, 17:21
      Ale na naszej scenie oprócz PiS i PO są jeszcze inne partie. Ja wymienię tę trzecią czyli Zjednoczona Lewica. Mam wrażenie, że w tej kampanii manipuluje się wyborcami. Jeżeli przeciw PiS to PO, jeżeli przeciw PO to PiS.
      Dopiero byłby problem gdyby po wyborach w parlamencie zostały 2 partie. Uważam, że należy pójść do wyborów, tym razem są wyjątkowo ważne. Ale głos na partię nie wystarczy. Trzeba wybrać posła. Walka o miejsca na listach wyborczych delikatnie mówiąc bardzo mnie zniesmaczyła. A czego nie pokazali? Włosy się jeżą. Dlatego ja decydując się na ZL wybrałem posła.
      To Dariusz Budyta, nr 22 w okręgu warszawskim. W ten sposób mam chociaż mały wpływ na to co będzie.
      Nie rezygnuj z wyborów. Jeżeli jesteś zmęczony tym co się dzieje, wybierz tą trzecią partię. Ma dobry program dla ludzi. Tylko na pewno zmiana byłaby bardziej korzystna, gdyby ludzie świadomie wybierali posłów, a nie tylko partię.
      • Gość: Lesz_ek Re: PiS wygra wybory - dzięki GW IP: *.146.136.50.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.10.15, 11:13
        zzz
        • Gość: Lesz_ek Re: PiS wygra wybory - dzięki GW IP: *.146.136.50.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.10.15, 11:14
          przez media mamy faktycznie wrażenie, że w Polsce są tylko dwie partie. Bez sensu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka