Dodaj do ulubionych

Twoj Styl - totalna niekompetencja

IP: *.at.man.szczecin.pl 22.12.04, 09:12
Witam, w maju bralam udzial w organizowanym przez TS konkursie internetowym,
wyslalam chyba z 20 hasel SMSem i czekalam na rozwiazanie i wyniki. Minal
czerwiec, lipiec, w sierpniu mocno zdenerwowana napisalam do TS - co z tym
konkursem - zero odpowiedzi. Pisalam jeszcze kilka razy - w koncu nie
przyszloby mi do glowy, ze tak szanujace sie czasopismo zlewa sobie
czytelnikow, i to aktywnych czytelnikow... Sluchajcie, dwa tygodnie temu
otrzymalam po dluuugiej przerwie odpowiedz! Ze wyniki oczywiscie pojawia sie
na stronie www.twojstyl.pl - zawsze sie pojawiaja, hehe - juz w przyszlym
tygodniu. Minely dwa i nic. Co ja mam o tym myslec? Naprawde chcialam wygrac
ta wycieczke do Paryza. Czy Wam tez sie zdarzylo cos takiego?
Pozdrawiam,
Aga
Obserwuj wątek
    • uasiczka Re: Twoj Styl - totalna niekompetencja 22.12.04, 13:15
      owszem - z zeszłym roku kupiłam TS z kalendarzykiem (do tej pory kupowałam raz
      w roku - w styczniu Cosmopolitan właśnie dla kalendarzyka i wtedy chciałam
      inny) - rozwalił się od pierwszego otwarcia (rzepy) napisałam e-maila,
      otrzymałam bardzo miłą odpowiedź żebym podała adres - przyślą i nowy - czekam
      do tej pory.

ps. to już 5 rok z kalendarzykiem cosmo
    • invicta1 Re: Twoj Styl - totalna niekompetencja 22.12.04, 15:03
      do mnie po konkursie sms-owym w Twoim Stylu przychodziły anonse smsami i nawet
      ktoś wydzwaniał potem, żeby się "ofwerować" nawet o północy i to po kilka razy-
      nie wiem gdzie mój numer się ukazał, ale już miałam iść do prawnika
      • Gość: fly Re: Twoj Styl - totalna niekompetencja IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 22.12.04, 16:00
        za prenumeratę obiecali prezenty - już pal licho prezenty, bo czasopismo czytam
        i prenumeratę dostałam od koleżanek w prezencie imieninowym, ale prezentu nie
        przysłali - mimo monitow i obiecanek....2 lata będzie....
        jak zasady - to zasady......kiepsko z tym u nich...
        • Gość: dziennikarka Re: Co za bzdety IP: *.aster.pl 22.12.04, 18:30
          Ty rozczarowana skąd jesteś taka pewna,że wygrałabyś tę wycieczkę ? Widocznie
          twoje hasełka sie nie spodobały, a z tymi co wygrali, redakcja skontaktowała
          się indywidualnie, na ogół się tak robi. A wycieczkę do Paryża, zafunduj sobie
          sama, buhehe
          • mafik Re: Co za bzdety 22.12.04, 18:39
            Koleżanka o nicku rozczarowana zgłosiła swoje pretensje i żal, ma do tego
            prawo. Nie jest rolą innych, by oceniali jej postępowanie. Dyskusja dotyczy
            pisma, w którym odbywał się konkurs. A buhehe przy nicku "dziennikarka" brzmi
            mało taktownie.
            • invicta1 MAFIK!! 22.12.04, 18:47
              Katharsis-słowo z greki-w greckim nie istnieje litera "C", nie transkrybuj więc
              przez "C" przepraszam musiałam-zboczenie zawodowe
            • Gość: dziennikarka Re: Co za bzdety IP: *.aster.pl 22.12.04, 19:10
              A kolega to chyba za bardzo się przejął rolą admina ?
              Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, więc ją wyraziłam.
              A podpisuję się tak jak mi się podoba- czyzby wyraz dziennikarka był wulgarny ?
              • mafik Re: Co za bzdety 22.12.04, 22:37
                Nie napisałem, że wyraz "dziennikarka" jest wulgarny. Poza tym masz rację, że
                każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii. Opinię można wyrażać w sposób taki,
                jak wyraziłaś w poście adresowanym do mnie. Rzeczowo, konkretnie i na temat. To
                odpowiedni ton dyskusji, do jakiego będę zachęcał użytkowników tego forum. Czy
                za bardzo przejąłem się rolą admina? Raczej nie. Staram się rzetelnie wykonywac
                swoją robotę i tele. Pozdrawiam serdecznie i ciepło. MaF
          • Gość: Anna Re: Co za bzdety IP: *.at.man.szczecin.pl 23.12.04, 10:24
            A ty mi wygladasz na dziennikarke Twojego Stylu... tylko wtedy wiedzialabys, ze
            wyniki internetwoych konkursow TS publikowane sa wlasnie w internecie, poza tym
            Rozczarowana pisze, ze do niej znowu napisali niedawno. Widocznie maja krotka
            pamiec, hehe. Zupelnie jak ty.
            • Gość: dziennikarka Re: Co za bzdety IP: *.aster.pl 23.12.04, 11:11
              Haha, chciało się pojechać do Paryża za frajer ? No widzisz biedulko, są lepsi
              od Ciebie. A Ty jak chcesz udawać kogoś innego niż rozczarowaną, to
              przynajmniej sie zaloguj, bo IP cię zdradza, matołku.
              • Gość: Anna Re: Co za bzdety IP: *.at.man.szczecin.pl 23.12.04, 11:30
                Ale mam ubaw! Dziennikarka, a taka niedomyslna. Tak sie sklada, ze pracuje
                razem z Rozczarowana i znam watek. Ale na to tak trudno wpasc...
                Pozdrawiam i czekam na kolejne domysly.
    • Gość: dziennikarka Re: Twoj Styl - totalna niekompetencja IP: *.aster.pl 23.12.04, 12:10
      Och, och mądrzejszej wymówki nie mogłas znaleźć ? Nawet dziecko by Ci nie
      uwierzyło. A Paryż jest piękny, bardzo polecam.
    • Gość: Stylowa Re: Twoj Styl - totalna niekompetencja IP: *.ticom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:52
      Ja do kompetencji TS nie mam zadnych zastrzeżeń..zawsze dostaje smsa jeśli biore udział w konkursach, ale kilka sekund po wysłaniu mojego, tyle ze nie ma w nim rozwiązania tylko "dziekujemy za udział w konkursie"...wiadomo, ze jesli wygrasz to sie skontaktuja, ale jesli nie, to przeciez nie będa pisac do każdego
      Poza tym odpisuja na listy czytelniczek, osobiście, vo bardzo miło mnie zaskoczyło.
      TS to moim zdaniem jedyne sensowne czasopismo kobiece na naszym rynku.
      Pozdrawiam
      • pomme Re: Twoj Styl - totalna niekompetencja 07.01.05, 14:18
        Z ta sensownością to bym tak nie przesadzała. Kupuje TS od 2 lat dość
        regularnie głownie żeby zobaczyć kosmetyki mode i takie tam. Kupuje też inne
        pisma kobiece i wg mnie najsensowniejszym jest zwierciadło.
        A wracając do TS to poczytałam sobie temtejsze blogi... i bardzo szybko stamtąd
        uciekłam. Zupełnie mi sie nie podobało uważam,że poziom wręcz jest żenujący.
        proszę sie tylko nie opburzać na krytykę. To jest jedynie moje zdanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka