Gość: przerazony Re: ''Cześć stary!'' zakazane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:43 Jestem przerażony. Ani piszący artykuł ani żaden z kompntujących nic nie zrozumieli z tej dyrektywy. Powodów jej powstania, stosunków pracowniczych w światowych korporacjach... Głupawe żarty i wyzywanie od czerwonych, tylko na to stać rodzimych "prawiczków" umysłowych... Przekonanie o głupocie władz unii jest zwyczajną projekcją poziomu umysłowego naszych władców na tamtejsze stosunki... Rodacy, świat nie wygląda tak samo jak ten klerykalno-złodziejski grajdołek między Odrą a Bugiem. Nie warto tutejszych "prawd" rozciągać poza te dwie rzeki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Do przerażonego: Chłopie-wyluzuj! IP: *.aster.pl 14.05.05, 23:17 ...wyjdź na rower, z psem, pobiegaj...weź krople uspokajające. A potem jako osoba " lepiej uświadomiona i po umysłowej inicjacji" postaraj się zrozumieć ,że ta rubryka nazywa się DESER i wielu z nas zwyczajnie sobie żartuje. A to że UE czasem jest zabawna... no cóź - taka uroda;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzyk A CO ZE STARSZYM SZEREGOWYM? IP: *.dyn.iinet.net.au 15.05.05, 13:00 Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: ''Cześć stary!'' zakazane 15.05.05, 07:40 Kretynizm twórców politycznej poprawności dorównuje kretynizmowi twórców komunizmu.Tych uszczęśliwiaczy ludzkości powinno się od razu pod mur.Są niebezpieczni dla wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary CZY KTOS JESZCZE MA JAKIES ZLUDZENIA? IP: *.dyn.iinet.net.au 15.05.05, 12:56 bedziemy mieli kontrole i cenzure o jakiej nam sie nawet nie snilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miniatura A co z mlodymi? IP: 217.153.29.* 15.05.05, 13:19 hmmm a co z dyskryminacja mlodych? Ja np. uslyszalam, ze bede miala nizsza pensje bo ... wygladam za mlodo.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzx Re: ''Cześć stary!'' zakazane IP: 195.8.101.* 15.05.05, 16:24 czy UE to rezerwat debili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Ci anglicy chyba nie mają co robićl... IP: *.it-net.pl 15.05.05, 18:50 Tylko znajdują nowe durne przepisy żeby nie dyskryminować innych...powaliła mnie informacja o facecie któremu nie chcieli wydrukować ogłoszenia że szuka pracowników. Napisał że poszukuje "pracowitych, wykształconych i dyspozycyjnych" do jakiejś tam pracy. Uznali to za dyskryminację "leniwych, niewykształocnych i zajętych"!! Odpowiedz Link Zgłoś