Gość: greet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:32 ..."mam swój styl", powiedziała babcia Marysia...;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sportif duck IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 24.10.05, 09:35 calkiem qlturalna babka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekameka kliniki kosmetyczne zacieraja ręce - DUŻO roboty IP: *.piasta.pl 24.10.05, 11:39 z jej twarzyczką(?) , o reszcie nie wspomnę. Szykuje się duże zamówienie, rozciągnięte w czasie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa [...] IP: 194.181.197.* 24.10.05, 12:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila nazgule też miały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:55 mi przypomina orka z LOTR, tylko chorego na gruźlicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila ie nazgule miały klasę jak ona (kto skasowal ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:27 poprzednia wiadomosc?? tej kobiecie nic juz nie pomoze, wiec odpuscie sobie z zyczliwoscia Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka [...] 24.10.05, 13:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Ona ma klasę.. IP: *.crowley.pl 24.10.05, 14:04 chyba jedną klasę (podstawówy)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gt Re: Ona ma klasę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:03 jest ekonomista..tak na marginesie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che przede wszystkim to kaczor powinien isc na operacj IP: *.user.ono.com 24.10.05, 13:29 tak na marginesie, to on ma zdecydowanie bardziej fatalna twarz (o reszcie nie wspomne) niz jego zonka, kaczor - to operacja plastyczna calej twarzy, moze przestanie wygladac jak kot sra.. acy na pustyni. do tego moze jeszcze nie jest za pozno na hormony wzrostu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila nie warto, za 5 lat wyleca z hukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 18:11 nie martwcie sie, piec lat to nie tak dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: nie warto, za 5 lat wyleca z hukiem IP: *.bc.hsia.telus.net 24.10.05, 21:54 Chyba przestane cytac te posty. Ilez w nich nienawisci, absolutny brak szacunku dla ludzi wybieranych przez demokratyczna wiekszosc narodu. Godne pozalowania, Rodacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila cytując nowego prezydenta: "spieprzaj, dziadu!!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 01:36 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: kliniki kosmetyczne zacieraja ręce - DUŻO rob IP: *.onlink.net 24.10.05, 18:30 czyzbys zamierzala zostac klientka tej kliniki? Przeciez kosmetolodzy jeszcze nie wlewaja rozumu do glowy. A tobie tego wlasnie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ananke Jesteś żałosna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:07 Wiesz co, to akurat nie jest śmieszne. Pani Maria jest ciepłą kobietą, a jej ciepło całkowicie równoważy urodę. Jesteś żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa peony Gratuluje Pierwszej Damie IP: *.crowley.pl 24.10.05, 09:36 Będzie chyba moją najbardziej ulubioną wśród naszych I dam i zapraszam na forum "PerfumY' jesli rzeczywiscie je lubi. Czas zmienić j'adore na coś ciekawszego! Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Gratuluje Pierwszej Damie 24.10.05, 10:17 J'adore jest też jedną z moich ulubionych wód toaletowych (choć to faktycznie już klasyka). Myślę, ze Pani Marii spodobałaby się również aura zapachu 'Light blue' D&G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Gratuluje Pierwszej Damie IP: 5.6.2R* / 24.66.94.* 24.10.05, 16:12 Na Red Door Elisabeth Arden!:) Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoBert Re: Pierwsza Maria IP: *.cbgnet.pl 24.10.05, 09:37 No, to mamy pierwszą damę wyglądającą jak jesiotr... Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 09:39 A kysz , baba jaga. Zamieniliśmy najładniejszą Pierwszą Damę w Europie na coś takiego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 10:19 Powierzchwne i prymitywne kryteria oceny, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 18:13 tak mówią brzydcy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snake Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:11 znając życie jesteś obrzydliwą i głupią osobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:01 to kiepsko znasz życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena* Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:38 ludzie! czy wam naprawde tylko takie powierzchowne rzeczy w glowie?? W koncu to nie jej wina, ze nie jest najurodziwsza pierwsza dama! Ale Maciek, ty pewnie wygladasz jak wiedzmin, bo zazwyczaj tacy pierwsi sa do krytykowania innych! Uh, zero tolerancji w narodzie!..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 18:22 nie, nie tylko powierzchowne rzeczy nam w głowie... jej odpowiedź na pytanie o królową Nepalu już skomentowałam... skoro ma IQ jak Forrest Gump (75, jeśli ktoś ne pamięta filmu), to wzięłam się za ocenianie urody... na ten temat mam niewiele do powiedzienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena* Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 18:41 proponuje Ci - najpierw spojrzyj na siebie krytycznym okiem, a potem zabieraj sie za Wielka Kontestacje bliznich!(nawet, gdy sa z przeciwnej Ci opcji);-) I uwierz mi - najlepiej na tym wyjdziesz, Krolowo Saby.....:-P Bo wiesz - madrzy ludzie mowia - nie wszystko zloto, co sie swieci, ale tez i nie kazdy chlop z widlami to Posejdon.....;-P Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 01:49 rolf... nie używaj słów, których nie rozumiesz... Nie, nie kontestuję pani Marii, cokolwiek miałoby to oznaczać. Wszystko ci się poplątało, królowa Saby przyznała po wizycie u Salomona, że ten wiedział wszystko. Po rozmowie z Kaczyńską skoczyłaby do Wisły. I może ci "mądrzy ludzi" powiedzieli ci też, żebyś głosowała na Kaczyńskiego?? to ty ich lepiej już nie sluchaj... Tak, widły jej zdecydowanie pasują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duckish Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:48 Eeetam! Troche kosmetykow, stylista do wlosow, laser do zmarszczek...To powierzchownosc. Latwo zmienic. Ale calkiem sensownie mowi, jezeli Nepal, to Himalaisci. A co Tuskowa powiedziala, ze powie "krolowej" Nepalu? Banaly. Z dwojga zlego, lepsze to madrzejsze, nawet zasuszone da sie odnowic - Barbara Bush udowodnila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Pierwsza Maria IP: 217.153.180.* 24.10.05, 09:54 Kwa kwaaa kwaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 10:04 No to mamy pierwszą damę.Musi jednak się dużo nauczyć.Kosmetyczka,dobry fryzjer i stylista,ale przedewszystkim specjalista od Bon Ton.Oglądałam wczoraj wieczór wyborczy w TVP.I co?Ano jak na pierwszą damę za dużo podstawowych błędów.Nie Lapie się męża za rękaw i nie wtrąca mu się w słowo w momencie gdy ten jako elekt po raz pierwszy przemawia do narodu.Mało to eleganckie i kulturalne.Mogła się pani Kaczyńska czegoś nauczyć gdyż jest pierwszą damą stolicy.Czyżby pan prezydent w pogoni za sławą zapomniał o żonie i trzymał ją tylko w domowych pieeleszach.Takiego numeru to nawet Mycha nie odstawiła Wałęsie! Odpowiedz Link Zgłoś
marotka Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 10:17 ja też zwróciłam na to uwagę. Cała Polska patrzy na elekta a tu pierwsza dama szepce co chwila w ucho mężowi komu jeszcze podziękować. Tuskowa przynajmniej stała elegancka z boku i słuchała. A ta zero ogłady. I Ona mówi o własnym stylu i doświaczeniu w "bywaniu na salonach" - chyba bywała u babci Józi w Pcimiu. A styl ma rzeczywiście - Fiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Pierwsza Maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:06 Masz rację ,też mnie to bardzo śmieszyło jak podpowiadała prezydentowi co ma mówić,pewnie tak będzie na co dzień,obciach,takie rzeczy to można robić w domu,Danuśka prosta kobieta ale takich gaf nie popelniała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Pierwsza Maria IP: *.c157.petrotel.pl 24.10.05, 10:14 Ale dlaczego ta pani jest taka brzydka i tak staro wyglada? Mnie jest wstyd po prostu, że ktoś taki bedzie także i mnie reprezentował za granicą. Głosowałam na pana Tuska, a więc także i na jego zonę. Prezydent musi byc madrym człowiekiem ale także i medialnym. Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 10:27 To ,że akurat nie ma dwudziestu lat to nie jej wina.Nad wizerunkiem popracuje sztab fachowców i może być nieżle.Tylko to jej zachowaniwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuu Re: Pierwsza Maria IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.05, 10:43 Fiona po prostu Fiona. Matka drobiu wygląda lepiej niż ona... Co za koszmar ta maria, można niż straszyć dzieciaki Odpowiedz Link Zgłoś
54fajka01 Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 11:52 Moim zdaniem Pierwsza Dama to nie bombka na choinkę -piękna na zewnątrz i pusta w środku. Pani Maria mnie ujmuje (pomimo popełnionych błędów w wieczór wyborczy) swoją osobowością. Nie udaje kogoś innego, wstaje rano,kupuje pieczywo, preferuje serek ze szcypiorkiem. Pani Tusk zaś śpi do dziewiątej, preferuje jajka faszerowane i to już wiele mi mówi. Nie wiem jak ona to robi, że w ogóle pracuje? Wolę zatem tę Panią Marię jako człowieka pracy a nie pozorów, mizdrzenia się (nauczyciele to potrafią w stosunku do rodziców) i życia na pokaz. Ja jestem prostolinijna i ta prostolinijność Pani Marii jest mi bliższa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmil Re: Pierwsza Maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:32 Pani Maria to rpzyzwoita kobieta i ciesze sie ze zostala pierwsza dama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Pierwsza Maria IP: *.man.polbox.pl / *.man.polbox.pl 24.10.05, 15:02 Jak będziesz w jej wieku to będziesz jeszcze starsza i brzydsza. Piekne wypowiedzi naszej "inteligencji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Pierwsza Maria IP: 83.238.132.* 24.10.05, 10:35 brak stylu to tez styl? no ale jaki narod taka para krolewska ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Pierwsza Maria IP: *.levels.unisa.edu.au 24.10.05, 10:46 Chšanicie nieznośnie. Zapomnieliście o popšedniej pierwšej damie, która myślała, że jest lalečką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duckish INNA BAJKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:00 Z jednej skrajnosci w druga. A swoja droga, Pan Kwasniewski wygladal jak mlody Bog u boku Bogini malzonki, a teraz mamy kogos, kto chcial krolewicza i pocalowal zabe - bajka sie nie spelnila - wyszedl kaczorek i baba jaga. Moze to inna bajka? Odpowiedz Link Zgłoś
krysia.tuchalowa "inetligencja" 24.10.05, 10:41 Gość portalu: greet napisał(a): > ..."mam swój styl", powiedziała babcia Marysia...;-) "inteligentny" elektorat Tuska najchetniej widzialby Dode na tronie he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila tia, niektorym nie wolno tego slowa uzywac bez "" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:56 doda ma przynajmnie cycki i wysokie iq a teraz zacznie w palacu prezydenckim straszyc... Odpowiedz Link Zgłoś
diabla Re: "inetligencja" 24.10.05, 15:36 A "mundry" elektorat Kaczyńskiego Mandarynę? Doda przynajmniej ma głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeck baba jaga + kaczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 10:42 z jakiego sabatu ją wyrwali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Dajcie DODE na pierwszą dame IP: *.chello.pl 24.10.05, 10:50 bo takie tu widac komentarze, za brzydka, wysuszona, za stara. Liczy się inteligencja, a jak dzieciom Mcdonalda nie pasuje to sobie wybierzcie cycata dode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betasz Re: Pierwsza Maria IP: 5.6.1D* / 136.8.152.* 24.10.05, 10:51 Oto jest "Pierwsza Baba Rzeczypospolitej". Styliści do roboty, bo będzie obciach jeszcze większy niż kurdupel jako Prezydent RP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola maryśka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.10.05, 10:53 skarbie do fryzjera i stylistki to trzeba było pójść pół roku przed rozpoczęciem kampanii - sugerowałabym też coś zrobić z tą twarzą stracha z muminków - operacje plastyczne nie są już takie drogie - pozdrawiam i trzymam kciuki za efekty - nie chciałabym patrzeć na takie szkaradziejstwo po tym jak przyzwyczaiłam się do jolki z klasą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chilon tragedia IP: *.lan.iptelecom.pl / *.iptelecom.pl 24.10.05, 11:02 Chyba pora gdzieś wyemigrować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Nepal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:07 no, nie wiem, czy akurat o Solidarnosci powinna opowiadac rodzinie krolewskiej z Nepalu. Maoistyczna rewolucja jest skierowana akurat przeciw rodzinie krolewskiej, no byloby to raczej niezreczne...lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: Nepal IP: *.11.203.62.cust.bluewin.ch 25.10.05, 07:40 A moze solidarnosc jest odpowiedzia na maoizm? Jakby nie patrzec maoizm jest forma komunizmu, a solidarnosc byla ruchem antykomunistycznycm. Poza tym z tego co pamietam stosunki w Nepalu sa chyba bardziej skomplikowane... Gość portalu: m. napisał(a): > no, nie wiem, czy akurat o Solidarnosci powinna opowiadac rodzinie krolewskiej > z > Nepalu. Maoistyczna rewolucja jest skierowana akurat przeciw rodzinie > krolewskiej, no byloby to raczej niezreczne...lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bib do najładniejszych kobiet ona nie należy IP: 195.94.219.* 24.10.05, 11:17 ale wygląd nie jest przecież najważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: do najładniejszych kobiet ona nie należy IP: 217.153.33.* 24.10.05, 11:19 Baba Jaga i troll = para prezydencka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: do najładniejszych kobiet ona nie należy IP: *.onlink.net 24.10.05, 18:39 leczysz sie z wlasnych kompleksow? Mnie zalezy , zeby pierwsza dama byla madra a nie piekna. A tak na marginesie sprawy te wszystkie "pieknotki" moga pozazdroscic rodzinie Kaczynskich szczescia i szacunku jakim siebie darza. Zdradzane i poniewierane chca sie dowartosciowac opluwajac innych. Jakie to nasze rodzime, jakie to nasze polskie. Babcia Bushowa do gwiazd filmowych nie nalezala ale Amerykanie kochali ja za madrosc i dobroc.U nas madry czlowiek nie jest w cenie. U nas liczy sie uroda chocby z pusta glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila za należy do najbrzydszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:58 > ale wygląd nie jest przecież najważniejszy. piszesz, jakby ona posiadala, jakies inne atuty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawau_**uja ktos musi kochac te brzydsze n/t IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 24.10.05, 22:27 Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Zeby sie tylko nie dala wmanipulowac w fundacje... 24.10.05, 11:18 ...np. w Fundacje Ojca Dyrektora, ktora np. bedzie finansowala bojowki przedziurawiajace prezerwatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pierwsza Maria IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:19 To ma byc pierwsza dama??? przecież europa nas wyśmieje:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpion Re: Pierwsza Maria IP: 82.150.225.* 24.10.05, 11:47 ... nie zapominaj jestesmy "narodem wybranym" los nas pokaral po raz kolejny no ale my tego widocznie potrzebujemy. Wynik wyborow pogrzebal jeden z ostatnich pozytywnych polsce mitow gloszacych, ze "Polki to najladniejsze kobiety" ... Jest mi tak przykro !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara.p Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 11:22 Tolerancyjny prezydent - tolerancyjny naród hahahahaha !!!!! Mam wrażenie że to jakiś koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotwil Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:36 Ale brzydula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:41 Wy chyba nie pamiętacie wyglądu " pierwszej damy z czasów gdy nią jeszcze nie była .Jak bufetowa z Darłówka . Wsiuwa w 100% zanim zrobiono z niej "pierwszą".Tak więc absolutnie z każdego można zrobić gwiazdę.Nie wiem co wy chcecie od P. Kaczyńskiej .Jej fizyczność jak i Jej męża nie powinna być stawiana na pierwszym planie. Ważne żeby mieli klasę a tej nie mierzy się w ilości zmarszczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Pierwsza Maria IP: *.internet.radom.pl 24.10.05, 16:08 Gość portalu: lalka napisał(a): >Nie wiem co > wy chcecie od P. Kaczyńskiej .Jej fizyczność jak i Jej męża nie powinna być > stawiana na pierwszym planie. Żona prezydenta ma funkcję reprezentacyjną i świadczy o swym mężu! Jak takie coś mało,że paskuda to jeszcze z nieuprasowaną skórą ma reprezentować nasz kraj w świecie? To jest Matka Polka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogonek11 Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:54 No tak, z tym otwartym i tolerancyjnym narodem to Pani ewidentnie sobie ironizuje. Wlasnie ten otwarty i tolerancyjny narod wybral sobie nadzwyczaj tolerancyjnegi i otwartego prezydenta. hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Jakaś operacja by się przydała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:55 nieprawdaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila zmiany prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:59 jakby ona bywala na salonach, to by nie dostawala atakuu tikow nerwowych przed kamera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yomango Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:18 A polaczki znowu sie kluca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Pierwsza Maria IP: *.44-151.net24.it 24.10.05, 12:23 Od czerwonego wina czerwienieje nos a pani prezydentowa nie moze sobie pozwolic na jego podkreslanie. Jestem zalamana. Kaczynski ktory dziekuje ojcu Rydzykowi. Niech nas Bog ma w swojej opiece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacza grypa Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:29 tej kobicinie jest przede wszystkim potrzebny logopeda bo jak Tusk mowi niewyraznie to sie da jeszcze zrozumiec ale jak ona juz cos septnie to trzeba wolac tlumacza by z kaczego na polski przelozyl to chyba ten styl miala na mysli jest wyjatkowa bo niezrozumiale mowi porazka mamy rzad ktory zostal wybrany w duzej mierze przez grupe ludzi starszych co i tak nic im z tego nie przyjdzie tylko i wylacznie przez to ze mlodzi ludzie nie chodza na wyboru i zamiast korzystnych zmian dla mlodych beda zmiany o ile takie beda dla emeryto rencistow i zwolnennikow Czerwonej Twarzy Andzeja ktory jak dyktator mowi im co maja robic i tak czynia i tak jak nic nie dostali od rzedu tak i teraz nie dostana trzeba uciekac z kraju bo jak bedzie tak rzedzony jak Warszawa to ja nie chce miec tylko przez 5 lat poprawionego bezpieczenstwa o kilka pkt procentowych a gdzie reszta????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Pierwsza Maria IP: *.powerdsl.t3.se 24.10.05, 13:42 ja p...dole, ale bełkot. Pierwszej Damie może i potrzebny logopeda, ale Ty stosuj interpunkcję. Twojej wypowiedzi się nie da czytać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś