Dodaj do ulubionych

magazyn logo

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 11:48
Magazyn logo jest o wszystkim i o niczym jednocześnie. Próbuje traktować o
wszystkim co dotyczy mężczyzny po to by przyciągnąć dużą rzeszę potencjalnych
reklamodawców, a w rzeczywistości z całego numeru znalazłem 1 artykuł który
mnie zainteresował.
Obserwuj wątek
    • dziedzicznacytadelafinansjery Re: magazyn logo 16.04.05, 21:14
      Iiii tam. Po co to pieniądze wydawać na to? Nie wiem jaką kampanię by musieli
      przeprowadzić, żebym zechciał nawet na to spojrzeć (pomijam nachalne bilbordy
      AMS-u), a przecież mieszczę się, jak podejrzewam, w targecie tego.
    • Gość: link Ja ani pół.Chyba się na tym przejadą IP: 213.25.23.* 16.04.05, 21:22
      Gość portalu: proctis napisał(a):

> Magazyn logo jest o wszystkim i o niczym jednocześnie. Próbuje traktować o
      > wszystkim co dotyczy mężczyzny po to by przyciągnąć dużą rzeszę potencjalnych
      > reklamodawców, a w rzeczywistości z całego numeru znalazłem 1 artykuł który
      > mnie zainteresował
      • Gość: m Re: Ja ani pół.Chyba się na tym przejadą IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:45
        Jasne, że się przejadą.
        To jest pewne - magazyn dla lamusów jest akurat zbędny.
        • kwest A kto to jest lamus? 19.04.05, 11:58
          Gość portalu: m napisał(a):

> Jasne, że się przejadą.
          > To jest pewne - magazyn dla lamusów jest akurat zbędny.

Wyjaśnij proszę, bo nie wiem, a chciałbym.
    • Gość: mm Re: magazyn logo IP: *.polityka.com.pl 19.04.05, 13:24
      Od jakiego wieku jest się lamusem?
      • Gość: m Re: magazyn logo IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 19:43
        lamus to jest taki ulizany pajac jak ten na okładce pierwszego numeru.
        Inne określenia:
        pedał, ciota, dupek.
        W takim srodowisku się obracam, że gdyby ktoś pojawił się z pisemkiem, na
        którego okładce widniałby taki koleś to mógłby zostać poważnie podejrzany o to,
        że poza tym nosi damskie majtki.
        • methinks Re: magazyn logo 20.04.05, 11:08
          Ja akurat w takim, ze przyjaciolom byloby wszystko jedno, czy nosze gacie w
          ciapki, czy stringi damskie. Ale magazyn faktycznie dla nikogo. Obstawiam 3
          numery.
          • Gość: m Re: magazyn logo IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:19

Teraz gazetek dla wszystkich i dla nikogo się nie wydaje, poza tym oczywistą
            rzeczą chyba jest, że na okładce gazetki dla facetów i na reklamach powinna być
            jakaś ładna dziewczyna albo cokolwiek innego, ale nie goguś.
            • Gość: tmeq Re: magazyn logo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 02:14
              Faktycznie, hetero musi sie glupio czuc przy kasie sklepowej z takim gogusiem na
              okladce. Nic ciekawego, obstawiam 2 numery....

poza tym jak sie spytalem o numer przezylem male zaskoczenie: pani nie wiedzac
              jeszcze o nowej gazetce zapytala sie innej pani, czy jest Logo. Kolezanka na
              caly glos odpowiedziala "To z tym ladnym panem, takie meskie Avanti"...
              pozostalo mi wyjscie ze sklepu. A pan mi sie nie podoba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka