joasia_ta Re: Pierwsza Maria 25.10.05, 08:48 Słuchajcie, mogłoby być duuużo gorzej. Ta co prawda wygląda jak złośliwy, stary pinokio, ale pomyślcie, jak by to brzmiało gdyby "Pierwszą Damą" trzeba by było nazywać Lepperową Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: Pierwsza Maria 25.10.05, 09:03 Oj dużo roboty czeka wizażystów.Styl bez stylu! nos jak kopka od junaka,brak znajomości elementarnych zasad etykiety i dobrego wychowania.Widać,że kobita była trzymana przez dwadzieścia pięć lat w domu i tylko wychodziła do sklepu po bułeczki.A sam prezydent?Też mógłby odwiedzić dobrego stomatologa.Wkońcu reprezentuję25% narodu.Chyba,że chce nas utwierdzać codziennie kto tak naprawdę na niego głosował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duckish INNA BAJKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:08 Z jednej skrajnosci w druga. Para "krolewska" - para "prostacka" A swoja droga, Pan Kwasniewski wygladal jak mlody Bog u boku Bogini malzonki, a teraz mamy kogos, kto chcial krolewicza i pocalowal zabe - bajka sie nie spelnila - wyszedl kaczorek i baba jaga. Moze to inna bajka? "Jak nas widza, tak nas pisza" , "Jaki pan - taki kram" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Pierwsza Maria IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 25.10.05, 09:09 Mam nadzieję, że w solidarnej Polsce Pierwsza Dama nie będzie nadużywała wytwornych perfum. Nie wypada, gdy wokół walka z biedą. Wytworne, drogie perfumy i takie samo czerwone wino - to mi pachnie "iberalizmem" a nie naukami Ojca Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
anakristina Re: Pierwsza Maria 25.10.05, 10:26 Ale ta solidarność to ma być w śród narodu a nie dla pierwszej pary - nie zauważyłeś; kilka dni temu słyszałam wypowiedź Pana K. - o pałacu prezydenckim powiedział "pałacyk", zastanawiające... Jak mówi moja młodsza siostra "aż strach się bać"; a co do urody Pani M. - no cóż, to bardzo skomplikowany problem, mnie bardziej martwi hipokryzja "wypływająca" w dużych ilościach z ust Pani M. - jaka ona skromna i tolerancyjna, perfumy j'adore, no pięknie... śmiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slavo Re: Pierwsza Maria IP: *.au.poznan.pl 25.10.05, 10:47 Wyglda jak mala Mi z muminkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Pierwsza Maria IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.10.05, 10:57 A ty to próbujesz być dowcipny w stylu tej gawiedzi co tu wystukuje swoje prostackie ble ble? No to zostawiam was poprowadźcie sobie konwersację na swoim poziomie intelektualnym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Pierwsza Maria IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.10.05, 11:00 Ale bagno !!! i to był elektorat p.Tuska, ale jaki pan taki kram :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Skoro tak wygląda I-sza dama... IP: 62.29.248.* 25.10.05, 11:27 to jak będzie wyglądac IV RP??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Skoro tak wygląda I-sza dama... IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.10.05, 11:39 Gość portalu: emes napisał(a): > to jak będzie wyglądac IV RP??? Widzisz prosty człowieku o małym rozumku jakbyś nie wiedział to ci powiem uroda przemija, a mądrość, szlachetność pozostaje, no a na twoim przykładzie - chamstwo :)). Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: Pierwsza Maria 25.10.05, 11:54 Może Kaczyński się z nią rozwiedzie i znajdzie sobie bardziej reprezentacyjną połowicę? Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Pierwsza Maria to kobieta z klasą. IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.10.05, 13:41 Maliniak - biznesmenie :)daj już sobie spokój z tych chamstwem, idź i nie kompromituj partii inteligenckiej, jaką przecież jest PO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: Pierwsza Maria to kobieta z klasą. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.10.05, 08:12 A ty podobno pozegnalas sie juz z forum, bo nie chcesz dyskutowac z prostakami. No to co tu jeszcze robisz?! Won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Pinokio IP: 217.153.205.* 29.10.05, 15:35 Ma nos jak Pinokio... Jolanta Kwasniewska miała klase, a ta... Ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś