Dodaj do ulubionych

Tymiński chce znów kandydować na prezydenta

• Gość: lesio Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: 195.187.106.* 23.03.05, 12:45
      A co ten tymiński zrobił złego.Może okradł kraj, może był ubekiem kto wie niech
      napisze. Bzdury typu że bił żonę i zgwałcił krokodyla mnie nie interesują
      • Gość: c.b. Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.chello.pl 23.03.05, 13:06
        "kto wie niech napisze"
        Sam sobie odpowiedziałeś. Nikt nic o nim nie wie. Równie dobrze możesz
        zagłosować na menela spod mostu, albo Eskimosa.
        • Gość: kasia Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: 80.72.34.* 23.03.05, 13:17
          Albo Wielkie Jajo.
        • Gość: Patriota Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 08:30
          Apel do służb specjalnych RP: Zdejmijcie czubka Tymińskiego bo żygowin sobie
          Polacy nie życzą! Powodzenia
      • Gość: twin Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.03.05, 09:17
        Hej! Jak chcecie głosować na Stacha z nikąd. Głosujcie lepiej na mnie! :-) Swój
        chłop jestem!
      • Gość: ur 'Trener' zagraniczny to dobry pomysl... IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 24.03.05, 10:03
        ale jeden warunek, nie moze byc pochodzenia polskiego, bo sie
        zlajdaczy.Przeciez Polska miala juz ' trenerow' zagranicznych, WLADZIO OD
        JAGIELLOW BYL PRZECIEZ NIEZLY,podobnie ten armator STEFAN BATORY, czy ten Szwed
        z pochodzenia WLADZIO IV( jego ojciec i brat byli wyraznie jacys rydzkowi).Nie
        sprawdzil sie trener z FRANCJI, a o tych dwoch szkoleniowcach z SAKSONII nie
        warto wspominac.
    • Gość: wujek_pawel Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: 212.244.29.* 23.03.05, 12:47
      fajnie od czasu do czasu przeczytać tak dobrego newsa. naprawdę bardzo mnie
      rozbawił. tego typu informacje działają jak prozak, stres mija, pojawia się
      uśmiech na buźce, jest git. Stasiek dzieki, poprawiłes mi humor !!! ale kabaret !!!
    • Gość: Bolonese Ostatnia nadzieja Bialych-tak popieram IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.05, 13:03
      bo nie ma lepszych kandydatow, a jezeli ktos ma to niech go tu pokaze!!!!!
      Pokazcie czlowieka o czystych rekach i godnego zaufania na nastepne 4 lata,
      takiego ktory nie jest lasy na kase z przewalow. Tyminski ma swoja kase i
      dlatego jest bezsprzecznie wiarygodny.
      • Gość: kasia Re: Ostatnia nadzieja Bialych-tak popieram IP: 80.72.34.* 23.03.05, 13:10
        Włodzimierz Cimoszewicz.
        • sopocianin Re: Tyminski 24.03.05, 02:37
          Przecztalem te wszystkie posty, i ze smutkiem stwierdzam, ze wiekszosc
          piszacych to oszolomy, co o demokracji nie maja zilelonego pojecia. Nie podoba
          sie Tyminski - to nie glosowac na nigo i koniec. Tak samo z kazdym innym
          kandydatem.
          Ale widac obawe, ze czesc spoleczenstwa, zmeczona i rozczarowana poprzednimi;
          Prezydentem Walesa ( bylby dobry gdyby nie ten Wachowski)
          i obecnie nam panujacym preziem
          dla zmiany i z braku lepszych "czystych" kandydatow zaglosuje na Tyminskigo.
          Bo czy moze byc gorzej? Chyba nie. Ale moze byc weselej.
          Stan naprzod!!!!!!
        • waldemar9 Re: Ostatnia nadzieja Bialych-tak popieram 24.03.05, 04:17
          pragne odniesc sie do kandydatury na prezydenta Polski p.S.Tyminskiego:
          P.S.Tyminski jest stalym mieszkancem Toronto w Kanadzie.Rzadko udziela sie w
          kolach polonijnych.Czasem pisze artykoly do prasy polonijnej.Poza tym jest oso
          ba nieznana w tym srodowisku.Sukces wyborczy w Polsce w 1990(eliminacja T.Mazo-
          wieckiego)oszalamiajaca wtedy popularnosc sklonila go do utworzenia partii X,
          ktora miala dac mu wladze.Niestety spoleczenstwo doszlo do wniosku,ze na jego
          plecach nie da mu pozycji o jakiej dalej marzy.Jego program reklamuje z powodze-
          niem p.Marszalek Lepper!Poza tym niestety,ale na mocy konstytucji prezydentem
          moze zostac Polak mieszkajacy przez ostatnich lat nad Wisla,a nie nad jez.Onta-
          rio.Kiedys na fali niepowodzen jego partii X zorganizowal on spotkanie z Polonia
          w Toronto.Do licznie zgromadzonych polonusow przedstawil katastroficzne poloze-
          nie Polakow zachecajac wszystkich do wstepowania do jego partii X.Niestety zbie-
          rane na cele organizacyjne(skladki czlonkowskie),chodzilo o pokrycie niebagatel-
          nych kosztow nie spodkaly sie tam z nalezytym odzewem.Dlatego tez dzialalnosc
          jakze milego p.S.Tyminskiego musiala sie niestety,a szkoda zakonczyc.A przeciez
          dzialalnosc dla Polakow musi przez nich zostac oplacona!Przeciez i o zyskach
          tez trzeba czasem pomyslec-Bo czas to pieniadz prawda?A moze z panstwa ktos byl
          na tym spotkaniu w pewien zimowy wieczor w Toronto i wysluchal programu dla
          Polski Pana Stana.Moze podzieli sie swoimi refleksjami na ten temat.Bardzo
          jestem ciekaw.
      • unio4 Re: Ostatnia nadzieja Bialych imbecyli 23.03.05, 23:40
        to ja jestem Indianinem - dobry biały to martwy ... A ty zapieprzaj na klęczkach
        do Częstochowy i proś o rozruch ostatnich 17 komórek
    • Gość: <> Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.aster.pl 23.03.05, 13:07
      Gość portalu: echos napisał(a):

> Tyminski i Partia Moherowych Beretow.... hehehe pieknie

A ty prymitywie ze swoją Partią Barchanowych Stringów na co czekasz ?
      • Gość: kasia Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: 80.72.34.* 23.03.05, 13:11
        Co to za partia? Sam wymyśliłeś czy coś takiego istnieje?
    • poltek1 Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta 23.03.05, 14:18
      Super! Jak wygra, to przeniesie Polskę do Ameryki. Będziemy bliżej USA!
      Och, jak będzie dobrze żyć obok raju dla bogatych.
    • Gość: valentijn Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: 80.54.200.* 23.03.05, 14:19
      Lepsza wielka niewiadoma w wykonaniu Tyminskiego, niz wielka wiadoma w
      wykonania Andrew i to nie bynajmniej Goloty.
    • Gość: o POLSKA-NA SPRZEDAZ-PROMOCJA!!! IP: *.crowley.pl 23.03.05, 15:48
      ...ja juz nie mam naprawde sil.
      Jesli znowu ten narod da sie zrobic w konia.
    • Gość: sdh Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 23.03.05, 16:34
      niech startuje urwie głosy Lepperowi, Borowskiemu i Cimoszewiczowi
      • Gość: fala Re: Zna ktos przepis na buraki w bananach? IP: *.icafe.spacenet.de / *.icafe.spacenet.de 23.03.05, 17:25
        Ale odjazd! Moze dostaniemy wszyscy wizy emigracyjne do Peru i Urugwaju?
    • okrutnik1 Hahaha - kwas mu sie zawiesil 23.03.05, 17:20
      On jest z Peru - tam sporo staffu lykaja - to i nic dziwnego ze chlopaczyna
      daje po calosci. Mysle ze zdjecie w moherowym berecie moze dla niego duzo
      dobrego zdzialac.
      Dawniej byly zdjecia z Walesa lub papiezem - dzisiaj w berecie.
      Niezla pompa.
      Pozdrawiam :-)
      • Gość: bananowy Re:Buraki w bananach IP: *.icafe.spacenet.de / *.icafe.spacenet.de 23.03.05, 17:28
        Polska pod panowaniem Ameryki Poludniowej? faktycznie tego jeszcze nie
        mielismy.Co za nowosc!
    • Gość: Andreas Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.05, 17:50
      Cholera, ku..
    • Gość: magiza Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: 62.69.73.* 23.03.05, 18:01
      jak ma tym razem teczke? a moze od tamtego czasu moze pochwalic sie juz
      walizka?:-)
    • Gość: Alka Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 23.03.05, 18:24
      I pewnie ma podstawy by rozpocząć kampanię.
      Osobiście, kolejny raz go poprę .Wtedy głosowałem ,na Stana ,bo wiedziałem że
      Wałęsa ,gó.. zdziała. Potwierdziło się. Teraz znowu brak jest kogoś na kogo
      warto głosować, bo przecież na tego karakana na kaczych nogach w życiu. Więć
      pozostał mi Tymiński. Wracaj STANIE ,bo Polska STANIE. Damy tej złodziejskiej
      skorumpowanej klasie politycznej, popalić. Wiwat, niech nam żyje Stan Tymiński.
      • Gość: polaczek Re: Lepszy stan wojenny niż stan tymiński.. IP: 217.153.90.* 23.03.05, 18:49
        Lepszy stan wojenny niż stan tymiński.....
        > Wałęsa ,gó.. zdziała. Potwierdziło się. Teraz znowu brak jest kogoś na kogo
        > warto głosować, bo przecież na tego karakana na kaczych nogach w życiu. Więć
        > pozostał mi Tymiński. Wracaj STANIE ,bo Polska STANIE. Damy tej złodziejskiej
        A tobie stanie....????
        Wybór między zgniłym serem a gó.nem....
        No to "mądry" polak wybiera oczywiście gó...
        Ot odowiedz dlaczego jest tak dużo dowcipów o polakach....
        • lucyferos Re: Lepszy stan wojenny niż stan tymiński.. 23.03.05, 18:57
          Gość portalu: polaczek napisał(a):

> Lepszy stan wojenny niż stan tymiński.....
          > > Wałęsa ,gó.. zdziała. Potwierdziło się. Teraz znowu brak jest kogoś na ko
          > go
          > > warto głosować, bo przecież na tego karakana na kaczych nogach w życiu. W
          > ięć
          > > pozostał mi Tymiński. Wracaj STANIE ,bo Polska STANIE. Damy tej złodziejs
          > kiej
          > A tobie stanie....????
          > Wybór między zgniłym serem a gó.nem....
          > No to "mądry" polak wybiera oczywiście gó...
          > Ot odowiedz dlaczego jest tak dużo dowcipów o polakach....
          No może, no może...
          Ale co karakana na kaczych łapach- zgadzam się w 100%!
          Stan- zgniły ser
          Kaczor-gó..no!
          Amen!
          • Gość: polaczek Re: Lepszy stan wojenny niż stan tymiński.. IP: 217.153.90.* 23.03.05, 19:00
            > Stan- zgniły ser
            > Kaczor-gó..no!
            Odwrotnie
            • lucyferos Re: Lepszy stan wojenny niż stan tymiński.. 23.03.05, 19:06
              Gość portalu: polaczek napisał(a):

> > Stan- zgniły ser
              > > Kaczor-gó..no!
              > Odwrotnie
              I co za różnica?
              Jedno i drugie- do niczego!
      • Gość: Jola Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 19:56
        Panie Stanisławie czekałam na Pana tyle lat i żyłam nadzieją ze powrócisz.
        Twoje słowa sprawdziły się w 100%.
        Polska rozkradziona i ludzie nedzarze.
        Teraz za Toba staniemy murem. Nie damy sie zastraszyc przez SB jak wówczas.
        Wracaj i ratuj.
      • Gość: PAN Z WARSZAWY JEZUS-MARIA, KU.. MAĆ - GDZIE JA ŻYJĘ???????????? IP: *.chello.pl 23.03.05, 21:01

> I pewnie ma podstawy by rozpocząć kampanię.
        > Osobiście, kolejny raz go poprę .Wtedy głosowałem ,na Stana ,bo wiedziałem że
        > Wałęsa ,gó.. zdziała. Potwierdziło się. Teraz znowu brak jest kogoś na kogo
        > warto głosować, bo przecież na tego karakana na kaczych nogach w życiu. Więć
        > pozostał mi Tymiński. Wracaj STANIE ,bo Polska STANIE. Damy tej złodziejskiej
        > skorumpowanej klasie politycznej, popalić. Wiwat, niech nam żyje Stan Tymiński

TEGO NIE DA SIĘ SKOMENTOWAĆ.
        • Gość: ziggy Re: JEZUS-MARIA, KU.. MAĆ - GDZIE JA ŻYJĘ???????? IP: *.cable.wanadoo.nl 23.03.05, 22:01
          trzeci...... ku.. gdzie ja żyje????????
          • Gość: mnm Re: JEZUS-MARIA, KU.. MAĆ - GDZIE JA ŻYJĘ???????? IP: *.chello.pl 24.03.05, 00:56
            Nie martw się Ziggy. Przynajmniej jest wesoło...
        • Gość: ness Re: Chamie z Warsiawy, widmo rewolty nad Polska... IP: *.san-francisco-16rh15-16rt.ca.dial-access.att.net 24.03.05, 05:19
          ktora miejmy nadzeje polozy kres antypolskim rzadom tzw. III RP. a tacy suk...
          syny jak ty powedruja do... pierdla.
    • Gość: Besrobotny Tymińskim damy kopa kastom panującym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 19:02
      I dziennikarzom, którzy z wyżyn swego bogactwa odmieniają słowo "populizm"
      przez wszystkie przypadki, walcząc o interesy swych oligarchicznych panów.
      • Gość: fala Re: Tymińskim damy kopa kastom panującym IP: *.icafe.spacenet.de / *.icafe.spacenet.de 23.03.05, 19:57
        Ten kop to najpierw przez Peru przeleci,dopiero potem dotrze do Polski.Chyba
        bedziesz dlugo czekal na kopa.Wez juz teraz aspiryne.
        • Gość: Besrobotny Re: Tymińskim damy kopa kastom panującym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 17:15
          Wziąłem aspirynę fenactil i herę. Ale nadal nie rozumiem Twojej metafory. Czy
          chociaż Ty wiesz o co w niej biega?
    • Gość: marek Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.cpe.mountaincable.net 23.03.05, 20:01
      Ten czlowiek mysli ze to ten sam kraj co 15 lat temu.
    • Gość: korf11 Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.cable.net.pl / 80.48.241.* 23.03.05, 20:17
      Zastanawiające, dlaczego do stanowiska prezydenta w Polsce ciągnie tak dużo
      psychopatów? Ciekawe.
    • Gość: Bolek Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.sympatico.ca 23.03.05, 20:31
      a moze by tak na tego prezydenta wybrac was wszystkich tu z tego forum?
      • Gość: STUDIO OCZY Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: 85.89.206.* 01.04.05, 14:00
        Wlasnie tez kiedys to napisalem ,utworzymy partie "Forum przyszlosci" tylko z
        samych samych forumowiczow.A czemu by nie? ....moglaby byc nawet
        liczna ..."dowodzacy"kontakt z elaboratem e-mailowy.SAMI SIE WYBIERZEMY ! Chyba
        nie bedziemy gorsi od tych co sa obecnie! VIVAT! PARTIA FORUM PRZYSZLOSCI!!!
    • Gość: Karol Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 20:41
      Czym różni się Tymiński od Kwacha? Mniej łże?
      • Gość: fala Re: Forum na prezydenta IP: *.icafe.spacenet.de / *.icafe.spacenet.de 23.03.05, 21:06
        Proponuje kaczke na kwasno w sosie tymiankowym.I oczywiscie buraki w
        bananach.Poszerzyl sie polski jadlospis przez 15 lat.
    • Gość: Purtk Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.pro-internet.pl 23.03.05, 21:04
      I ja przez tego knota musiałem głosować na Wałęsę czy Walesa jak Air Port Danzig
    • Gość: Jurek To smutne, ale wcale nie musi byc gorszy od sztolc IP: *.ne.client2.attbi.com 23.03.05, 21:23
      mana. Proponuje dogrywke z udzialem Walesy i Mazowieckiego. Placz Michniku,
      ale ten ostatni by znowu przegral. I taka jest rzeczywistosc.
    • Gość: bum Tymiński to podstawiony przez KGB kundel IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.03.05, 21:23
      Czyzby po raz kolejny putin ze swoja banda komuchow chcial przejac kontrole nad
      Polska???? Adas Michnik mu w tym zapewne pomoze to swoj chlop i swoim
      zyciorysem wraz ze swoja rodzina to juz udowodnil.Lysiak piszac o adasiu
      napisal wiele prawdy o nim ale adasia ma kto chronic.
      Tymiski jak wygra, to bedzie to, juz gwozdz do trumny dla tego kraju.
      • Gość: Patriota Re: Tymiński to podstawiony przez KGB kundel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 08:36
        SB-kom i innym mentom społecznym Tymiński jest na rękę ale w ABW i WSI pracują
        też rozsądni ludzie i mam nadzieję, że go zdejmą.
    • p1o2p3o4 Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta 23.03.05, 21:29
      Przeczytałem większość dotychczasowych opinii i włos na głowie jeży się
      całkowitym brakiem wiedzy i wyobraźni na temat Tymińskiego. Domyślam się, że
      większośc korespondentów to ludzie młodzi i dla nich mam radę: zamiast coś
      napiszecie to najpierw trzeba temat pogłębić. Aby im to ułatwić podaję fakty:
      1. na liście Wildsteina występuje nazwisko Stanisław Tymiński, co może być
      wiarygodne, kiedy pamięta się kto tworzył sztab wyborczy kandydata na prezydenta
      St. Tymińskiego (nie mówiąc o tzw. czarnej teczce, którą się tak szczycił, a w
      niej znajdowały się dokumenty o kryptonimie "Bolek" - otrzymane od dwóch
      pracowników Służb Bezpieczeństwa PRL).
      2. Aby zorientować się kim jest naprawdę Tymiński, to warto przeczytać książkę
      niejakiego Romana Samsela. Autor był PR-em Tymińskiego i przebywał na jego
      farmie w Kanadzie, gdzie traktowanybył chyba gorzej niż więźniowe gułagów czy
      obozów koncentracyjnych.
      3. Tymiński, wbrew wielu opinią korespondentów, nie mieszka u podnóża Andów.
      Mieszka w Torontu i jest "chłopem do wzięcia" (to dla pań zainteresowanych
      matrymonialnie - czego zresztą żadnej pani nie życzę). Tak, jest od trzech
      bodajże lat człowiekiem wolnego stanu. Nawet zona, autentyczna peruwiańska
      szamanka, nie była w stanie z nim wytrzymać - zabrała dzieci i opuściła Kanadę.
      4. Przez wiele lat Tymiński przewodził w Kanadzie maluteńkiej partyjce
      libertariańskiej, która nawet w lokalnych wyborach nie odgrywała nigdy
      najmniejszej roli.
      5. To prawda, że Tymiński jest biznesmenem całkiem sprawnym i zarządza swoją
      niewielką firmą, składającą komputery do maszyn sterowanych, bardzo twardą ręką,
      ale chyba dość sprawiedliwie. Natomiast jako polityk nie ma ani doświadczenia,
      ani autorytetu (prezencji również), natomiast ma... naćpane w głowie równo.
      6. Od roku jest współwydawcą polonijnego tygodnika "Goniec", wydawanego w
      Toronto (Kanada), gdzie od jakiego czasu zachwyca się w swoich artykułach
      Chinami Ludowymi. Bliżej mu do ideologii sławnego Mijala, niż do demokraty.
      Pismo, które wydaje jest ideologicznym melanżem - bolszewizmu, faszyzmu,
      maoizmu, castryzmu, a nade wszysko pełne antysemityzmu, co jest bardzo częste u
      neofitów.
      Traktujmy Tymińskiego z przymróżeniem oka, jak każdy wybryk natury, ale nie daj
      Panie Boże traktować go poważnie, bo odbije się każdemu wielką czkawką.

• Gość: zolza STAN TO JEST TO!!! IP: *.freedom2surf.net 23.03.05, 21:41
      Stan Tyminski to jest to czego Polsce potrzeba.
      Na takiego prezydenta zaslugujemy.
      JA POJDE ZAGLOSOWAC! Na Tyminskiego, oczywiscie!
      • Gość: ziggy Re: STAN TO JEST TO!!! IP: *.cable.wanadoo.nl 23.03.05, 21:58
        drugi pojjeb
    • Gość: ziggy Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.cable.wanadoo.nl 23.03.05, 21:56
      to jest pojjeb. wiadomo
      • Gość: Wachoski Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:11
        Nie głosujcie na Tymińskiego bo On nie jest złodziejem, ma równo pod sufitem,
        ma program do naprawy Polski, umie się poruszać w świecie normalnego biznesu i
        przy nim nic nie da się ukraść.
        To jak bedzie żyć w takim kraju jak nic się nie ukradnie.
        Teraz Polska to raj na ziemi dla złodziei.
        Ja jestem za Aleksandrem Kwaśniewskim to jest prezydent
        • Gość: fala Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.icafe.spacenet.de / *.icafe.spacenet.de 23.03.05, 22:17
          jak to sie dzieje, ze kazdy -inski, z -eru lub -onto ma szanse na prezydenture?
          Zna go ktos?
    • mrotom Dał by sobie gościu spokój. 23.03.05, 22:42
      On już jest naprawdę nudny. Czy tacy ludzie z księżyca spdają, że mają tak
      durne pomysły? Siedział by on w tym Paragwaju czy gdzie on tam jest i nosa nie
      wychylał i w ten oto cudowny sposób najlepiej by się przysłużył krajowi. Tym
      czasem ten frajer myśli, że temat znów chwyci. Ostatnim razem mu się udało bo
      korzystał z naiwności i niedoświadczenia naszego społeczeństwa. Dziś nasi
      współrodacy są niestety w dalszym ciągu naiwni lecz trudno jest określić ich
      mianem niedoświadczonych we wciskaniu im politycznej ciemnoty.
      Naprawde facet jest nudny, nudny i jeszcze raz nudny......
    • unio4 a może jednak Lepper (Andrzej) ? 23.03.05, 23:33
      ...bo to bardziej po polsku i nie śmierdzi lamą tylko świnią !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka