Gość: kivi IP: *.tele2.pl 02.04.03, 19:21 uwielbiam dowcipy makabryczne, niestety nie znam zbyt wielu. Jeżeli znacie jakieś to piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wowo Re: Dowcipy makabryczne IP: *.drw.zabki.net.pl / 192.168.41.* 30.04.03, 14:35 Jeden znam, ale stary: Wraca ze szkoły do domu mały chłopczyk i w progu zastaje mamę. -Mamo, mamo, dostałem piątkę-woła radośnie. -I co się cieszysz, i tak masz raka... Odpowiedz Link Zgłoś
sojers Re: Dowcipy makabryczne 30.04.03, 19:56 W kolejce staja 6letni syn i ojciec. Przed nimi stoi gruba baba - tak ze 150 kilo zywej wagi. Synek mowi do ojca: - Tato, patrz jaka ta baba jest ogromna... Ojciec sie zaczerwienil, gloopio mu sie zrobilo, i moowi: - Synku, nie mozna tak moowic o ludziach. - Ale ona jest taaaka gruba... nigdy nie widzialem takiej grubej baby. - Dobrze, ale to niegrzecznie tak moowic o innych. W tym momencie kobiecie przy pasku odzywa sie komorka - pi pi pi pi A synek z przerazeniem: - Tato! Uwazaj! Bedzie cofac! Moze nie za makabryczne ale i tak niezle Odpowiedz Link Zgłoś
sojers Re: Dowcipy makabryczne 30.04.03, 20:07 W barze. Mocno nachlany facet idzie do ubikacji. Trzy minuty pozniej z ubikacji slychac jakis nieludzki wrzask, cos jakby jodlowanie. Jeszcze gorszy krzyk powtarza sie po nastepnych kilku minutach. I jeszcze raz! Barman idzie sprawdzic, dlaczego klient tak wrzeszczy. Pyta przez drzwi: - Co jest grane? Czemu sie tak drzesz, klientele mi straszysz! Pijak na to: - Siedze na klopie i za kazdym razem kiedy chce spuscic wode, cos mnie okropnie sciska za jaja! Barman zmuszony do otwarcia drzwi - patrzy - i mowi: - Ty IDIOTO, przeciez ty siedzisz na wiadrze sprzataczki i naciskasz wajche do wyciskania szmaty!!!!! - Flaczki są? - Tak. - A świeże? - No prosto z porodówki. 2 facetow zgobilo sie w lesie ... 1 dzien nic nie jedli, drugi tak samo... 3 jakies liscie zaczeli jesc a czwartego to juz korzenie doslownie wpierdalali .. az 5 dnia ... ida, patrza a ta mchatka na kurzej stopce pukaja i drzwi otwiera stara grzybiara brachilda jak chuj ... i prosza ja by cos im do jedzenia dala a ona mowi ze im da cos do jedzenia jesli zrobia jej dobrze ... na to 1 facet : ee tam za chuj takiej grzybiary nie bede ruchal, wole z glodu umrzec .. i odszedl dalej .. na to 2 : qrde jak teraz nic nie zjem to zdechne z glodu .. a najwyzej zobaczymy co sie stanie i zgodzil sie na propozycja starej baby .. stara berta rozlozyla sie na stole przed nim, zamknela oczy i mowi a teraz mnie rznij ... on tak patrzy, patrzy a na talerzu obok kukurydza lezy .. bierze ta kukurydze i napierdala nia w jej cipsko ... ona tam 200 % orgazm ) itd ... po wszystkim wyrzuca spocona kukurydze przez okno a sam zjada cale zapasy starej babci i wychodzi .. po chwili spotyka ow kolege a ten mu mowi ... heh ale ty jestes frajer taka stara grzybiare zapinac buhahaa ... a aj tu se siedze i kukurydze wpierdalam nie dosc ze ciepla to w dodatku z maslem .... gość wpada do domu publicznego: - chcę tanio i szybko, burdel-mama kieruje gościa do pokuju. klient wchodzi, patrzy a tam na środku łóżka leży sama cipka. nie namyślając się zrobił swoje. trzoszkę się ociągał z wyjsciem i zauważył jak spod pościeli wstaje zarośnięty facet i spluwając woła: następny! Dobra starczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Le Niuch Re: Dowcipy makabryczne IP: *.lemberg.com.pl 01.05.03, 18:18 "Siedzi chłopczyk z dziadkiem w parku na ławce. Siedzą godzinę. Dwie godziny. Trzy godziny. Nagle chłopczyk pociąga nosem i mówi: - Dziadku, czujesz, coś tu śmierdzi padliną. Dziadku. Dziadku! Dziaaadkuuu!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Dowcipy makabryczne 02.05.03, 18:44 Jaka jest różnica między strzelbą a kobietą?? - Żadna, obie się zgina wpół i ładuje od tyłu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipsionek Re: Dowcipy makabryczne IP: *.net.autocom.pl 03.05.03, 12:04 nie przepadam za tego typu dowcipami, ale znam jeden: " Na salę porodową wchodzi pielęgniarka i widzi lekarza trzymającego noworodka za nogi. Lekarz uderza nim o ścianę,sufit, podłogę... wszystko zakrwawione.Pielęgniarka w szoku a lekarz: - Żartowałem, zmarło przy porodzie" uff...naprawdę makabryczne pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: Dowcipy makabryczne 03.05.03, 15:50 dzwonek do dzrwi, otwiera kobieta i widzi faceta z 2 trumnami. - to chyba jakas pomylka - mowi ona - alez skad, przywiazlem dzieci z kolonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Dowcipy makabryczne IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 00:53 Wigilia.Słychać pukanie do drzwi.Pani otwiera i widzi kobietę z niemowlakiem na ręku. -Pany dobra kupi rumunka! Ładny rumunek, pekny...sto zloti... Pani kupiła. Za rok, wigilia, pukanie do drzwi, Pani otwiera. - Pany kupy rumunka! Ładny rumunek ,pekny...sto zloti... Pani kupiła. Rok póżniej to samo pukanie do drzwi...Pani otwiera. -Pany kupy rumunka! Ładny rumunek pekny...sto zloty... - Niee dziekuję! W tym roku mąż już karpia kupił... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosi Re: Dowcipy makabryczne IP: *.p.lodz.pl 07.05.03, 01:59 Schodzi facet po schodach i ciągnie dziecko za nogi tak, że głowa dzieciaka obija się o stopnie. Mija go inny gość i mówi z wyrzutem: "Co pan robi temu dziecku! Przecież berecik mu spadnie!". A na to pierwszy:"Nie spadnie, jest dobrze przybity!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magrat Re: Dowcipy makabryczne IP: firewall:* / 192.168.10.* 09.05.03, 19:23 co to jest: ma 2 nogi i krwawi? odp:pół psa co to jest : sino-czerwne i nie lubi seksu? odp: ofiara gwaltu Przychodzi ksiezna Diana po smierci do nieba i chcac wejsc slyszy od swietego Piotra przy bramie: -Wiem, ze na ziemi bylas ksiezna ale tu w niebie wszyscy sa rowni, musisz wiec zdjac korone... -To nie korona,Piotrze, to alufelga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slav Re: Dowcipy makabryczne IP: *.solutions.net.pl 14.05.03, 10:16 Gość kupuje od rolnika domek z działką nad jeziorem. Miejsce piękne, cena klepnięta, wszystko OK dogadane, nagle kupiec pyta: - Panie, a nie ma tu komarów ? - nooo.... niby są..... ale my już znaleźli na nie sposób... - jaki ? - no wystawiamy przed domek ławeczke, sadzamy na nią teściową, smarujemy jej twarz miodem no i panie te cholery do niej lecą.... - no jak to tak.... przecież się zadrapie na śmierć !!! - eeeee... nieeee...., panie.... ona, tego... no..... sparaliżowana jest.... Odpowiedz Link Zgłoś