Dodaj do ulubionych

prasa polska

05.03.05, 20:35
Drodzy forumowicze mam do was pytanie. Może posiadacie jakieś informacje na temat prasy polskiej tzn. jakie poglądy w niej dominują? Do jakich odbiorców jest skierowana, mam na myśli ich wykształcenie, wiek, płeć i ich poglądy. Bardzo bym prosił o pomoc. Proszę informacje przesyłać na mail : Lglica@wp.pl Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • dalex Re: prasa polska 06.03.05, 08:33
      Może posiadacie jakieś informacje na temat prasy polskiej tzn. jakie poglądy w
      niej dominują?
      Moze nie rozumiem pytania ale wydaje mi sie, ze akurat te dane nie sa tajne.
      Wystarczy np. przez tydzien kupowac konkretny tytul, czytac, analizowac - i juz
      wszystko wiadomo.
      • lascar Re: prasa polska 06.03.05, 16:03
        nic w tymn dziwnego mi sa potrzebne konkretne źródła, a nie moje wlasne domysly, jak sondaze kto czyta te gazety w jakim wieku, z jakim wyksztalceniem etc.
        ale dziekuje za posta ;-)
        • szalkowski Re: prasa polska 07.03.05, 07:00
          To zbyt szeroki temat, zeby ktos mogl na forum dac odpowiedz tak po prostu. Dane
          mozna probowac szukac np. na www.wirtualnemedia.pl czy w miesiecznikach (Press).
    • mafik Re: prasa polska 07.03.05, 15:43
      zerknij tutaj:
      www.pbczyt.pl/
      • Gość: adam Re: prasa polska IP: 195.117.30.* 10.03.05, 17:57
        To zadziwiające, jak niektórym nie chce się szukać informacji potrzebnych do
        prac zaliczeniowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka