aaronbund On chyba chlał nieźle gorzałe, to może zajmie się 05.07.05, 16:33 alkoholizmem. A co nato Jurek? Odpowiedz Link Zgłoś
mat56 Cugowski powinien sie zabic wlasna piescia! 05.07.05, 16:35 W rekach slynnego polskiego elektoratu - fantastycznie to ujales. Cugowski do Seantu... hmm.... ten facet powinien sie zabic wlasna piescia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cugowski do Senatu? IP: *.crowley.pl 05.07.05, 16:46 A maturę przyszły senator juz zrobił zaocznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) A co on nawet matury nie ma? IP: 62.172.134.* 05.07.05, 18:07 Nie wiedzialem! Taka to w Polsce tendencja - poziom wyksztalcenia w parlamencie jest chyba mierny co? Jak widze Beger i paru innych to normalnie nie wytrzymuje. Co za chamowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diament2005 Re: Cugowski do Senatu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.05, 20:25 A kto bedzie spiewać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Cugowski do Senatu? IP: *.mclink.it 05.07.05, 20:38 I po co mu to? I tak sie wybil. Po co sie zblazniac bo przeciez politycy to blazny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moby Re: Cugowski do Senatu? IP: *.pl / *.covernet.pl 05.07.05, 21:35 Szanuję bardzo Cugowskiego ale szkoda ,że chce się związać z partią lewaków. PIS w gospodarce promuje typowy socjalizm. Gdyby rządzili bezrobocie nie spadnie a rola państwa tylko się umocni ( ze szkodą dla obywateli). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cugowski do Senatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:36 Ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola PIS = POPULIZM I SOCJALIZM IP: *.pl / *.covernet.pl 05.07.05, 21:41 Typowa lewica katolicka. Jak każda lewica będzie tylko podnosić podatki. Już zapowiadają,że nie zgodzą się na propzycję PO obniżenia podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krychu Ciekawe czym płacą tym "artystom"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:56 Którzy tani nie są do takich akcji, a przecież Kaczorek mieszka u mamy i ma 20 tysięcy na koncie oszczędności (zeznanie podatkowe Lecha K. za 2004 rok, za ten nie udostępnił) To nie starczy nawet na Friedmanna. Prawo i sprawiedliwość??? A możeby tak gospodarka!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: Cugowski do Senatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:49 W Polsce na polityce znają się wszyscy - jak na medycynie. To już taka dziwna kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hec2 Re: Cugowski do Senatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:53 Ręce opadają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madonna Re: Cugowski do Senatu? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.05, 23:10 To już Lepper i spółka nie wystarczy? Może jeszcze Steczkowską, Piaska, Kukiza i chórki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no? Re: Cugowski do Senatu? IP: *.aster.pl 05.07.05, 23:17 Przed laty Cugowski brał udział w kampanii wyborczej AWS. Po ich porażce wszystkiego się wypierał. Teraz jeszcze niedawno mówił, że nie chce być kojarzony z żadną partią. I co? Już jest! Za pare lat znów sie będzie wypierał i z nas robił głupka. Odpowiedz Link Zgłoś
atosatos1 Re: Cugowski do Senatu? 05.07.05, 23:48 o Matko Boska! Kolejny , który chce brać duże pieniądze i poczuć się władzą. Niech już lepiej śpiewa. Nie sądzę, żeby wniósł coś pozytywnego do ustaw opracowywanych przez to ciało. Takich artystów w poprzednich kadencjach było kilku, wielu z nich tylko robiło "dobre wrażenie" , oto cały ich wkład pracy . Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Mam dla niego haslo wyborcze "Glosujcie na mnie, 06.07.05, 09:32 bo inaczej Budka Suflera nagra nowa plyte" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co_za_licho? Re: Cugowski do Senatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:40 >>Cugowski posiada bierne prawo wyborcze. Takie samo jak ma Bubel, pan Cieślak - wybitny aktor, oraz ten kretyn z "Big Brothera", który teraz nie wie co ma ze soba zrobić... Że NIE wspomnę o panu Lacie ze względu na stary sentyment do piłkarza... Cugowski posiada wszelkie cechy, by być dobrym senatorem, jest przede wszystkim dużo inteligentniejszy od tych co teraz zasiadają w Senacie... z SLD Lista artystów wygląda jak donos: ale ja bym się nie obraził na Senatora Pietrzaka, lub Rynkowskiego, taki mam gust... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Cugowski do Senatu? IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 06.07.05, 10:32 Koniec świata, jakby powiedził p. Popiołek. Co Cugowski będzie robił w senacie? Będzie się krzywił na PRL? Z nim nawet pogadać nie można! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Cugowski do Senatu? IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 06.07.05, 10:33 Jaki PiS, taki senator! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZX Re: Cugowski do Senatu? IP: 62.233.236.* 06.07.05, 12:13 Szkoda takiego głosu dla tego towarzystwa. Zeby Pan Krzysztof nie musiał zaczynać pierwszego wystąpienia w senacie od " znowu w życiu mi nie wyszło.......... Odpowiedz Link Zgłoś