Dodaj do ulubionych

Pierwsza Maria

• joasia_ta Re: Pierwsza Maria 25.10.05, 08:48
      Słuchajcie, mogłoby być duuużo gorzej. Ta co prawda wygląda jak złośliwy, stary
      pinokio, ale pomyślcie, jak by to brzmiało gdyby "Pierwszą Damą" trzeba by było
      nazywać Lepperową
      • jolunia55 Re: Pierwsza Maria 25.10.05, 09:03
        Oj dużo roboty czeka wizażystów.Styl bez stylu! nos jak kopka od junaka,brak
        znajomości elementarnych zasad etykiety i dobrego wychowania.Widać,że kobita
        była trzymana przez dwadzieścia pięć lat w domu i tylko wychodziła do sklepu po
        bułeczki.A sam prezydent?Też mógłby odwiedzić dobrego stomatologa.Wkońcu
        reprezentuję25% narodu.Chyba,że chce nas utwierdzać codziennie kto tak naprawdę
        na niego głosował!
    • Gość: Duckish INNA BAJKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:08
      Z jednej skrajnosci w druga. Para "krolewska" - para "prostacka"

A swoja droga, Pan Kwasniewski wygladal jak mlody Bog u boku Bogini malzonki, a
      teraz mamy kogos, kto chcial krolewicza i pocalowal zabe - bajka sie nie
      spelnila - wyszedl kaczorek i baba jaga. Moze to inna bajka?
      "Jak nas widza, tak nas pisza" , "Jaki pan - taki kram"
    • Gość: Mariusz Re: Pierwsza Maria IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 25.10.05, 09:09
      Mam nadzieję, że w solidarnej Polsce Pierwsza Dama nie będzie nadużywała
      wytwornych perfum. Nie wypada, gdy wokół walka z biedą. Wytworne, drogie
      perfumy i takie samo czerwone wino - to mi pachnie "iberalizmem" a nie naukami
      Ojca Rydzyka.
      • anakristina Re: Pierwsza Maria 25.10.05, 10:26
        Ale ta solidarność to ma być w śród narodu a nie dla pierwszej pary - nie zauważyłeś; kilka dni temu
        słyszałam wypowiedź Pana K. - o pałacu prezydenckim powiedział "pałacyk", zastanawiające... Jak
        mówi moja młodsza siostra "aż strach się bać"; a co do urody Pani M. - no cóż, to bardzo
        skomplikowany problem, mnie bardziej martwi hipokryzja "wypływająca" w dużych ilościach z ust Pani
        M. - jaka ona skromna i tolerancyjna, perfumy j'adore, no pięknie... śmiechu warte
    • Gość: Slavo Re: Pierwsza Maria IP: *.au.poznan.pl 25.10.05, 10:47
      Wyglda jak mala Mi z muminkow
      • Gość: marysia Re: Pierwsza Maria IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.10.05, 10:57
        A ty to próbujesz być dowcipny w stylu tej gawiedzi co tu wystukuje swoje
        prostackie ble ble? No to zostawiam was poprowadźcie sobie konwersację na swoim
        poziomie intelektualnym :))
        • Gość: marysia Re: Pierwsza Maria IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.10.05, 11:00

Ale bagno !!! i to był elektorat p.Tuska, ale jaki pan taki kram :))
    • Gość: emes Skoro tak wygląda I-sza dama... IP: 62.29.248.* 25.10.05, 11:27
      to jak będzie wyglądac IV RP???
      • Gość: marysia Re: Skoro tak wygląda I-sza dama... IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.10.05, 11:39
        Gość portalu: emes napisał(a):

> to jak będzie wyglądac IV RP???

Widzisz prosty człowieku o małym rozumku jakbyś nie wiedział to ci powiem
        uroda przemija, a mądrość, szlachetność pozostaje, no a na twoim przykładzie -
        chamstwo :)).
    • sojuz1 Re: Pierwsza Maria 25.10.05, 11:54
      Może Kaczyński się z nią rozwiedzie i znajdzie sobie bardziej reprezentacyjną
      połowicę? Co Wy na to?
      • Gość: marysia Re: Pierwsza Maria to kobieta z klasą. IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.10.05, 13:41

Maliniak - biznesmenie :)daj już sobie spokój z tych chamstwem,
        idź i nie kompromituj partii inteligenckiej, jaką przecież jest PO :)
        • Gość: Ika Re: Pierwsza Maria to kobieta z klasą. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.10.05, 08:12
          A ty podobno pozegnalas sie juz z forum, bo nie chcesz dyskutowac z prostakami.
          No to co tu jeszcze robisz?! Won!!!
    • Gość: qwer Pinokio IP: 217.153.205.* 29.10.05, 15:35
      Ma nos jak Pinokio... Jolanta Kwasniewska miała klase, a ta... Ehhhh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka