Dodaj do ulubionych

zamkniete forum

29.08.05, 22:46
a wiecie ze forum "media i dziennikarstwo" prywatne i konkurencyjne, juz jest
zamkniete? zalozyciel chyba troche nabroil albo co?
Obserwuj wątek
    • kellerman Re: zamkniete forum 29.08.05, 23:02
      widocznie nie mieli takiegp admina jak nasz hahaha
      • david.locke Re: zamkniete forum 29.08.05, 23:57
        Ech, nie ma to jak przeczytac ironiczny komentarz o sobie wieczorem ;)
        A "przechodzac do adremu zwanego rowniez meritumem" ;)))
        Podejrzewam, ze tamto forum umarlo smiercia naturalna. Zbyt malo osob tam sie
        pojawialo. A do tego wybuchl chyba jakis konflikt miedzy uczestnikami dyskusji.
        • kellerman Re: zamkniete forum 30.08.05, 00:01
          DL- trochę usmiechu, taki świątobliwy dzień dziśmielismy. i stare czasy sie
          przypomniały jak Lechu jechał w nocy do Sejmu... ech życie
          • david.locke Re: zamkniete forum 30.08.05, 00:07
            Alez ja podchodze do tego z dystansem i usmiechem ;)
            (nietylko do forum ale i do pracy w "swiatyni demokracji" tfu znaczy sie w cyrku
            ;)))
            A o tym jak Lechu jechal noca do sejmu to slyszalem od starszy kolegow.
            A jak zaczynalem pracowac to Jan Oleszewski na slynnych niedzielnych
            konferencjach o godzinie 13.00 przypominal (m.in. patrzac na mnie) ze w 1992
            roku to on byl premierem ;))))
            • cattaraugus Re: zamkniete forum 30.08.05, 00:36
              david.locke napisał:
              > Jan Oleszewski na slynnych niedzielnych konferencjach o godzinie 13.00...

Jan Olszewski o godz. 13.00?!?!?!

W środku nocy?!?!?!?!

Niemożliwe!!!
              • david.locke Re: zamkniete forum 30.08.05, 00:38
                Fakt to byla 15 :)))
                • kellerman Re: zamkniete forum 30.08.05, 00:45
                  i dlatego łza się w oku kręci, bo to ostatni sejm ze starym poczciwym Olszem
                  • david.locke Re: zamkniete forum 30.08.05, 00:55
                    "Opatrznosc" (jak to stwierdzil Macierka) dala jego ugrupowaniu liste numer
                    jeden wiec moze i Opatrznosc da te 5 proc. ;)))
                    • kellerman Re: zamkniete forum 30.08.05, 01:00
                      opatrzność oczywiscie czuwa. i mam nadzieję, że także nad tym, że sobie
                      macierka i olsz będą robićkonferencje już gdzie indziej. bardzo ich lubię,
                      naprawdę. ale - przede wszystkim Olsz - to zupełnie bezproduktywny poseł i -
                      co tu duzo mówic- marnowanie mandatu
                      • david.locke Re: zamkniete forum 30.08.05, 01:02
                        WOle Olsza niz Sebe Florka albo "ruda" czy "treske" ;)
                        • pressforum Re: zamkniete forum 30.08.05, 01:06
                          osobiscie powazam olsza ale bez coniektorych kolegow. ale ale! panowie1 media
                          media :)
                          • david.locke Re: zamkniete forum 30.08.05, 01:07
                            oni sa (byli?) stala czescia mediow ;)))
                            Zwlaszcza te konferencje o 15 ;)))
                • cattaraugus Ja też 30.08.05, 01:15
                  david.locke napisał:
                  > Fakt to byla 15 :)))

Taaa, też latałem na te konferencje. Bodaj do pałacyku w Ujazdowskich, jeśli mi
                  się nie pożeniło z Klubem Atlantyckim...?

:-)
                  • kellerman Re: Ja też 30.08.05, 01:21
                    tam też olsz sie produkował, obok w oficynie zrobili instytut wałeśy, bbwuery
                    tam były,strasznie zimni, brudno, deski przegniłe, szarymietej, ech żiźń
                    • david.locke Re: Ja też 30.08.05, 01:28
                      To teraz mozemy zalozyc stowarzyszenie bylych sprawozdawcow z konferencji olsza ;)
                      jest nasz tu calkiem sporo ;)
                      • pressforum Re: Ja też 30.08.05, 03:36
                        no nie moge, kombatanci ze stolicy he he :) wroze wam ze najprawdopodobniej
                        niedlugo na wodke sie umowicie zeby powspominac :)
                        • cattaraugus Re: Ja też 30.08.05, 10:46
                          pressforum napisał:
                          > no nie moge, kombatanci ze stolicy he he :) wroze wam ze najprawdopodobniej
                          > niedlugo na wodke sie umowicie zeby powspominac :)

Taaa, "Późny styropian". :-) :-) :-)

Swoją drogą mały klubik obsługujących konferencje Jana OLszewskiego faktycznie
                          można by tu założyć. Całkiem oryginalny pomysł. Trzech członków-założycieli już
                          chyba jest.

Pozdrowienia

C. :-)
                          • kellerman Re: Ja też 30.08.05, 13:28
                            czemu nie, choć pytanie po co (na dłuższą metę)
                            bo na spotkanie załozycielskie można zaprosić Olsza i wtedy sobie przypomnimy
                            dlaczego trzeba pić wódkę w niektórych sytuacjach :)
                            • marianna.rokita dlaczego zlikwidowano forum ? 30.08.05, 17:32
                              Prezu niestety nawywijal na innych forach m.in na kraju, czy fof. Szkoda. Mam
                              nadzieje,ze mu przejdzie i wroci w lepszej formie, bo nie jest taki zly, na
                              jakiego wyglada. Wymienilismy kilka listow i mimo wysokiej kontrowersyjnosci
                              byl inteligentnym czlowiekiem. Wiem,ze byc moze moja opinia wydaje sie byc
                              odosobniona. Ale dla mnie jest, jak mowie. Miejmy nadzieje, ze ta faza gorszych
                              dni u niego minie.
                              Zreszta forum zgromadzilo uczestnikow, nie za bardzo mile widzianych na forach
                              ogolnych tj.newsrumy, agneswl, a_4, itd Poza oczywiscie innymi wartosciowymi.
                              Kilka razy na to forum musiala wkraczac Administracja Glowna, dlatego, ze jeden
                              z wyzej wymienionych nickow uznal,ze moze wklejac tam posty kasowane
                              natychmiast gdzie indziej.( czytj tresci dziwnej tresci z mojego
                              zycia,pokopiowalam sobie cudenka ) Nie obylo sie wrecz od interwencji prawnikow
                              Agory.
                              Ot cala historia.
                              • pressforum Re: dlaczego zlikwidowano forum ? 30.08.05, 18:07
                                to prawda, prezu nawywijal i to ostro, zaskoczyl mnie tym mocno, bo nie wygladal
                                na wscieklego oszoloma, jakim sie okazal (niestety. wystarczy w wyszukiwrce
                                poszukac posty z jego nickiem, jest ostro.
                                poza tym, rzeczywiscie, forum okazalo sie azylem szalencow.
                                jesli ktos zaklada forum i jest jego szefem, to musi przestrzegac ogolnoludzkich
                                zasad, wszedzie (a od zasad to forum az sie roilo), takze w wypowiedziach na
                                innych forach.
                                to tyle wymadrzania sie
                                • tajemnica.poliszynela Re: dlaczego zlikwidowano forum ? 22.11.05, 02:46
                                  marianna.rokita napisała:

>Prezu niestety nawywijal na innych forach m.in na kraju, czy fof. Szkoda. Mam
                                  >nadzieje,ze mu przejdzie i wroci w lepszej formie, bo nie jest taki zly, na
                                  >jakiego wyglada. Wymienilismy kilka listow i mimo wysokiej kontrowersyjnosci
                                  >byl inteligentnym czlowiekiem. Wiem,ze byc moze moja opinia wydaje sie byc
                                  >odosobniona. Ale dla mnie jest, jak mowie. Miejmy nadzieje, ze ta faza gorszych
                                  >dni u niego minie.
                                  >Zreszta forum zgromadzilo uczestnikow, nie za bardzo mile widzianych na forach
                                  >ogolnych tj.newsrumy, agneswl, a_4, itd Poza oczywiscie innymi wartosciowymi.
                                  >Kilka razy na to forum musiala wkraczac Administracja Glowna, dlatego, ze jeden
                                  >z wyzej wymienionych nickow uznal,ze moze wklejac tam posty kasowane
                                  >natychmiast gdzie indziej.( czytj tresci dziwnej tresci z mojego
                                  >zycia,pokopiowalam sobie cudenka ) Nie obylo sie wrecz od interwencji prawnikow
                                  >Agory.
                                  >Ot cala historia.

pressforum napisał:

> to prawda, prezu nawywijal i to ostro, zaskoczyl mnie tym mocno, bo nie wyglada
                                  > l
                                  > na wscieklego oszoloma, jakim sie okazal (niestety. wystarczy w wyszukiwrce
                                  > poszukac posty z jego nickiem, jest ostro.
                                  > poza tym, rzeczywiscie, forum okazalo sie azylem szalencow.
                                  > jesli ktos zaklada forum i jest jego szefem, to musi przestrzegac ogolnoludzkic
                                  > h
                                  > zasad, wszedzie (a od zasad to forum az sie roilo), takze w wypowiedziach na
                                  > innych forach.
                                  > to tyle wymadrzania sie

Dziękuję ci, Marianno, za przychylne słowa:) Owszem, trochę się uspokoiłem.
                                  Pressforum, wiem, że byłem ostry, taka moja rola:)
                                  Pozdrawiam was, teraz jako tajemnica.poliszynela.
        • tajemnica.poliszynela Re: zamkniete forum 22.11.05, 02:42
          david.locke napisał:

> Ech, nie ma to jak przeczytac ironiczny komentarz o sobie wieczorem ;)
          > A "przechodzac do adremu zwanego rowniez meritumem" ;)))
          > Podejrzewam, ze tamto forum umarlo smiercia naturalna. Zbyt malo osob tam sie
          > pojawialo. A do tego wybuchl chyba jakis konflikt miedzy uczestnikami dyskusji.
          >

No właśnie ten konflikt zmusił mnie do rezygnacji z prowadzenia forum i loginu "prezu". Info u adminów. Pozdrawiam uczestników i dziękuję za wpisy. Sami uczestnicy dopisywali, forum nie umarłby, gdyby nie - nazwę to - "wojna".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka