pressforum 29.08.05, 22:46 a wiecie ze forum "media i dziennikarstwo" prywatne i konkurencyjne, juz jest zamkniete? zalozyciel chyba troche nabroil albo co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kellerman Re: zamkniete forum 29.08.05, 23:02 widocznie nie mieli takiegp admina jak nasz hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
david.locke Re: zamkniete forum 29.08.05, 23:57 Ech, nie ma to jak przeczytac ironiczny komentarz o sobie wieczorem ;) A "przechodzac do adremu zwanego rowniez meritumem" ;))) Podejrzewam, ze tamto forum umarlo smiercia naturalna. Zbyt malo osob tam sie pojawialo. A do tego wybuchl chyba jakis konflikt miedzy uczestnikami dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
kellerman Re: zamkniete forum 30.08.05, 00:01 DL- trochę usmiechu, taki świątobliwy dzień dziśmielismy. i stare czasy sie przypomniały jak Lechu jechał w nocy do Sejmu... ech życie Odpowiedz Link Zgłoś
david.locke Re: zamkniete forum 30.08.05, 00:07 Alez ja podchodze do tego z dystansem i usmiechem ;) (nietylko do forum ale i do pracy w "swiatyni demokracji" tfu znaczy sie w cyrku ;))) A o tym jak Lechu jechal noca do sejmu to slyszalem od starszy kolegow. A jak zaczynalem pracowac to Jan Oleszewski na slynnych niedzielnych konferencjach o godzinie 13.00 przypominal (m.in. patrzac na mnie) ze w 1992 roku to on byl premierem ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cattaraugus Re: zamkniete forum 30.08.05, 00:36 david.locke napisał: > Jan Oleszewski na slynnych niedzielnych konferencjach o godzinie 13.00... Jan Olszewski o godz. 13.00?!?!?! W środku nocy?!?!?!?! Niemożliwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kellerman Re: zamkniete forum 30.08.05, 00:45 i dlatego łza się w oku kręci, bo to ostatni sejm ze starym poczciwym Olszem Odpowiedz Link Zgłoś
david.locke Re: zamkniete forum 30.08.05, 00:55 "Opatrznosc" (jak to stwierdzil Macierka) dala jego ugrupowaniu liste numer jeden wiec moze i Opatrznosc da te 5 proc. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kellerman Re: zamkniete forum 30.08.05, 01:00 opatrzność oczywiscie czuwa. i mam nadzieję, że także nad tym, że sobie macierka i olsz będą robićkonferencje już gdzie indziej. bardzo ich lubię, naprawdę. ale - przede wszystkim Olsz - to zupełnie bezproduktywny poseł i - co tu duzo mówic- marnowanie mandatu Odpowiedz Link Zgłoś
david.locke Re: zamkniete forum 30.08.05, 01:02 WOle Olsza niz Sebe Florka albo "ruda" czy "treske" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: zamkniete forum 30.08.05, 01:06 osobiscie powazam olsza ale bez coniektorych kolegow. ale ale! panowie1 media media :) Odpowiedz Link Zgłoś
david.locke Re: zamkniete forum 30.08.05, 01:07 oni sa (byli?) stala czescia mediow ;))) Zwlaszcza te konferencje o 15 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cattaraugus Ja też 30.08.05, 01:15 david.locke napisał: > Fakt to byla 15 :))) Taaa, też latałem na te konferencje. Bodaj do pałacyku w Ujazdowskich, jeśli mi się nie pożeniło z Klubem Atlantyckim...? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kellerman Re: Ja też 30.08.05, 01:21 tam też olsz sie produkował, obok w oficynie zrobili instytut wałeśy, bbwuery tam były,strasznie zimni, brudno, deski przegniłe, szarymietej, ech żiźń Odpowiedz Link Zgłoś
david.locke Re: Ja też 30.08.05, 01:28 To teraz mozemy zalozyc stowarzyszenie bylych sprawozdawcow z konferencji olsza ;) jest nasz tu calkiem sporo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Ja też 30.08.05, 03:36 no nie moge, kombatanci ze stolicy he he :) wroze wam ze najprawdopodobniej niedlugo na wodke sie umowicie zeby powspominac :) Odpowiedz Link Zgłoś
cattaraugus Re: Ja też 30.08.05, 10:46 pressforum napisał: > no nie moge, kombatanci ze stolicy he he :) wroze wam ze najprawdopodobniej > niedlugo na wodke sie umowicie zeby powspominac :) Taaa, "Późny styropian". :-) :-) :-) Swoją drogą mały klubik obsługujących konferencje Jana OLszewskiego faktycznie można by tu założyć. Całkiem oryginalny pomysł. Trzech członków-założycieli już chyba jest. Pozdrowienia C. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kellerman Re: Ja też 30.08.05, 13:28 czemu nie, choć pytanie po co (na dłuższą metę) bo na spotkanie załozycielskie można zaprosić Olsza i wtedy sobie przypomnimy dlaczego trzeba pić wódkę w niektórych sytuacjach :) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita dlaczego zlikwidowano forum ? 30.08.05, 17:32 Prezu niestety nawywijal na innych forach m.in na kraju, czy fof. Szkoda. Mam nadzieje,ze mu przejdzie i wroci w lepszej formie, bo nie jest taki zly, na jakiego wyglada. Wymienilismy kilka listow i mimo wysokiej kontrowersyjnosci byl inteligentnym czlowiekiem. Wiem,ze byc moze moja opinia wydaje sie byc odosobniona. Ale dla mnie jest, jak mowie. Miejmy nadzieje, ze ta faza gorszych dni u niego minie. Zreszta forum zgromadzilo uczestnikow, nie za bardzo mile widzianych na forach ogolnych tj.newsrumy, agneswl, a_4, itd Poza oczywiscie innymi wartosciowymi. Kilka razy na to forum musiala wkraczac Administracja Glowna, dlatego, ze jeden z wyzej wymienionych nickow uznal,ze moze wklejac tam posty kasowane natychmiast gdzie indziej.( czytj tresci dziwnej tresci z mojego zycia,pokopiowalam sobie cudenka ) Nie obylo sie wrecz od interwencji prawnikow Agory. Ot cala historia. Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: dlaczego zlikwidowano forum ? 30.08.05, 18:07 to prawda, prezu nawywijal i to ostro, zaskoczyl mnie tym mocno, bo nie wygladal na wscieklego oszoloma, jakim sie okazal (niestety. wystarczy w wyszukiwrce poszukac posty z jego nickiem, jest ostro. poza tym, rzeczywiscie, forum okazalo sie azylem szalencow. jesli ktos zaklada forum i jest jego szefem, to musi przestrzegac ogolnoludzkich zasad, wszedzie (a od zasad to forum az sie roilo), takze w wypowiedziach na innych forach. to tyle wymadrzania sie Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica.poliszynela Re: dlaczego zlikwidowano forum ? 22.11.05, 02:46 marianna.rokita napisała: >Prezu niestety nawywijal na innych forach m.in na kraju, czy fof. Szkoda. Mam >nadzieje,ze mu przejdzie i wroci w lepszej formie, bo nie jest taki zly, na >jakiego wyglada. Wymienilismy kilka listow i mimo wysokiej kontrowersyjnosci >byl inteligentnym czlowiekiem. Wiem,ze byc moze moja opinia wydaje sie byc >odosobniona. Ale dla mnie jest, jak mowie. Miejmy nadzieje, ze ta faza gorszych >dni u niego minie. >Zreszta forum zgromadzilo uczestnikow, nie za bardzo mile widzianych na forach >ogolnych tj.newsrumy, agneswl, a_4, itd Poza oczywiscie innymi wartosciowymi. >Kilka razy na to forum musiala wkraczac Administracja Glowna, dlatego, ze jeden >z wyzej wymienionych nickow uznal,ze moze wklejac tam posty kasowane >natychmiast gdzie indziej.( czytj tresci dziwnej tresci z mojego >zycia,pokopiowalam sobie cudenka ) Nie obylo sie wrecz od interwencji prawnikow >Agory. >Ot cala historia. pressforum napisał: > to prawda, prezu nawywijal i to ostro, zaskoczyl mnie tym mocno, bo nie wyglada > l > na wscieklego oszoloma, jakim sie okazal (niestety. wystarczy w wyszukiwrce > poszukac posty z jego nickiem, jest ostro. > poza tym, rzeczywiscie, forum okazalo sie azylem szalencow. > jesli ktos zaklada forum i jest jego szefem, to musi przestrzegac ogolnoludzkic > h > zasad, wszedzie (a od zasad to forum az sie roilo), takze w wypowiedziach na > innych forach. > to tyle wymadrzania sie Dziękuję ci, Marianno, za przychylne słowa:) Owszem, trochę się uspokoiłem. Pressforum, wiem, że byłem ostry, taka moja rola:) Pozdrawiam was, teraz jako tajemnica.poliszynela. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica.poliszynela Re: zamkniete forum 22.11.05, 02:42 david.locke napisał: > Ech, nie ma to jak przeczytac ironiczny komentarz o sobie wieczorem ;) > A "przechodzac do adremu zwanego rowniez meritumem" ;))) > Podejrzewam, ze tamto forum umarlo smiercia naturalna. Zbyt malo osob tam sie > pojawialo. A do tego wybuchl chyba jakis konflikt miedzy uczestnikami dyskusji. > No właśnie ten konflikt zmusił mnie do rezygnacji z prowadzenia forum i loginu "prezu". Info u adminów. Pozdrawiam uczestników i dziękuję za wpisy. Sami uczestnicy dopisywali, forum nie umarłby, gdyby nie - nazwę to - "wojna". Odpowiedz Link Zgłoś