Gość: cul321 IP: 193.19.104.* 01.04.05, 10:39 Nie wierzysz? Zrób sobie test doktora Roizena a gdzie można znaleźć taki test?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pampa3 Dla tych co wola konkrety - link do testu 01.04.05, 11:16 www.oprah.com/health/lifestages/realage/health_real_main.jhtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estiej Re: Dla tych co wola konkrety - link do testu IP: *.bbtec.net 01.04.05, 13:51 Link jest swietny, tylko po angielsku, za to nie trzeba niczego podawac (emaila) i wyniki sa natychmiastowe. Jestem rok mlodszy niz jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
pampa3 Re: Dla tych co wola konkrety - link do testu 01.04.05, 16:31 a no po angielsku (to przeszkoda ?) a ja mam tyle lat co mam :) i nie wiem czy smiac sie czy plakac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dla tych co wola konkrety - link do testu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 06:49 Dla mnie przeszkoda. Gdyby był po niemiecku, włosku, francusku lub fińsku, nie miałabym problemów. Angielskiego dopiero sie uczę. Poszukałam więc i mam po polsku: serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,2632005.html A Ty nie bądź taki zarozumiały. Znasz angielski... na pewno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala GDZIE TAK MOŻNA? IP: 156.17.101.* 01.04.05, 11:40 Powinniście dodać przypis- "Nie dotyczy obywateli Polski za wyjątkiem...." - i tu podać kilka nazwisk, wiadomo jakich. Podane warunki wyraźnie nas dyskryminują, szczególnie te o pracy i radości z niej wypływającej. O kosztach siłowni i innych atrakcji utrzymujących kondycję nie wspomnę. Również o stresie polskiego już standartu - jak utrzymać rodzinę za 200 Euro. Dzisiaj 1.kwiecień więc sądzę, że to żart. Dość niesmaczny jeśli proponowany nam, Polakom-Szarakom na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pampa3 Re: GDZIE TAK MOŻNA? 01.04.05, 12:57 > O kosztach siłowni i innych atrakcji utrzymujących kondycję > nie wspomnę. biegac mozna zawsze :) za darmo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desspo Re: najlepiej wdychajac miejskie areozole :-( IP: *.block.alestra.net.mx 02.04.05, 06:17 w postaci smogu i kurzu z opon samochodow ble :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grad Re: GDZIE TAK MOŻNA? IP: 209.247.222.* 01.04.05, 17:41 A MOŻNA WSZĘDZIE. Odpowiedzi należy szukać w barierach natury psychologicznych głównie. Istnieją tańce, aerobiki i inne niezliczony formy aktywności. Zgadzam się, że w Polsce nie ma nie tylko tradycji, ale przede wszystkim bazy. Żyję poza Polską i mam dostęp do popularnych obiektów sportowych, a w tym ścieżek zdrowia i tenisowych kortów. Ponadto pościągałem widea z dziesiątkami tańców. Praktykuję tenis, a czasami pokonuję maraton na wrotkach. Swietne jest pływanie, czy też górska wspinaczka, którą też można zastąpić biegami. Taka aktywność potrafi odmłodzić może nawet o 30 lat. Po prostu trzeba chcieć i można też w każdym miejscu stwrzyć do tego chociaż skromne warunki. Ponadto aktywność powoduje dotlenienie nie tylko płuc, ale również umysłu, czyniąc go sprawniejszym. Do upawiania tego nie trzeba być milionerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyna dymaniczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 11:48 www.dynamiczni.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Jak oszukać licznik wieku? IP: *.aster.pl 01.04.05, 12:31 do webmajstera: a nie można by tych grafik troche powiększyć; nie mam w pobliżu lupy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: Jak oszukać licznik wieku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 12:35 Prawdziwy wiek Michael F. Roizen Mada, 2000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Jak oszukać licznik wieku? IP: *.local4.pl / 80.51.180.* 01.04.05, 17:35 hihi a ja zamiast 21 mam 15,1 :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Jak oszukać licznik wieku? IP: *.sympatico.ca 01.04.05, 22:16 a ja mam tyle lat na ile wygladam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak oszukać licznik wieku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:38 ... a ja tyle na ile się czuje czyli ciagle 18 a dlaczego? bo wszystko mam w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor Facet jest tendencyjny IP: *.westln01.mi.comcast.net 02.04.05, 17:44 1. Uwaza ze wiecej niz 1200mg of calcium jest lepiej 2. Uwaza ze samotni zyja krocej - to sie nazywa subtelna zachodnia propaganda w odroznieniu od walniecia sierpem w czerep. 3. Facet uwaza ze jak sie szybciej jezdzi to sie czlowiek starzeje szybciej! Ten test jest wymyslony przez IDIOTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4. Facet nie mowi oi roli seksu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest naprawde baran!!!!!!!!!Jak ten gosc nie wie jaka jest rola seksu i jego ilosci (obojetne w jakim zwiazku HETERO to jest nieukiem!!!!!!!!! 5. Facet mowi zeby jesc owoce 5+ razy dziennie: facet chce zeby ludzie mieli cukrzyce?! Idiotyczny test napisany przez analfabete zywieniowego 6. Paste pomidorowa... taaa, mzoe najlepiej z pizzy, poglowku!!! 7. Idiota zapomnial dodac ze jajka kurze zabijaja. A zjedzenie jednego na rok odejmuje 5 lat od wieku rzeczywistego. No, normalny szajbus zywieniowy. Zapraszam wiecej tego pana na polskie lamy to go tu podszkole. 8. Zapomnial dodac ze kazdy slowianin starzeje sie 100x szybciej niz kazdy alkoholik ze Szwecji albo z Niemiec (najlepiej jak pija piwo bo to konserwuje watrobe). 9. Ten osiop nie uzna roli alkoholu w diecie!!!!!!!!!!!!!!Kazde dziecko wie ze czerwone wino zapobiega chorobom serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor klaryfikacja IP: *.westln01.mi.comcast.net 02.04.05, 17:52 gosc uwaza ze DOKLADNIE Jeden drink odmladza o 3 miesiace!!!!!!!!!!! Przeciez kazdy gazer ma duzo krotsze zycie. chodz do lekarza ktory ci odbiera zdrowie zeby kupic zonie futro z norek.. Odpowiedz Link Zgłoś