maciekzy 28.09.05, 19:31 Piekna staropolska nazwa Roxy! Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d'night Re: Agora chce być Roxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 20:21 "Roxy FM to koncepcja lokalnych stacji kulturalno-muzycznych w miastach powyżej 500 tysięcy mieszkańców." Acha, dlatego Katowice i Bydgoszcz :) No... Katowice jeszcze beda do przyjecia ale w takim razie Gdansk tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
anwb Re: Agora chce być Roxy 28.09.05, 21:09 Po to potrzebny byl Rywin, aby nie dopuscic do ustaw antymonopolowych. Juz w Holmes wiedzial, ze najpierw szuka sie w srod tych, ktorzy na przestepstwie skorzystali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Agora chce być Roxy IP: 201.124.33.* 28.09.05, 23:24 mi sie nazwa z mydlem kojarzy - jak to mowia do dupy to najlepiej z mydlem wchodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Agora chce być Roxy IP: 201.124.33.* 28.09.05, 23:29 Roxy - Fox+sexy=roxy. definicja za *websters dictionary*: seksualnie atrakcyjna osoba co ma byc seksualnie atrakcyje radio ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh67 Re: Agora chce być Roxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 00:12 Nazwa jest wg mnie fatalna (chociaż Blue też w sumie była głupawa ;). Moje pierwsze wrażenie nie było najgorsze - takie połączenie Tok FM i RMF Classic. Później nadeszła smutna wiadomość - prawdopodobny format stacji to CHR. Jak dla mnie będzie to duży minus jeśli pogłoski okażą się prawdą - przecież jest już agorowski Kiss w Poznaniu, po co tworzyć dwie podobnie sformatowane stacje w ramach jednej grupy radiowej (poza tym CHR jest już dostatek - zwłaszcza w wymienionych miastach)? Ciekawi mnie też co stanie się w przyszłości z Rock Radiem - zwłaszcza to warszawskie (o pardon, mazowieckie) reprezentuje marny poziom. No i ten zasięg :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecha Re: Agora chce być Roxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 15:50 ale na formacie CHR mozna zarobic duzo kasy Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Produkt eksportowy"FART" 01.10.05, 19:03 Kiedyś ktoś z Polski usiłował eksportować jakiś produkt na Zachód. Nazwał go FART! Inicjatywa splajtowała. Facio dziwił się i dziwił dlaczego. Pewnie dziwi się do dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woxy.com Re: Agora chce być Roxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 23:53 polecam: woxy.com :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnA Re: Agora chce być Roxy IP: *.chello.pl 03.10.05, 20:33 Powinno się odebrać Agorze częstotliwość Klasyki /dawniej classic/. Jesli nie chćą nadawać muzyki klasycznej- niech to zrobi kto inny!!! Muzycznej sieczki jest już dosyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Agora chce być Roxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 07:30 Czyli Waniek z Agorą po przegranej SLD, Cimoszewicza i Demokratów.prl zablokują wiekszość częstotoliwości w istotnych aglomeracjach aby nie daj Boże nikt spoza układu Preziowego tego nie dostał np : Bronek Woldstein :-) Odpowiedz Link Zgłoś