genekgenek Re: Piwo Lech? Nie piję! 09.08.05, 22:01 Przed ponad 11-tu laty wypiłem po raz ostatni piwo Lech i był to absolutnie ostatni jak dotychczas mój łyk alkoholu. Tylko żeby tak od razu wiązać piwo ze słabym klubem? Cociaż nie piję, piwo oceniam wysoko a drużynę piłkarską nie. Piszę to ze smutkiem ponieważ mieszkam blisko stadionu i dobrzeżyczę Lechowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozn aniak Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.idea.pl 10.08.05, 00:35 W srode cala Wielkopolska utonie w plakatach antyKP.Kazdy bedzie wiedzial o sednie sprawy.Kibice nie protestuja przeciw skisle,protestuja przeciw robieniu ich w bambuko.Piwo lech wywodzi sie od NASZEGO LECHA i KP przez wiele lat tanim kosztem miala wielki rynek zbytu swojego produktu.Ale-KONIEC-!!!!!JESTEM KIBICEM LECHA---nie pije lecha.bojkot rozpoczety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikeners Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 12:20 >Kibice nie protestuja przeciw skisle,protestuja przeciw robieniu >ich w bambuko.Piwo lech wywodzi sie od NASZEGO LECHA i KP przez wiele lat >tanim kosztem miala wielki rynek zbytu swojego produktu. nie mamy nic przeciwko wisle wrecz popieramy sponsorowanie pilki noznej ... ale jak te skur..syny ze skislej przyjada do poznania to juz nie wyjada. a zarzad kp niech zaraz da nam kase bo splonie kilka samochodow. ale my jestesmy "kulturarni kibice". prokuratura sie tym powinna zainteresowac bo smierdzi przestepstwem na km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legii popieram kibiców Lecha - piwa Lech i Tyskie są be IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 10.08.05, 08:33 Królewskie i Carlsberg the best. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 10:17 kochani ludzi Kompania ma prawo wydawać kasę na kogo chce poza tym o ile sie nie mylę Tyskie to nie jest Lech co nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sakul Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 10.08.05, 12:00 Czyżby tzw. "kibole" jako pierwsi mieli pokazać, iz dzieki bojkotowi marki można walczyć z wielkimi firmami?? Mnie osobiście wkurza fakt, iż w czasie rozmów z "doradcami i konsultantami" wszystko wydaje sie takie proste, a później musze czekać kilka miesięcy na rozpatrzenie reklamacji ( a na koniec okazuje sie że czegoś nie doczytałem w umowie, więc nie mam racji ). Więc chociaż nie jestem kibicem piłkarskim, dołanczam sie do waszej akcji. Niech wielkie korporacje wiedzą, że w tym kraju konsumenci też potrafią sie zorganizować. Ale dajcie znać kiedy sie dogadaliście z KP, bo lubie sobie wypić czasami Lecha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmiot Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 12:24 drogi kibolu czasem jest tak ze to ty jesz niedzwiedzia, ale czasem niedzwiedz je ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark_sky Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:08 ale macie ziomy problem . Lech jest w tym roku taki niedobry że już tyskie lepsze a w 2004 roku jak była olimpiada i był sponsorem reprezentacji Polski to było najlepsze piwo w kraju. wniosek?? zawsze te dobre potem są sikami, warka w tamtym roku byla do niczego a w tym da się ją łyknąć . a propo . Co byśmy nie mówili ale żywiec zawsze jest taki sam . Żywiec to Żywiec - a wszystko inne nieważne ;) Odpowiedz Link Zgłoś